kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ach jo,to budu si teda muset najit jinyho souloznika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ach jo,to budu si teda muset najit jinyho souloznika Jo tydle vidle... myslis na besidce ... tam zatim nespim s nikym protoze zatim nejedu Spatnej termin, ale zkusim si to nejak prehodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Aha . tak to je jeste horsi,ze nejdes vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Zdarecek ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Cao Martas.Co Denemark? @MichalF: Covece,nijak velice..Jeli sme tak nejak chvilku po vas...Zatahli sme to a vypadli..mohlo to byt cca 20 minut... Hele s tou besidkou to koukej vymyslet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Denmark zatim nic . Cekam a cekam a cekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Bry den S Lenkou Já taky, ale jenom v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Zdravicko panove... Jak ste v patek dopadli ? ja spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ja spatne Já v pátek a v sobotu nápodobně, včera dobře, bo jsem abstinoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ja spatne Já v pátek a v sobotu nápodobně, včera dobře, bo jsem abstinoval... no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma A co jináč pane kolego ? Už papáte adventní kalendář...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma A co jináč pane kolego ? Už papáte adventní kalendář...? jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto Já papám adventví kalendář od 1.11. a poslední dvojvokno sežeru 24.11. na besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto Já papám adventví kalendář od 1.11. a poslední dvojvokno sežeru 24.11. na besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Co je vám k smíchu pane šukmajstr...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ve ze uz to bouras mesic dopredu a ze ti to tak krasne vychazi na tu besidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Cao Martas.Co Denemark?@MichalF: Covece,nijak velice..Jeli sme tak nejak chvilku po vas...Zatahli sme to a vypadli..mohlo to byt cca 20 minut... Hele s tou besidkou to koukej vymyslet.. No pokusim se, ouvidime ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ve ze uz to bouras mesic dopredu a ze ti to tak krasne vychazi na tu besidku Musíš mít trochu důvdipu čéče, Tebe by to nenapadlo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ahooooj kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Nazdar Kachnis No me by to asi nenapadlo,ja bych si koupil radsi obyc cekunduladu . Jinak Spidi,ted jsem koukal na tech 280HP of silver love a na ty nordschleife docela masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 No me by to asi nenapadlo,ja bych si koupil radsi obyc cekunduladu . Jinak Spidi,ted jsem koukal na tech 280HP of silver love a na ty nordschleife docela masakr To řikám, nemáš ten správnej přístup, musí s Tebou bejt nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jak se vubec mate pane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jak se vubec mate pane? Stále rovně a na konci doleva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Stale stejny tisnovsky humor kookaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky