Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a to je jako co? :kuk:

šišinka prďo... ;) Tady Spíďák couvá na točnu, což byla docela prekérka, točna má 25 m na délku, kroukoušek 24.9 m :feve:

to je hezkýýýýýý.. že sis nevylezl celej lol

Vloženo
a to je jako co? :kuk:

šišinka prďo... ;) Tady Spíďák couvá na točnu, což byla docela prekérka, točna má 25 m na délku, kroukoušek 24.9 m :feve:

hustýýýýýýýýý, spidák mašinfíra :palec:

Vloženo
můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce?

Je moc pozdě na vejlety na kávičku... ;)

Vloženo
můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce?

Je moc pozdě na vejlety na kávičku... ;)

co?? to ne.. Normálka káva je vždy ve 22:00 a ve 23: 00 se jezdím domů.. takže šup šup

Vloženo

a že neřekneš dřív :D přes brno jsem dneska už fičel ;)

Vloženo

ty si trdlooooooo.. to si měl dát vědět... no za 2 hodky jste tu tak honeeeeem..

Vloženo

ty si trdlooooooo.. to si měl dát vědět... no za 2 hodky jste tu tak honeeeeem..

když mě spidilk vyzvedne tak dorazime :D;)

Vloženo
spidaku kde se to da koupit ??? :D

Na Slovensku, tam se loni vromadně posílalo do šrotu... ;)

takže za cenu šrotu? zvenku vypada pěkně, to tak bylo nebo jste to už natřeli ? lol

Vloženo
takže za cenu šrotu? zvenku vypada pěkně, to tak bylo nebo jste to už natřeli ? lol

No za cenu šrotu v podstatě ani moc ne, byla to docela slušná sumička... ;)

Bohužel lak to novej zatím nedostalo, bude se stříkat jen střecha a stejně to bude šesticiferná pálka :feve:

Normálně se to vytempilo, porovnej před...

post-272-1193598205_thumb.jpg

post-272-1193598227_thumb.jpg

Vloženo

No za cenu šrotu v podstatě ani moc ne, byla to docela slušná sumička... ;)

Bohužel lak to novej zatím nedostalo, bude se stříkat jen střecha a stejně to bude šesticiferná pálka :feve:

Normálně se to vytempilo, porovnej před...

tak to krasně prokouklo, to jste měli možná i 2 pudla toho tempa co ? lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...