BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny Zdarec Bady čus bus -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny No to bude u mě další EVO, pokud nepůjdu do jinýho auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny No to bude u mě další EVO, pokud nepůjdu do jinýho auta... a octa budoe scout nebo taky "lehne" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny Zdarec Bady čus bus -_- Copak ? taky se chystáš na posun dolů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 a octa budoe scout nebo taky "lehne" ? No já to chci právě pro Octu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny Zdarec Bady čus bus -_- Copak ? taky se chystáš na posun dolů? jasan, borovice, smrk - 35mm by H&R už je v garage čeká se na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 a octa budoe scout nebo taky "lehne" ? No já to chci právě pro Octu... it´s bombastic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 it´s bombastic No tak samože, možná k tomu budou i nový kola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 it´s bombastic No tak samože, možná k tomu budou i nový kola... parada já pokoukávám po dvoudílných RH 8x18 a 9x18 ale to tam asi nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 já pokoukávám po dvoudílných RH 8x18 a 9x18 ale to tam asi nedostanu Já jdu zase do sedmnáctek, navíc když jsem si od Franka koupil nový gumy, tak bych byl asi střelenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny Zdarec Bady čus bus -_- Copak ? taky se chystáš na posun dolů? jasan, borovice, smrk - 35mm by H&R už je v garage čeká se na jaro no u mě to obstaralo -30 mm Eibach cca před půl rokem a musím říct že doposud nemohu vynachválit, lépe než tovarní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Dobro jutro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 dobre rano panove...jsem tady zase jen na skok protoze mam zase nejaky jezdeni po republice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 ja taky fičim do jihlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 ja taky fičim do jihlavy no do jihlavy jsem ted jezdil celkem casto a vypada to ze tam pristi tyden pojedu zase...jezdim tam do Bosche :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tyyyyy jo kluciiii,vy to mate teda rozlitany..Ja mam ted v jednani praci,ktera kdyby klapla,tak bych taky jezdil.. Sem zvedavej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 bré ránko bando, mažu do hokny -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tyyyyy jo kluciiii,vy to mate teda rozlitany..Ja mam ted v jednani praci,ktera kdyby klapla,tak bych taky jezdil.. Sem zvedavej.. No vidíš, tak ať to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tyyyyy jo kluciiii,vy to mate teda rozlitany..Ja mam ted v jednani praci,ktera kdyby klapla,tak bych taky jezdil.. Sem zvedavej.. Čao Marty, to já jezdím i bez debat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tyyyyy jo kluciiii,vy to mate teda rozlitany..Ja mam ted v jednani praci,ktera kdyby klapla,tak bych taky jezdil.. Sem zvedavej.. Čao Marty, to já jezdím i bez debat... TAk to ja taky vid,treba zrovna ted.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 TAk to ja taky vid,treba zrovna ted.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak kde jste kucí...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak kde jste kucí...:-) Jí su tu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Bré ránko vespolek -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky