Borg Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- -_- Zdar jak sviňa Lubo Zdar jak sviňa, jedeš na besídku...? No usiluju o to abych mohl jet nicméně new job a hokna i sobota neděle je celkem nevyspitatelná,ale podařit by se to mohlo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jojo čerte doraž taky na besedu, jinak zdarte Zdarec Bady lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdarec no taky tu teď moc nebejvám , tak už jsem raději dnes přezul bo zas už padá ten bíle brajgl Já už taky cca týden přezuto....u nás naštěstí nic nepadá, jen dopoledne asi 20min, ale to tálo ještě než to dopadlo na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdarec no taky tu teď moc nebejvám , tak už jsem raději dnes přezul bo zas už padá ten bíle brajgl Jj, tak jsem teď po obědě přezul na gumos zimákos, ale vypadá to zase na 5 měsíců jak u tepléééch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 No usiluju o to abych mohl jet nicméně new job a hokna i sobota neděle je celkem nevyspitatelná,ale podařit by se to mohlo ;) Je třeba na tom řádně zapracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 No usiluju o to abych mohl jet nicméně new job a hokna i sobota neděle je celkem nevyspitatelná,ale podařit by se to mohlo ;) Je třeba na tom řádně zapracovat Přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Jj, tak jsem teď po obědě přezul na gumos zimákos, ale vypadá to zase na 5 měsíců jak u tepléééch... Hezkéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Hezkéééé Děs běs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdarec no taky tu teď moc nebejvám , tak už jsem raději dnes přezul bo zas už padá ten bíle brajgl Jj, tak jsem teď po obědě přezul na gumos zimákos, ale vypadá to zase na 5 měsíců jak u tepléééch... No ráno jsem jel ještě na 17" a bylo to jak na saňách, tak sem naznal že to chce změnu bo po cestě jsem narazil na pár blbců kteří si snadl pletli brzdu za plyn a jezdit "orosené" se mě fakt nechce lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 No usiluju o to abych mohl jet nicméně new job a hokna i sobota neděle je celkem nevyspitatelná,ale podařit by se to mohlo ;) Je třeba na tom řádně zapracovat Přesně tak... no šéf je jak přeložené vítr tak by snad neměl klást přílišný odpor lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 No ráno jsem jel ještě na 17" a bylo to jak na saňách, tak sem naznal že to chce změnu bo po cestě jsem narazil na pár blbců kteří si snadl pletli brzdu za plyn a jezdit "orosené" se mě fakt nechce lol lol Zcela nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 říkám celů tu dobu........................... poklice rulezzzzzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 říkám celů tu dobu........................... poklice rulezzzzzz No tak samozřejmě... Sem sebral z Golfíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Bando zatím mažu mrknu sem na večer -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Bando zatím mažu mrknu sem na večer -_- Maj sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 říkám celů tu dobu........................... poklice rulezzzzzz No tak samozřejmě... Sem sebral z Golfíku... no koukám že tam máš nějaké divné znaky, nemecké, určitě zakázané !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no koukám že tam máš nějaké divné znaky, nemecké, určitě zakázané !!!!! Ne ne, nicht verboten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zdar bando.tak jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zdar bando.tak jak? Zdar bandito, jedeš na besídku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zdar bando.tak jak? Zdar bandito, jedeš na besídku...? připojuji se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 nefím asi ne.dost mi hapruje zdraví.čeká mne operace.docela průser.jinak se to nedá říci.pokud to půjde tak jedině s někým pokud mne někdo sveze.sám to nezmáknu.po chemoterapii je mi dost zle.uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 nefím asi ne.dost mi hapruje zdraví.čeká mne operace.docela průser.jinak se to nedá říci.pokud to půjde tak jedině s někým pokud mne někdo sveze.sám to nezmáknu.po chemoterapii je mi dost zle.uvidím Tak to jesná zdraví je přednější, to máme jen jedno... Tak ať se Ti daří a vše je zas O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jejda, hlavně zdravíčko !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 díky.tak se tu majte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 díky.tak se tu majte Není zač Vynasnažíme se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky