baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 sáhni si na čelo !! dalsi postup je jakej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 sáhni si na čelo !! dalsi postup je jakej? zjistit teplotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 sáhni si na čelo !! dalsi postup je jakej? zjistit teplotu teplota dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 teplota dobra. Hlavně aby byla dobrá teplota škopku na besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 teplota dobra. Hlavně aby byla dobrá teplota škopku na besídce... tak to je jasny ne...myslim ze uz to mame vyzkouseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 teplota dobra. Hlavně aby byla dobrá teplota škopku na besídce... tak to je jasny ne...myslim ze uz to mame vyzkouseny to zas bude zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak to je jasny ne...myslim ze uz to mame vyzkouseny No to bych řekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to zas bude zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak to je jasny ne...myslim ze uz to mame vyzkouseny No to bych řekl... jsem na to zvedavej pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jsem na to zvedavej pane No jestli to bude jako na jaře, tak potěš. Afterparty na pokoji No. 15, šukmajstr chlastající ze dvou lahví a posléze zamčenej na hajzlu a podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jsem na to zvedavej pane No jestli to bude jako na jaře, tak potěš. Afterparty na pokoji No. 15, šukmajstr chlastající ze dvou lahví a posléze zamčenej na hajzlu a podobně... to bylo dobré no chtělo by to zase něco na pokoje za flašy samože na zahnání sušáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to bylo dobré no chtělo by to zase něco na pokoje za flašy samože na zahnání sušáku Tak jistě, tentokrát narveme šukmajstrovi do hobe ze tři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to bylo dobré no chtělo by to zase něco na pokoje za flašy samože na zahnání sušáku Tak jistě, tentokrát narveme šukmajstrovi do hobe ze tři... chudák synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 chudák synek Von si začal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to bylo dobré no chtělo by to zase něco na pokoje za flašy samože na zahnání sušáku Vezmu třeba ňáké vínisko, může být ???? Zdar sněhuláci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Vezmu třeba ňáké vínisko, může být ????Zdar sněhuláci Jasná, može byť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Vezmu třeba ňáké vínisko, může být ????Zdar sněhuláci Jasná, može byť... OKáááá, vezmu červené i bílé, uděláme si červenobílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 OKáááá, vezmu červené i bílé, uděláme si červenobílé No já osobně mám raděj bílý, ale červený je prej zase víc zdravý, tak uděláme ten mix, jak navrhuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 No já osobně mám raděj bílý, ale červený je prej zase víc zdravý, tak uděláme ten mix, jak navrhuješ... Dobrá, bílého vezmu víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Dobrá, bílého vezmu víc.... Výborně... Čéče na střední se mnou chodil kluk z Rakvic a ten mi vozil vždycky víno, ale to bylo víno s velkým V... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- -_- Zdar jak sviňa Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdarec jak Brno čerte tebe už jsem tu nečetl, ani nepamatuju i když já sem poslední dobou taky prd chodím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- -_- Zdar jak sviňa Lubo Zdar jak sviňa, jedeš na besídku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- -_- Zdar jak sviňa Lubo Zdarec no taky tu teď moc nebejvám , tak už jsem raději dnes přezul bo zas už padá ten bíle brajgl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jojo čerte doraž taky na besedu, jinak zdarte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky