MichalF Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a ja porad letni...a zitra jedu zase za Liberec...to bude srandy :-) Zejtra uz z toho snad nic nebude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a ja porad letni...a zitra jedu zase za Liberec...to bude srandy :-) Zejtra uz z toho snad nic nebude ... tak nejak podle predpovedi snad zitra a mozna ctvrtek a pak by melo byt zase tepleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a ja porad letni...a zitra jedu zase za Liberec...to bude srandy :-) Zejtra uz z toho snad nic nebude ... tak nejak podle predpovedi snad zitra a mozna ctvrtek a pak by melo byt zase tepleji To nevim ... ale jinak teda zatim intenzivne pada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a ja porad letni...a zitra jedu zase za Liberec...to bude srandy :-) Zejtra uz z toho snad nic nebude ... tak nejak podle predpovedi snad zitra a mozna ctvrtek a pak by melo byt zase tepleji To nevim ... ale jinak teda zatim intenzivne pada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ale asi je teplo...to bude hned mizet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Brej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně jj kvasa nadhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně To nevim nemuzu posoudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně To nevim nemuzu posoudit a na jablonecku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně No Bady, moc se nesměj, v Brně to máme to samý a furt padá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně No Bady, moc se nesměj, v Brně to máme to samý a furt padá ... tady rano jeno prselo a ted uz ani to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně No Bady, moc se nesměj, v Brně to máme to samý a furt padá ... suuuuper, už se těším v patek jedu do pardubic, to bude rallye u nás pada taky, pak jsem zjistil že to lítá polystyrén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tam na Liberecku musí být krááááásně To nevim nemuzu posoudit Libereckem zahrnuji i jablonecko, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tady rano jeno prselo a ted uz ani to ne Hmmm, no vypadá to, že si s oktou pocouvnu na zvedáček a nahodím zimáčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 u nás pada taky, pak jsem zjistil že to lítá polystyrén WOLLE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tady rano jeno prselo a ted uz ani to ne Hmmm, no vypadá to, že si s oktou pocouvnu na zvedáček a nahodím zimáčky... to ja jeste vydrzim...melo by se snad jeste oteplit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 u nás pada taky, pak jsem zjistil že to lítá polystyrén WOLLE !!! no co !!! se zatepluje jak o dušu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to ja jeste vydrzim...melo by se snad jeste oteplit No já to asi nahodím, tropy už nebudou a budu to mít z krku. A vůbec, besídka se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 u nás pada taky, pak jsem zjistil že to lítá polystyrén WOLLE !!! no co !!! se zatepluje jak o dušu vzdyt uz si teplej dost ty voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to ja jeste vydrzim...melo by se snad jeste oteplit No já to asi nahodím, tropy už nebudou a budu to mít z krku. A vůbec, besídka se blíží... no to je pravda...tajne jsem doufal ze bych jel na letnich ale asi to bohuzel nedopadne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no co !!! se zatepluje jak o dušu Hihihi Jo Bady, jaxem Ti psal sms, že to bude jinak, tak to asi bude úplně jinak, no znáš to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 u nás pada taky, pak jsem zjistil že to lítá polystyrén WOLLE !!! no co !!! se zatepluje jak o dušu vzdyt uz si teplej dost ty voe šáhni si na čelo !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no co !!! se zatepluje jak o dušu Hihihi Jo Bady, jaxem Ti psal sms, že to bude jinak, tak to asi bude úplně jinak, no znáš to... a jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a jak? No já Ti vlastně ještě ani nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky