baurak Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Zdravím vás kamarádi... ahoj kamarade...jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 ahoj kamarade...jak se vede? Vede se optimálně a právě mám namířeno do našeho obecního restauračního zařízení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 ahoj kamarade...jak se vede? Vede se optimálně a právě mám namířeno do našeho obecního restauračního zařízení... tak to je vic nez dobry pane...taky premyslim ze nekam vyrazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 guten tááák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 guten tááák gut gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 guten tááák ahoj Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 nazdááár Jířo ...jak je? co besídka? u mě to vypadá, že jako jo a možná i spa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 a rolbare samože taky ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 nazdááár Jířo ...jak je? co besídka? u mě to vypadá, že jako jo a možná i spa besidka asi jako ze jo...ale jeste je to daleko jinak pohodicka...jak se mas ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 jak je při pondělku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 no mám dnes noční a pak 3 dny volno a pak zase o víkendu do rauchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 no mám dnes noční a pak 3 dny volno a pak zase o víkendu do rauchu tak to zní slibně, noční je pohodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 no mám dnes noční a pak 3 dny volno a pak zase o víkendu do rauchu tak to zní slibně, noční je pohodička to jo bo si po 22 půjdu lehnout no spíš se natáhnu do křesla a budeme čuměz s kolegou na telku a pak to na chvíli zalomíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 no mám dnes noční a pak 3 dny volno a pak zase o víkendu do rauchu tak to zní slibně, noční je pohodička to jo bo si po 22 půjdu lehnout no spíš se natáhnu do křesla a budeme čuměz s kolegou na telku a pak to na chvíli zalomíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 njn těžká to práce..ne ty noční jsou fakt v poho pokud se něco nestane horší je to s denníma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Klucíííííííííííí.... vy jste na mě nepočkalíííí... si pííííšu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Klucíííííííííííí.... vy jste na mě nepočkalíííí... si pííííšu.... mě si nepiš, zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 mě si nepiš, zdar Nepíšu... Zdar jak sviňa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) mě si nepiš, zdar Nepíšu... Zdar jak sviňa.. Dle toho pozdravu seš někde z okolí nad Olomoucí, tenhle pozdrav používá kámoš, teda teď už moc ne, po tom, co tak pozdravil do telefonu šefovou co jinak? Editováno: 29. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Dle toho pozdravu seš někde z okolí nad Olomoucí, tenhle pozdrav používá kámoš, teda teď už moc ne, po tom, co tak pozdravil do telefonu šefovou I kdeže, brňák jak poleno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Dle toho pozdravu seš někde z okolí nad Olomoucí, tenhle pozdrav používá kámoš, teda teď už moc ne, po tom, co tak pozdravil do telefonu šefovou I kdeže, brňák jak poleno... kurňa, tak to se trošku hópnul vedle, že? njn, Brno, tam mě to stále táhne, měl jsme tam před 2 rokama přítulku a nějak mi to přirostlo k srdci, akorát hantec jsem už zapoměl, ty jo, to byly časy, na Kývalce hodit placku pod SPZ nésu z Práglu a už sem valil. 10-15tis za 3 měsíce jsem najezdil, pak véča buď v Líšni na Radnici nebo v U supa v Soběškách Sakra, to jsem se nějak rozkecal Editováno: 29. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) tak dobrou Editováno: 29. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Co je to za hospodu,kdyz v ni nikdo neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Co je to za hospodu,kdyz v ni nikdo neni? nejde elektrika, sedime tu po tmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky