Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdar,

jj, auto v takovémhle počasí je super věc, hlavně, když chce člověk kutit a nemá kde. Buď si postavim přístřešek, nebo si nechám přistavit kontejner a vyklidim garáž lol

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo (editace)

Cao lidicky.. ;)

TY jo,je to na pytel..sem mel jit dneska s kamosem drazdit Subaru,ale neklapne to... :(

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo
Cao lidicky.. ;)

TY jo,je to na pytel..sem mel jit dneska s kamosem drazdit Subaru,ale neklapne to... :(

Čao Marty, jj, taky mě to štve, ani umejvat auto se mě nesce, bo během hodiny by bylo zase jako prasátko... <_<

Tak se aspoň vrtám v kdečem v garáži... ;)

Vloženo

Hosi s vama je srandy kopec koukam.. ;)

Ja bych taky sel umejt auto,ale nema to cenu..I kdyz tady se skrabe mozol ven.. ;) Asi pojedu rozchodit Navi na mobilu k bratrankovi.. ;)

Vloženo (editace)
trochu traktor jinak gut

Jj presnet o me napadlo v prvni moment..Jak rikam,ale jen sem to zkousel ...A jak pise Borg,chtelo by to k tomu jeste kapku dolu a hlavne gumy 215/35 misto 215/40 a nebo jeste naky 205/40,nebo tak neco..

post-1427-1193574065_thumb.jpg

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo

No nic bando poobědval jsem a mažu do hokny tak zatím čus a večer sem kuknu -_- -_- -_- -_- -_- hezkou neděli všem - ikdyž zrovna chčije

Vloženo
trochu traktor jinak gut

Jj presnet o me napadlo v prvni moment..Jak rikam,ale jen sem to zkousel ...A jak pise Borg,chtelo by to k tomu jeste kapku dolu a hlavne gumy 215/35 misto 215/40 a nebo jeste naky 205/40,nebo tak neco..

No v osmnáctce by to musely být aspoň 205/35 lollollol

ahoooj ;)

No ahóóóój

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...