Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 vagonka studénka, rok 1966-1967 Hezkýýý, ty brďo kde´s to našel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a to je jako co? šišinka prďo... Tady Spíďák couvá na točnu, což byla docela prekérka, točna má 25 m na délku, kroukoušek 24.9 m to je hezkýýýýýý.. že sis nevylezl celej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a to je jako co? šišinka prďo... Tady Spíďák couvá na točnu, což byla docela prekérka, točna má 25 m na délku, kroukoušek 24.9 m hustýýýýýýýýý, spidák mašinfíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jinak kdo sledujete óčko, fčilkaj tam valí můj oblíbený videoklip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 vagonka studénka, rok 1966-1967 Hezkýýý, ty brďo kde´s to našel ? sem si to vygooglil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hustýýýýýýýýý, spidák mašinfíra No zatím víc opravář jak fíra... Momentka z léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 sem si to vygooglil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hustýýýýýýýýý, spidák mašinfíra No zatím víc opravář jak fíra... Momentka z léta... hm... mašinka pěkná, ale ty bys měl vííííc papat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce? Je moc pozdě na vejlety na kávičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hm... mašinka pěkná, ale ty bys měl vííííc papat I kdeže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce? Je moc pozdě na vejlety na kávičku... co?? to ne.. Normálka káva je vždy ve 22:00 a ve 23: 00 se jezdím domů.. takže šup šup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce? a že neřekneš dřív přes brno jsem dneska už fičel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce? a že neřekneš dřív přes brno jsem dneska už fičel ty si trdlooooooo.. to si měl dát vědět... no za 2 hodky jste tu tak honeeeeem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 spidaku kde se to da koupit ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a že neřekneš dřív přes brno jsem dneska už fičel Nápodobně, dokonce 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hm... mašinka pěkná, ale ty bys měl vííííc papat I kdeže... fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 spidaku kde se to da koupit ??? Na Slovensku, tam se loni vromadně posílalo do šrotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 můžete mi říct co Badysku a Spidulko děláte u komplu, když už jste měli dávno byt u mě na káviččce? a že neřekneš dřív přes brno jsem dneska už fičel ty si trdlooooooo.. to si měl dát vědět... no za 2 hodky jste tu tak honeeeeem.. když mě spidilk vyzvedne tak dorazime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 když mě spidilk vyzvedne tak dorazime Pokud by tam na ná mělo čekat něco vskutku zajímacího, tak se pro Tebe klidně otočím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 spidaku kde se to da koupit ??? Na Slovensku, tam se loni vromadně posílalo do šrotu... takže za cenu šrotu? zvenku vypada pěkně, to tak bylo nebo jste to už natřeli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 když mě spidilk vyzvedne tak dorazime Pokud by tam na ná mělo čekat něco vskutku zajímacího, tak se pro Tebe klidně otočím... čekám tu na Vás já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 takže za cenu šrotu? zvenku vypada pěkně, to tak bylo nebo jste to už natřeli ? No za cenu šrotu v podstatě ani moc ne, byla to docela slušná sumička... Bohužel lak to novej zatím nedostalo, bude se stříkat jen střecha a stejně to bude šesticiferná pálka Normálně se to vytempilo, porovnej před... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A po... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 takže za cenu šrotu? zvenku vypada pěkně, to tak bylo nebo jste to už natřeli ? No za cenu šrotu v podstatě ani moc ne, byla to docela slušná sumička... Bohužel lak to novej zatím nedostalo, bude se stříkat jen střecha a stejně to bude šesticiferná pálka Normálně se to vytempilo, porovnej před... tak to krasně prokouklo, to jste měli možná i 2 pudla toho tempa co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky