Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Mam to v planu ;-) tak to se tam sejdeme Des taky na melirek a trvalou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Mam to v planu ;-) tak to se tam sejdeme Des taky na melirek a trvalou ? no jasne...a masaz hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To ja se ke kadernikovi chystam, pac potrebuji nejaky šik účes a podbarvit vlasy na cerno zacínam o sebe dbát - to je dobrý začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 šik účes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To ja se ke kadernikovi chystam, pac potrebuji nejaky šik účes a podbarvit vlasy na cerno zacínam o sebe dbát - to je dobrý začátek Po kom des ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 šik účes no chci nějak ostříhat ofinku a pak to sestříhat - prostě aby mě to šiklo jako slušelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 šik účes no chci nějak ostříhat ofinku a pak to sestříhat - prostě aby mě to šiklo jako slušelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Po kom des ? nemám za potřebí po někom jít jen prostě už chci změnu a trošku se té změny držet Jasně je v tom chlap nicméně když on je na mě taaaak hodný, tak to nějak kompenzovat musím a neznal lepsi resení, nežli začít u vizáže a časem u těla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 šik účes no chci nějak ostříhat ofinku a pak to sestříhat - prostě aby mě to šiklo jako slušelo koukam oblibeny smajlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 šik účes no chci nějak ostříhat ofinku a pak to sestříhat - prostě aby mě to šiklo jako slušelo koukam oblibeny smajlik Spis poloha ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Spis poloha ;-) dobrej vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Spis poloha ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To e zase debata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To e zase debata zacalo to u kridla a konci to u polohy - za to ja nemuzu - ja jen nacla kridlo a kadernika cus kochte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To e zase debata tos rek presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Spis poloha ;-) dobrej vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nevim ... jak ste psali predtim 100 lidi 100 chuti ale me se origo RS kridlo zatim libilo snad na kazde octe Mě se taky víc líbí když na tý prdelce je decentní křidélko ty jsi byl vzdycky divnej tak to bylo hnusný Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak to bylo hnusný Jiříku asi tak jako jsi na me byl hnusnej v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak to bylo hnusný Jiříku asi tak jako jsi na me byl hnusnej v sobotu Já? Vždyť do tebe šili všichni Vždyť víš, že jsem to tak nemyslel, že tě mám vlastně rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já? Vždyť do tebe šili všichni Vždyť víš, že jsem to tak nemyslel, že tě mám vlastně rád priste uz snad radsi nepojedu...a jeste naseru Jakuba vydarena sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já? Vždyť do tebe šili všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To e zase debata zacalo to u kridla a konci to u polohy - za to ja nemuzu - ja jen nacla kridlo a kadernika cus kochte Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já? Vždyť do tebe šili všichni no a dalsi...je tohle mozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To kridlo je hezky,taky uz jsem nad ti premyslel,jestli by si to potykalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak to bylo hnusný Jiříku asi tak jako jsi na me byl hnusnej v sobotu Já? Vždyť do tebe šili všichni Vždyť víš, že jsem to tak nemyslel, že tě mám vlastně rád Ja neeee ... ja jen jednu malickou poznamecku ... a to byla jen odvetka za JBC ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky