lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 koukám to byl nějakej místní přebor o přemístění nejvíce palet v co nejmenším čase ??? HYUNDAI CUP, mistrovstvi CR v jizde zrucnosti... příští rok tě porazím... budu závod mezi chlapama a ne babama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime no tak brzdi brouku, vždyt si říkal že budeš řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime no tak brzdi brouku, vždyt si říkal že budeš řídit no to jo ale druhej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime no tak brzdi brouku, vždyt si říkal že budeš řídit no to jo ale druhej den co ??? takže už ses rozhodl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Ahoj Spidi a COsby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 koukám to byl nějakej místní přebor o přemístění nejvíce palet v co nejmenším čase ??? HYUNDAI CUP, mistrovstvi CR v jizde zrucnosti... a jak to dopadlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime jasné nakup šprcky lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Ahoj Spidi a COsby Ahoj děcka, kurec, dneska jsem si fajne zajezdil s krokodýlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime no tak brzdi brouku, vždyt si říkal že budeš řídit no to jo ale druhej den to doufam že zas neujedete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 koukám to byl nějakej místní přebor o přemístění nejvíce palet v co nejmenším čase ??? HYUNDAI CUP, mistrovstvi CR v jizde zrucnosti... a jak to dopadlo ? no poslední neskončil, ale jako jeho trenér mám k tomu pár při pomínek, ale jelikož mu to nesmím říkat abych nedostala držkovou tak to tu nezveřejním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Ahoj Spidi a COsby Ahoj děcka, kurec, dneska jsem si fajne zajezdil s krokodýlem... jo a já se želvičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime jasné nakup šprcky lol mam zasobu z hor, tam se jenom chlastalo tak mi asi 5 baleni zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime no tak brzdi brouku, vždyt si říkal že budeš řídit no to jo ale druhej den to doufam že zas neujedete to se neboj, Burgy jak se rozjede tak už ho nic nezastaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 jo a já se želvičkou a konečně jsem pro krokouška našel domeček na zimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime jasné nakup šprcky lol mam zasobu z hor, tam se jenom chlastalo tak mi asi 5 baleni zbylo lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no poslední neskončil, ale jako jeho trenér mám k tomu pár při pomínek, ale jelikož mu to nesmím říkat abych nedostala držkovou tak to tu nezveřejním si koledujes, budes vecer sislat lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A TYHLE ZNÁŠ? prosim vymazat fotky v podnapilem stavu.... fajny synek jak cyp :palec: uz se tesim na besidku, se sparime jasné nakup šprcky lol mam zasobu z hor, tam se jenom chlastalo tak mi asi 5 baleni zbylo ti nevěřím.. doma mi všechny krabičky ukážeš a rozbalíš je jestli nejsou použité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 jo a já se želvičkou a konečně jsem pro krokouška našel domeček na zimu... kroko - co???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 mam zasobu z hor, tam se jenom chlastalo tak mi asi 5 baleni zbylo Jééé che chééééé muhehehe hihihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no poslední neskončil, ale jako jeho trenér mám k tomu pár při pomínek, ale jelikož mu to nesmím říkat abych nedostala držkovou tak to tu nezveřejním si koledujes, budes vecer sislat lol jojo HAFNI HAFNI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kroko - co???? M286 Krokodýl woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kroko - co???? M286 Krokodýl woe a to je jako co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kroko - co???? M286 Krokodýl woe vagonka studénka, rok 1966-1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kroko - co???? M286 Krokodýl woe vagonka studénka, rok 1966-1967 no ty krávo jsem úplně mimo... Spiďáku okamžitě se sbal a dojeĎ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a to je jako co? šišinka prďo... Tady Spíďák couvá na točnu, což byla docela prekérka, točna má 25 m na délku, kroukoušek 24.9 m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky