Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 čekám tu na Vás já No... a dál...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A po... počkej a vy jste nejaký klub přátel čd nebo jak to jako tak funguje že si jezdite po kolejách ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 čekám tu na Vás já No... a dál...? no samozřejmě že i dál... udělám vám baňkovou masáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 tak to krasně prokouklo, to jste měli možná i 2 pudla toho tempa co ? Čéče, nikdy jsem nepočítal, kolik toho Tempa padlo, ale tak cca 50 tub Takhle to probíhalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no neber to mít celý tělo plný kulatých fialových skrvn jak cucfleků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A po... počkej a vy jste nejaký klub přátel čd nebo jak to jako tak funguje že si jezdite po kolejách ??? Občanský združení, aby se mohli psát faktury, na klub si můžeš dát tak akorát párek v rohlíku za svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no neber to mít celý tělo plný kulatých fialových skrvn jak cucfleků No fůůůůůůůůj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no neber to mít celý tělo plný kulatých fialových skrvn jak cucfleků No fůůůůůůůůj... ale zas ten pocit.. jo. ... to by se ti líbilo.. máš rád bolest? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Badysek už jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ale zas ten pocit.. jo. ... to by se ti líbilo.. máš rád bolest? Ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Badysek už jede? Pokud má v ruce ty černý plasty, o kterých jsem mu psal před dvěma hodinama, tak se může připravit u dveří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ale zas ten pocit.. jo. ... to by se ti líbilo.. máš rád bolest? Ne... no tak já ti to udělám ostnatým balonkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no tak já ti to udělám ostnatým balonkem Taky nechci, to si nech pro Kubíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Kluci nedělejte pupínky a přijeďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no tak já ti to udělám ostnatým balonkem Taky nechci, to si nech pro Kubíka... ten to má ráda ostnatým drátem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ten to má ráda ostnatým drátem.. Ten to má ráda...? Tak to už rozumím tomu vtipu, co říkal Ivan Mládek jednou v čundrkantryšou. Pepíček se ptá maminky: Mami, co je transsexuál ? A maminka: nevím, zeptej se tety Jakuba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teď dostanu držkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Badysek už jede? badysek cosik dělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Badysek už jede? badysek cosik dělal tak co mám vám už vařit to kafíčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ten to má ráda ostnatým drátem.. Ten to má ráda...? Tak to už rozumím tomu vtipu, co říkal Ivan Mládek jednou v čundrkantryšou. Pepíček se ptá maminky: Mami, co je transsexuál ? A maminka: nevím, zeptej se tety Jakuba... lol lol no woe a dál je to jako jak ty držstvo, to platíte že jedete po koleji nebo jak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teď dostanu držkovou VITANA vaří za vás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Badysek už jede? badysek cosik dělal tak co mám vám už vařit to kafíčko? ty chceš abych nespal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teď dostanu držkovou VITANA vaří za vás... přidej vejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 no woe a dál je to jako jak ty držstvo, to platíte že jedete po koleji nebo jak to je? woe to družsvo musí bejt majitelem licence na provozování kolejových vozidel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 přidej vejce Přidej si ho sám, moje vejce nikam přidávat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky