baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak to bylo hnusný Jiříku asi tak jako jsi na me byl hnusnej v sobotu Já? Vždyť do tebe šili všichni Vždyť víš, že jsem to tak nemyslel, že tě mám vlastně rád Ja neeee ... ja jen jednu malickou poznamecku ... a to byla jen odvetka za JBC ;-) nebo JBL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já? Vždyť do tebe šili všichni Vždyť víš, že jsem to tak nemyslel, že tě mám vlastně rád priste uz snad radsi nepojedu...a jeste naseru Jakuba vydarena sobota Jj, sobota byla hodně dobrá , měl jsi pak jít s náma, to taky nemělo chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček zdar Jiříku srázek jako vždy super, to ani jiný být nemohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Jj, sobota byla hodně dobrá , měl jsi pak jít s náma, to taky nemělo chybu no tak ted v sobotu doufam ze to zase vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček zdar Jiříku srázek jako vždy super, to ani jiný být nemohlo zdár jak dlouho to trvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček zdar Jiříku srázek jako vždy super, to ani jiný být nemohlo zdár jak dlouho to trvalo Většina do 23 a my s Dimim do 05.00 v neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Jj, sobota byla hodně dobrá , měl jsi pak jít s náma, to taky nemělo chybu no tak ted v sobotu doufam ze to zase vyjde No mohlo by Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček zdar Jiříku srázek jako vždy super, to ani jiný být nemohlo zdár jak dlouho to trvalo Většina do 23 a my s Dimim do 05.00 v neděli A Dimi byl pěknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 A Dimi byl pěknej decentně a trošičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček zdar Jiříku srázek jako vždy super, to ani jiný být nemohlo zdár jak dlouho to trvalo Většina do 23 a my s Dimim do 05.00 v neděli A Dimi byl pěknej slůůůšná práce to bylo zase v álejích..... asi budu muset někdy dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček zdar Jiříku srázek jako vždy super, to ani jiný být nemohlo zdár jak dlouho to trvalo Většina do 23 a my s Dimim do 05.00 v neděli A Dimi byl pěknej slůůůšná práce to bylo zase v álejích..... asi budu muset někdy dorazit No byla sranda ... A ta blonďatá slečnááááá .... tá byla tůůůůůůůůůůůůůze pěknáááááá ... Přesně Dimiho typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 bré poledne vespolek tak jakej byl srázíček zdar Jiříku srázek jako vždy super, to ani jiný být nemohlo zdár jak dlouho to trvalo Většina do 23 a my s Dimim do 05.00 v neděli no ja jsem prisel jeste dyl docela narocny vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No byla sranda ... A ta blonďatá slečnááááá .... tá byla tůůůůůůůůůůůůůze pěknáááááá ... Přesně Dimiho typ A kterou myslíš? Tam bylo kvalitního materiálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No byla sranda ... A ta blonďatá slečnááááá .... tá byla tůůůůůůůůůůůůůze pěknáááááá ... Přesně Dimiho typ A kterou myslíš? Tam bylo kvalitního materiálu Tu co tam s ní Dimi tančil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No byla sranda ... A ta blonďatá slečnááááá .... tá byla tůůůůůůůůůůůůůze pěknáááááá ... Přesně Dimiho typ A kterou myslíš? Tam bylo kvalitního materiálu taky chci bližší údaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No byla sranda ... A ta blonďatá slečnááááá .... tá byla tůůůůůůůůůůůůůze pěknáááááá ... Přesně Dimiho typ A kterou myslíš? Tam bylo kvalitního materiálu Tu co tam s ní Dimi tančil .... A co tančit s námi nechtěla a dobře se bavila? Ta v růžovým korzetu byla lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Saaakra jednou mi je blbe tak odjedu driv a co se nedoctu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Saaakra jednou mi je blbe tak odjedu driv a co se nedoctu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Saaakra jednou mi je blbe tak odjedu driv a co se nedoctu ;-) no o hoooodně jsi přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No byla sranda ... A ta blonďatá slečnááááá .... tá byla tůůůůůůůůůůůůůze pěknáááááá ... Přesně Dimiho typ A kterou myslíš? Tam bylo kvalitního materiálu Tu co tam s ní Dimi tančil .... A co tančit s námi nechtěla a dobře se bavila? Ta v růžovým korzetu byla lepší Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... jsem ji pak nechal odejít a to byla chyba, se chtěla tulit ... jenže Dimi je v Boleslavi mooooooc provařenej na to aby mohl na veřejnosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Saaakra jednou mi je blbe tak odjedu driv a co se nedoctu ;-) Bylo to velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nejaka fotecka by nebyla >? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... Copak Spidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky