Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
to si děláš prču ne? :)

Ne prosím. A byl jsi někdy v Lamplotě...?

máš na mysli tu v Nádražní naproti hlaváku? asi 2x :)

Jaký je Perpetum po rekonstrukci, jsem tam od tý doby nebyl, tak mi nezbejvá nic jinýho než poslouchat DJ Jerryho teď v rádiu ;)

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
Jaký je Perpetum po rekonstrukci, jsem tam od tý doby nebyl, tak mi nezbejvá nic jinýho než poslouchat DJ Jerryho teď v rádiu ;)

V principu akorát nově vymalovaný, jinak je to na stejno... ;)

Vloženo
máš na mysli tu v Nádražní naproti hlaváku? asi 2x :)

Jj, přesně tam, Nádražní osm... ;)

Naposledy jsem tam byl minulý úterý... lol

jo takhle, no nějaký alkoholový odér jsem tu ještě začátkem týdne cítil, jak si dával tu fotku lol

Vloženo

V principu akorát nově vymalovaný, jinak je to na stejno... ;)

tak to vypadá jako rekonstrukce maso :D

Vloženo
jo takhle, no nějaký alkoholový odér jsem tu ještě začátkem týdne cítil, jak si dával tu fotku lol

Jj, bylo to tam hodně náročný... lollollol

jasný, jak to zatáhneš na hlaváku, tak valíš tama, máš to přes ulici lol

Vloženo
Lorrinnka a kam chodíš ty? :D

Já v Brně nikam už nechodím... fajn to je ve 4rose a taky v ponorce na Kounicove... TeĎ chodíme tady v Rajhradě je to město se 3000 obyvateli a je tu 11 hospod

Vloženo
Lorrinnka a kam chodíš ty? :D

Já v Brně nikam už nechodím... fajn to je ve 4rose a taky v ponorce na Kounicove... TeĎ chodíme tady v Rajhradě je to město se 3000 obyvateli a je tu 11 hospod

to zní jako velký výběr a každý týden jiná :D

Vloženo

Takže v průměru sedí v každé hospodě 272,7 štamgastů...?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...