Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Když se dívám do výkresů od pátých dveří 1U a 1Z, tak to rozměrově sedí, takže za mě na 99.9% říkám, že pasuje... já co tu mám rozměry, tak mě to právě nesedí - OII mě připadá že má ten kufr širší nežli OI a tím pádem i křídlo mi pripada, ze by se muselo zkracovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 já co tu mám rozměry, tak mě to právě nesedí - OII mě připadá že má ten kufr širší nežli OI a tím pádem i křídlo mi pripada, ze by se muselo zkracovat... O šířku ani tak nejde, spíše o rádius a sklon odtokové hrany, dopasovat už jde ve finále všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 O šířku ani tak nejde, spíše o rádius a sklon odtokové hrany, dopasovat už jde ve finále všechno... furt váhám jestli to křídlo objednat nebo ne kdyby to aspon uz nekdo mel napasovany na OI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 furt váhám jestli to křídlo objednat nebo ne kdyby to aspon uz nekdo mel napasovany na OI Tak vyčkej, on se někdo najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) Tak vyčkej, on se někdo najde... Petr81 mi říkal, že to v bolce viděl, jen čekám, až zafunguje špehovací služba a to dotyčné auto se vyfoti jen se ptám ještě vás, jestli jste to někde neviděli - to abych si už mohla konečně dořešit záď vozu Editováno: 22. leden 2007, autor: Andílek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Petr81 mi říkal, že to v bolce viděl, jen čekám, až zafunguje špehovací služba a to dotyčné auto se vyfoti jen se ptám ještě vás, jestli jste to někde neviděli - to abych si už mohla konečně dořešit záď vozu Fakt neznám nikoho, kdo by to už realizoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Fakt neznám nikoho, kdo by to už realizoval... v pohodě když se nikdo nenajde, tak to risknu, aleas si budu muset před tím dát panáka bo kdyby to nesedělo, tak bych asi to křídlo přelámala na kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 v pohodě když se nikdo nenajde, tak to risknu, aleas si budu muset před tím dát panáka bo kdyby to nesedělo, tak bych asi to křídlo přelámala na kousky Tak u toho bych rád byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tak u toho bych rád byl... no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no uvidime Wow... Doufám, že něco uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Wow... Doufám, že něco uvidíme... já uvidím, ty nevím jestli uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni sto lidi sto chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni sto lidi sto chuti rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 já uvidím, ty nevím jestli uvidíš To zase probereme v separátní poště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo šak já ti ho neberu u staryho RS skoncim az se vzteknu na to novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To zase probereme v separátní poště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Je to tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo šak já ti ho neberu u staryho RS skoncim az se vzteknu na to novy Stojí u nás před barákem, tak se pána zeptám a vyfotím ti ho :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni sto lidi sto chuti rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni sto lidi sto chuti rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo ktery samozrejme taky nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni sto lidi sto chuti rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo ktery samozrejme taky nechci Protoze vis prd co je dobry !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Stojí u nás před barákem, tak se pána zeptám a vyfotím ti ho :-D děkuji Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni sto lidi sto chuti rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo ktery samozrejme taky nechci Protoze vis prd co je dobry !!! a taky vim ze bez nej je to lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja jsem to videl a zadna hitparada to neni sto lidi sto chuti rikam svuj nazor...zlaty stary rs kridlo ktery samozrejme taky nechci Protoze vis prd co je dobry !!! a taky vim ze bez nej je to lepsi AAAAAni omylem pane !!! Vis jak by to tve prdelce prospelo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky