Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
AAAAAni omylem pane !!! Vis jak by to tve prdelce prospelo ?

mu to Mišul nevysvětlíš - je hold další z řady moderátorů tohoto fóra a má svou hlavu :smich::smich:

Vloženo

mu to Mišul nevysvětlíš - je hold další z řady moderátorů tohoto fóra a má svou hlavu :smich::smich:

Na tom neco bude ... viz muj podpis ;-)

Vloženo

Ten teda je... ;):D

No vsak je to pravda ... kdo nedejboze rekne neco co se mu nelibi tak ma po prdelkach ;-) ;) No ale koho to trapi ze ? ;-)

Vloženo

no prave ze si tim vubec nejsem jist

Nevim ... jak ste psali predtim 100 lidi 100 chuti ale me se origo RS kridlo zatim libilo snad na kazde octe ;)

Vloženo
No jóóóó, tady je rovnou pro 1U... ;)

Octavia_RS_I_-_2.jpg

jj, víme -_- a objednáme ;) pak hodime do laku a připevníme lol a já tady všechno prásknu na tu mojí oktu :smich: bych měla se asi odpojit po dobu dvou mesicu od netu - žádný únik infrmací přímo od majitele lol

Vloženo
Nevim ... jak ste psali predtim 100 lidi 100 chuti ale me se origo RS kridlo zatim libilo snad na kazde octe ;)

Mě se taky víc líbí když na tý prdelce je decentní křidélko ;)

Vloženo

no prave ze si tim vubec nejsem jist

tak dle meho je to jedno z nejdecentnejsich a ktery tam vypada celkem dobre...ale me se to proste tak nejak libi bez kridla

Vloženo
No vsak je to pravda ... kdo nedejboze rekne neco co se mu nelibi tak ma po prdelkach ;-) ;) No ale koho to trapi ze ? ;-)

To bych opět probral separátně... ;)

Vloženo
Nevim ... jak ste psali predtim 100 lidi 100 chuti ale me se origo RS kridlo zatim libilo snad na kazde octe  ;)

:palec2:

Vloženo
jj, víme -_- a objednáme ;) pak hodime do laku a připevníme lol a já tady všechno prásknu na tu mojí oktu :smich: bych měla se asi odpojit po dobu dvou mesicu od netu - žádný únik infrmací přímo od majitele lol

lollollol

Ale to už by stačilo... ;)

Vloženo
Nevim ... jak ste psali predtim 100 lidi 100 chuti ale me se origo RS kridlo zatim libilo snad na kazde octe  ;)

ty jsi byl vzdycky divnej

Vloženo

co tam máš špatného

Vloženo
lol  lol  lol

Ale to už by stačilo... ;)

a končíme :smich: teď už ani nevím o čem se mám svámi bavit lol nejdete dneska někdo ke kadeřníkovi?? :smich::smich:

Mam to v planu ;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...