BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 njn čajny je všude plno Bady, neviš, kdo by chtěl komplet mlhovky do starejch lamp ? Jako že by si někdo "omlhovkoval verzi LX... to nevím, taky mam z te moji mlhule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a seš si po té bečce jistej, že je to plechový a svařený?? Tak tady je nějakej s bídou pět piv, to je úplná trága, včera jsem seděl té hospodě s menší přestávkou 11 hodin, tak si můžeš představit, kolik piv padlo... spíš kolik piv v hospodě zůstalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 to máš celý paraboly nebo jen optiku? Jen optiku, ale mám tady paraboly z L&K... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 to máš celý paraboly nebo jen optiku? Jen optiku, ale mám tady paraboly z L&K... ja též, jen lehce od hnoja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Nový model Fábie Vrtoulet http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5826453 To spravuješ yo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ja též, jen lehce od hnoja A je nějaká použitelná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teda to je bazárek, ještě, že už mlhy mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 spíš kolik piv v hospodě zůstalo No říkala ta naša beruška, že už moc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ja též, jen lehce od hnoja A je nějaká použitelná ? jedna ma určo upadle packy, druha nevim, ja jak to sundaval tak jsem to neprohližel, vycvakal motorku a jeb to do kuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teda to je bazárek, ještě, že už mlhy mám A nechceš kapotu na čtyřku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teda to je bazárek, ještě, že už mlhy mám z teho zrobim doma bodovky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teda to je bazárek, ještě, že už mlhy mám z teho zrobim doma bodovky :D těma 55W budeš moct tak akorát podpalovat v krbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teda to je bazárek, ještě, že už mlhy mám z teho zrobim doma bodovky :D Nabídni je šukmajstrovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 teda to je bazárek, ještě, že už mlhy mám z teho zrobim doma bodovky :D Nabídni je šukmajstrovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Bady, něco 4 you... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Bady, něco 4 you... paráda, ještě že už jsem sehnal ten tříramenák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 paráda, ještě že už jsem sehnal ten tříramenák Já eště ni, ale slíbil mi ho Peťa Hofmann ze škodadíly.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Bady, něco 4 you... paráda, ještě že už jsem sehnal ten tříramenák kolik tak koštuje s bagem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kolik tak koštuje s bagem? Cca 5.000,- Kč, +-2.000,- dle nálady businessmana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 paráda, ještě že už jsem sehnal ten tříramenák Já eště ni, ale slíbil mi ho Peťa Hofmann ze škodadíly.cz tak to jo ja sehnal přes annonci ale bratru poctivých 4,5k a ještě jetej... pod 5 už neni šance pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 tak to jo ja sehnal přes annonci ale bratru poctivých 4,5k a ještě jetej... pod 5 už neni šance pomalu Tak to je optimální cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 tak to jo ja sehnal přes annonci ale bratru poctivých 4,5k a ještě jetej... pod 5 už neni šance pomalu Tak to je optimální cena... a tuším že skodadily chce 5-6litřiku, jednoho krasavce má jendaT4 na prodej za bůra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a koukám taky ještě předface okta dle budiku, maš venek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 tak to jo ja sehnal přes annonci ale bratru poctivých 4,5k a ještě jetej... pod 5 už neni šance pomalu Tak to je optimální cena... Sakra, nedávno ho někdo prodával za 1600,- bez bagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a koukám taky ještě předface okta dle budiku, maš venek? Ještě Tě budu chvíli škádlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky