Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nejaka fotecka by nebyla >? Neměli jsme foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... jsem ji pak nechal odejít a to byla chyba, se chtěla tulit ... jenže Dimi je v Boleslavi mooooooc provařenej na to aby mohl na veřejnosti ... Já už vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... jsem ji pak nechal odejít a to byla chyba, se chtěla tulit ... jenže Dimi je v Boleslavi mooooooc provařenej na to aby mohl na veřejnosti ... Já už vím JJ tak to je přesně ona ... si ji musím zjistit holčinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... jsem ji pak nechal odejít a to byla chyba, se chtěla tulit ... jenže Dimi je v Boleslavi mooooooc provařenej na to aby mohl na veřejnosti ... Já už vím JJ tak to je přesně ona ... si ji musím zjistit holčinu nové vertikální čárky se ti zachtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Copak Spidi? blondýnky v černé jest brutální konbinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... jsem ji pak nechal odejít a to byla chyba, se chtěla tulit ... jenže Dimi je v Boleslavi mooooooc provařenej na to aby mohl na veřejnosti ... Já už vím JJ tak to je přesně ona ... si ji musím zjistit holčinu nové vertikální čárky se ti zachtělo však ani horizontální by nebyla k zahození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Copak Spidi? blondýnky v černé jest brutální konbinace... ba ba ... máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 však ani horizontální by nebyla k zahození to ne Mě ještě zaujala ta v těch černejch plesovkách a ta dlouhovlasá blondýnka v bílým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... jsem ji pak nechal odejít a to byla chyba, se chtěla tulit ... jenže Dimi je v Boleslavi mooooooc provařenej na to aby mohl na veřejnosti ... Já už vím JJ tak to je přesně ona ... si ji musím zjistit holčinu nové vertikální čárky se ti zachtělo však ani horizontální by nebyla k zahození a nebo obé současně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 však ani horizontální by nebyla k zahození to ne Mě ještě zaujala ta v těch černejch plesovkách a ta dlouhovlasá blondýnka v bílým to vypadá na lov v bolce a né sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 však ani horizontální by nebyla k zahození to ne Mě ještě zaujala ta v těch černejch plesovkách a ta dlouhovlasá blondýnka v bílým JJ vím o které jde ... ta v těch šatech se tam kolem nás celkem motala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ee můj typ byla ta blondýnka v černém ... jsem ji pak nechal odejít a to byla chyba, se chtěla tulit ... jenže Dimi je v Boleslavi mooooooc provařenej na to aby mohl na veřejnosti ... Já už vím JJ tak to je přesně ona ... si ji musím zjistit holčinu nové vertikální čárky se ti zachtělo však ani horizontální by nebyla k zahození a nebo obé současně já nejsem náročný .. vystačil bych si s jednou, ale kdyby byly obě, tak bych se samozřejmě nezlobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to vypadá na lov v bolce a né sraz Sraz byl předtím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JJ vím o které jde ... ta v těch šatech se tam kolem nás celkem motala Jj, akorát šla zbytečně brzo domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 však ani horizontální by nebyla k zahození to ne Mě ještě zaujala ta v těch černejch plesovkách a ta dlouhovlasá blondýnka v bílým to vypadá na lov v bolce a né sraz no byla to předem hlášená akce pod krycím názvem "Sraz zlatého jádra OC v MB" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) JJ vím o které jde ... ta v těch šatech se tam kolem nás celkem motala Jj, akorát šla zbytečně brzo domů tak to už zase já nevím ... nejdřív jsem měl starosti s tou slečnou a pak s tím idiotem na baru ... hehe ... nejlepší bylo když jsem za ním přišel a řekl jsem mu do očí ať tak blbě nečumí, nebo ho na jednu ránu zabiju ..... on na to " jmenuji se Petr Tondr a hraju za boleslav "áčko" hokej ... to jméno si pamatuj" to mě fakt rozstřelil Editováno: 22. leden 2007, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to vypadá na lov v bolce a né sraz Sraz byl předtím jsem udělal chybu jak tak čtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to vypadá na lov v bolce a né sraz Sraz byl předtím jsem udělal chybu jak tak čtu velkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak to už zase já nevím ... nejdřív jsem měl starosti s tou slečnou a pak s tím idiotem na baru ... hehe ... nejlepší bylo když jsem za ním přišel a řekl jsem mu do očí ať tak blbě nečumí, nebo ho na jednu ránu zabiju ..... on na to " jmenuji se Petr Tondr a hraju za boleslav "áčko" hokej ... to jméno si pamatuj"to mě fakt rozstřelil A co tam hraje? podavače puků? S jeho postavou ho musí první protihráč sejmout . Ale pamatuj si to pro příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JJ vím o které jde ... ta v těch šatech se tam kolem nás celkem motala Jj, akorát šla zbytečně brzo domů tak to už zase já nevím ... nejdřív jsem měl starosti s tou slečnou a pak s tím idiotem na baru ... hehe ... nejlepší bylo když jsem za ním přišel a řekl jsem mu do očí ať tak blbě nečumí, nebo ho na jednu ránu zabiju ..... on na to " jmenuji se Petr Tondr a hraju za boleslav "áčko" hokej ... to jméno si pamatuj" to mě fakt rozstřelil no vidíš ,mohl tě hákovat a nebo by dostal dvě minuty ,nebo dva roky za hrubost. a ty jsi mohl hrát vysokou holí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to vypadá na lov v bolce a né sraz Sraz byl předtím jsem udělal chybu jak tak čtu velkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) tak to už zase já nevím ... nejdřív jsem měl starosti s tou slečnou a pak s tím idiotem na baru ... hehe ... nejlepší bylo když jsem za ním přišel a řekl jsem mu do očí ať tak blbě nečumí, nebo ho na jednu ránu zabiju ..... on na to " jmenuji se Petr Tondr a hraju za boleslav "áčko" hokej ... to jméno si pamatuj"to mě fakt rozstřelil A co tam hraje? podavače puků? S jeho postavou ho musí první protihráč sejmout . Ale pamatuj si to pro příště Koukal jsem na soupisku a je to obránce :-D Tragéd .... se nedivím, že Boleslav ještě není v ELH, když zaměstnává takové lidi Editováno: 22. leden 2007, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to vypadá na lov v bolce a né sraz Sraz byl předtím jsem udělal chybu jak tak čtu velkou jj Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JJ vím o které jde ... ta v těch šatech se tam kolem nás celkem motala Jj, akorát šla zbytečně brzo domů tak to už zase já nevím ... nejdřív jsem měl starosti s tou slečnou a pak s tím idiotem na baru ... hehe ... nejlepší bylo když jsem za ním přišel a řekl jsem mu do očí ať tak blbě nečumí, nebo ho na jednu ránu zabiju ..... on na to " jmenuji se Petr Tondr a hraju za boleslav "áčko" hokej ... to jméno si pamatuj" to mě fakt rozstřelil no vidíš ,mohl tě hákovat a nebo by dostal dvě minuty ,nebo dva roky za hrubost. a ty jsi mohl hrát vysokou holí Jojo videl bych to na peknej "kroscek" ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky