Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dobrý večer přátelé

Zdravíčko Peťo, kurec světla zase nic, já Ti snad budu muset celou příští sezónu leštit každej víkend boty... ;)

čau Lubo, nedá se nic dělat, třeba to do besídky výjde. A leštění bot nebude třeba, spíš dáme -_--_--_-

vy ste mily kluci, napsala bych zlaticka, ale zas by byly kecy :rolleyes:;)

Já myslím že ne... ;):)

čau Lubo, nedá se nic dělat, třeba to do besídky výjde. A leštění bot nebude třeba, spíš dáme -_--_--_-

Možná to dopadne i tak, že Ti dám svoje... ;)

Možná to dopadne i tak, že Ti dám svoje... ;)

Budou xenonky?

njn, má to někdo kliku, stát se to mě, tak měnim celou chladičovku, no, je pravda, že já bych to alespoň panicky nezašlápnul jako on, tu dráhu, co progumoval, tak bez blokace se dala krásně dobrzdit ze 70km/h, jsem to tejden na to zkoušel

Loni na jaře Avii předemnou v kopcu ruchlo turbo a já do ní krásně napražil, hned to byla kapota, oba blatníky, maska, lampy, chladičovka a chladič... :feve:

njn, to nas*** :aggressive:

to byla hned přestavba na face ne?

vy ste mily kluci, napsala bych zlaticka, ale zas by byly kecy :rolleyes:;)

Já myslím že ne... ;):)

:) ted to vyjimecne nebylo na tebe ;) , ale na clenky nejvyssiho kontrolniho uradu ;)

Budou xenonky?

Je to v jednání, ale nechci předbíhat sled událostí... ;)

njn, to nas*** :aggressive:

to byla hned přestavba na face ne?

Ne, ta byla až letos... ;)

:) ted to vyjimecne nebylo na tebe ;) , ale na clenky nejvyssiho kontrolniho uradu ;)

:help::help::help:

tak dobrá ;)

No jak třeba mám kamošku a ta má 44 kg a na hrudníku je to takový, no, zajímavý, v případě zájmu mohu dodat foto... ;)

to asi nebude ta co se "ukazovala" na freefoto co? :D

tak dobrá ;)

No jak třeba mám kamošku a ta má 44 kg a na hrudníku je to takový, no, zajímavý, v případě zájmu mohu dodat foto... ;)

:smich:

Neééé, co Tě nemá... lollollol

takze koukam, ze tahle diskuze uz neni pro me ;) preju vam dobrou noc, ja jdu cajovat a coldrexovat a hlidat cicinu, aby ji nekdo v noci jeste vic nepocochnil, papa a diky :)

Neééé, co Tě nemá... lollollol

já jen tak, že tu odhaduju na 81,3 :D

takze koukam, ze tahle diskuze uz neni pro me ;) preju vam dobrou noc, ja jdu cajovat a coldrexovat a hlidat cicinu, aby ji nekdo v noci jeste vic nepocochnil, papa a diky :)

No by by jsme naopak čekali nějaký názory někoho nezávislého... ;)

jinak drčice držím palec aby jsi to měla tak rychle v pořádku, já mam auto v servisu měsíc a pul a furt lejno :D

To asi neby tak hrozný, ale bylo to docela M.A.S.O. - bohužel už u nás nedělá, velká škoda... ;)

To asi neby tak hrozný, ale bylo to docela M.A.S.O. - bohužel už u nás nedělá, velká škoda... ;)

lollol rozumím lol

lollol rozumím lol

Si myslím... ;)

jinak drčice držím palec aby jsi to měla tak rychle v pořádku, já mam auto v servisu měsíc a pul a furt lejno :D

dekuju, dekuju, ale ono to asi fakt nic neni, to jen jak sem to videla vis, tak sem to videla, ze je konec ;) , ale vis jak.... ten mazel v servisu mi rek, ze to da za den do kupy. ted jen ta pojistovna no.

kdo umite zmensovat fotky, napiste mi mejla a ja vam ji poslu, at se tady nebavime o imaginarnim bebicku a kazdej si pod tim muete predstavit neco jinyho :palec2:

Lubo, tak jakej nazor byste chteli??? ja vam muzu poslat max svoji fotku, ale hodnotit jinou holku asi objektivne nemuzu, jsem schopna rict, libi, nelibi, ale to je vsechno :)

dekuju, dekuju, ale ono to asi fakt nic neni, to jen jak sem to videla vis, tak sem to videla, ze je konec ;) , ale vis jak.... ten mazel v servisu mi rek, ze to da za den do kupy. ted jen ta pojistovna no.

kdo umite zmensovat fotky, napiste mi mejla a ja vam ji poslu, at se tady nebavime o imaginarnim bebicku a kazdej si pod tim muete predstavit neco jinyho :palec2:

Lubo, tak jakej nazor byste chteli??? ja vam muzu poslat max svoji fotku, ale hodnotit jinou holku asi objektivne nemuzu, jsem schopna rict, libi, nelibi, ale to je vsechno :)

Klidně mi to nasyp na 754.067@seznam.cz ;)

Pošli cokoliv, jakkoliv, kdekoliv... :palec2:

Klidně mi to nasyp na 754.067@seznam.cz ;)

Pošli cokoliv, jakkoliv, kdekoliv... :palec2:

ten mail, to je číslo vlaku ne?? :)

Upraveno od rolbar

ten mail, to je šíslo vlaku ne?? :)

Jo, lokomotivy... ;)

slyšeli jste někdo tu blbou reklamu v rádiu na stavebniny Čekan, to je síla, kdo to mohl vymyslet :help:

ten mail, to je šíslo vlaku ne?? :)

Jo, lokomotivy... ;)

njn, "brejle" to řeknu hned :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.