BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 tak to jo ja sehnal přes annonci ale bratru poctivých 4,5k a ještě jetej... pod 5 už neni šance pomalu Tak to je optimální cena... Sakra, nedávno ho někdo prodával za 1600,- bez bagu nj a pytel stojí 4-4,5k takže žadna výhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a koukám taky ještě předface okta dle budiku, maš venek? Ještě Tě budu chvíli škádlit... to je MR 99 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a koukám taky ještě předface okta dle budiku, maš venek? Ještě Tě budu chvíli škádlit... něco mě to kurde říka pošliiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 tak to jo ja sehnal přes annonci ale bratru poctivých 4,5k a ještě jetej... pod 5 už neni šance pomalu Tak to je optimální cena... Sakra, nedávno ho někdo prodával za 1600,- bez bagu nj a pytel stojí 4-4,5k takže žadna výhra ten sem mohl mít za 3, ale stejnak je to k 5t Kč, to raději budu čučet na ten 4 rameňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 něco mě to kurde říka pošliiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a koukám taky ještě předface okta dle budiku, maš venek? Ještě Tě budu chvíli škádlit... to je MR 99 ne? jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 parada prakticky to bude asi to same, akorat že bude vzadu rs narznik s laufem které už jsem dotahl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 akorat ja jen -35mm todle bude více ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 něco mě to kurde říka pošliiii hezkej kousek nonic, já pádim, brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 akorat ja jen -35mm todle bude více ni? Tohle je taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 parada prakticky to bude asi to same, akorat že bude vzadu rs narznik s laufem které už jsem dotahl No já nápodobně, akorát lišty v laku, maska asi Mattig a zjevně i jiný kolča... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 parada prakticky to bude asi to same, akorat že bude vzadu rs narznik s laufem které už jsem dotahl No já nápodobně, akorát lišty v laku, maska asi Mattig a zjevně i jiný kolča... jsem na to spidulo zvedav ja lišty na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 jsem na to spidulo zvedav Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Peknej den vsem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Brej den panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Pěkný den přeji... Jaké je u vás počasí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Praha:chladno,tak kolem 8 stupnu cca,sucho a prset asi nebude..A ted se dokonce skrabe ven mozol.. Jak ve Spidakove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Praha:chladno,tak kolem 8 stupnu cca,sucho a prset asi nebude..A ted se dokonce skrabe ven mozol.. Jak ve Spidakove? Ve Spíďákově skoro stejně, akorát máme 8/8 oblačnosti, tak ve 300 metrech ground... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Praha:chladno,tak kolem 8 stupnu cca,sucho a prset asi nebude..A ted se dokonce skrabe ven mozol.. Jak ve Spidakove? Ve Spíďákově skoro stejně, akorát máme 8/8 oblačnosti, tak ve 300 metrech ground... Ráno jsem jel do Boru a mlha, že nebylo vidět na práci O víkendu jsem Spidi namlátil přes 1 GB fotek, tak ti pak vezmu na besídku třeba CD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 O víkendu jsem Spidi namlátil přes 1 GB fotek, tak ti pak vezmu na besídku třeba CD Ahoj Tome, no tak to budu móóóóc rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 dobry podvecer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 pěkný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 pěkný večer ahoj Petre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Zdravím vás kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ahoj všichni,tak jsem po delší doběv opět tady.Co novýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky