Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 já párkrát hrál MS Trainsimulator s krajinou Pečky - Praha a do Phy sem nikdy nedojel, buď sem vykolejil nebo mě smetl jinej vlak a někdy i já jeho Já mám do MSTS svoji trať a taky do toho dělám mašinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 dyť to mělo byt v te brožuře No jistěéééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdáreček chlapi a Lóóóóórynko Už mě to doma nebaví, tak jdu sem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Nejlepší je s vláčkama Gordikon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Všichni jsou už v Mexiku, Buenos diaz, já taky jdu Editováno: 28. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdáreček chlapi a Lóóóóórynko Prej Lóóóóórynko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Nejlepší je s vláčkama Gordikon Nejlepší je zajezdit si pěkně sám po štrece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Všichni jsou už v Mexiku, Buenos diaz, já taky jdu Já ještě ne, já furt lumpačím v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Všichni jsou už v Mexiku, Buenos diaz, já taky jdu Já ještě ne, já furt lumpačím v garáži... robíš dneska vratneho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Všichni jsou už v Mexiku, Buenos diaz, já taky jdu Já ještě ne, já furt lumpačím v garáži... ty tam máš ještě místo? já měl za to, jak říkal Vitto, že u něj máš plnou garáž a teď si si to odvezl, tak tam nemáš k hnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdáreček chlapi a Lóóóóórynko Prej Lóóóóórynko... Vždyť vím, že je s měkkým a krátkým Ještě že není chlap ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 robíš dneska vratneho? I kdeže, brousím takový plechový svařence a dopíjím u toho bečku ze Slovenska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jinak Bady, vypadá to že do těch "mlh" od tebe asi půjdu, všichni nabízejí jen číňany a ty já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) robíš dneska vratneho? I kdeže, brousím takový plechový svařence a dopíjím u toho bečku ze Slovenska... Tak aby to bylo r o v n ě, ty sváry Editováno: 28. Říjen 2007, autor: pentadius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ty tam máš ještě místo? já měl za to, jak říkal Vitto, že u něj máš plnou garáž a teď si si to odvezl, tak tam nemáš k hnutí No ještě to jde, ale už se nedostanu k soustruhu... Navíc mě tady zavazí kapota na čtyřku Golfa, potřeboval bych ju střelit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 robíš dneska vratneho? I kdeže, brousím takový plechový svařence a dopíjím u toho bečku ze Slovenska... a seš si po té bečce jistej, že je to plechový a svařený?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Tak aby to bylo r o v n ě, ty sváry Svařený už to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a seš si po té bečce jistej, že je to plechový a svařený?? Tak tady je nějakej s bídou pět piv, to je úplná trága, včera jsem seděl té hospodě s menší přestávkou 11 hodin, tak si můžeš představit, kolik piv padlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jinak Bady, vypadá to že do těch "mlh" od tebe asi půjdu,všichni nabízejí jen číňany a ty já njn čajny je všude plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Tak aby to bylo r o v n ě, ty sváry Svařený už to je... tak to pak jo, to sy klydně pyj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 njn čajny je všude plno Jj, to je ta žlutá špína ... ještě že nemusím schovávat zlatý hodinky po dědečkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 njn čajny je všude plno Bady, neviš, kdo by chtěl komplet mlhovky do starejch lamp ? Jako že by si někdo "omlhovkoval verzi LX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Nový model Fábie Vrtoulet http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5826453 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a seš si po té bečce jistej, že je to plechový a svařený?? Tak tady je nějakej s bídou pět piv, to je úplná trága, včera jsem seděl té hospodě s menší přestávkou 11 hodin, tak si můžeš představit, kolik piv padlo... mě je zle i za tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 njn čajny je všude plno Bady, neviš, kdo by chtěl komplet mlhovky do starejch lamp ? Jako že by si někdo "omlhovkoval verzi LX... to máš celý paraboly nebo jen optiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky