Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ty jo, teďka mě tady zatřásla s oknama a vercajkem na ponku docela hustá detonace a za okamžik siréna a houkačky, že by někdo hulil při tankování...? :help:

Vloženo
Ty jo, teďka mě tady zatřásla s oknama a vercajkem na ponku docela hustá detonace a za okamžik siréna a houkačky, že by někdo hulil při tankování...? :help:

spíš někdo tůroval studenej motor

zdar pánové -_-

Vloženo

tak jsme dneska dal auto do latě, nový svíčky, kabely, nedobrovolně i zapalovací modul, volnoběžka na startéru, uhlíky na startéru, olej, filtr a může se zase jezdit :)

Vloženo
no zacinam se celkem tesit:-)

nejaka after party jisto jiste probehne :-)

Si myslím... :palec2:

jen porad nevim jestli brat tu navigatorku nebo ne...ale zatim spis prevazuje ze ji asi vemu lol

Vloženo
tak jsme dneska dal auto do latě, nový svíčky, kabely, nedobrovolně i zapalovací modul, volnoběžka na startéru, uhlíky na startéru, olej, filtr a může se zase jezdit :)

Všechno, cos vyjmenoval vyjma zapalovacího modulu a volnoběžky, mám docela zánovní... ;)lol

Vloženo
spíš někdo tůroval studenej motor

zdar pánové -_-

No to by k tomu asi nejela záchranka... ;)

když ti vypochoduje ojnice z motoru, tak kdo ví, co vše trefí :D

Vloženo

Všechno, cos vyjmenoval vyjma zapalovacího modulu a volnoběžky, mám docela zánovní... ;)lol

no ten zapalovací modul byl absolutně nedobrovolnej, jelikož se mi při vytahování kabelů rozpadnul :(

Vloženo
no ten zapalovací modul byl absolutně nedobrovolnej, jelikož se mi při vytahování kabelů rozpadnul :(

Sviňa... lol

spíš kurva za 1200,-

a na víčko rozdělovače jsem se vybodnul, svině mi za něj řekli 900,-, tak musim sehnat levnější, hajzli

Vloženo
spíš kurva za 1200,-

a na víčko rozdělovače jsem se vybodnul, svině mi za něj řekli 900,-, tak musim sehnat levnější, hajzli

No to máš na ten svůj kafemlejnek ještě hodně levnej modul... ;)

Vloženo

Tišnov bude ve zprávách...

Vloženo
spíš kurva za 1200,-

No to máš na ten svůj kafemlejnek ještě hodně levnej modul... ;)

no na ten tvůj kostitřes stojí 1400,- lol

Vloženo
jen porad nevim jestli brat tu navigatorku nebo ne...ale zatim spis prevazuje ze ji asi vemu lol

Já možná vezmu tu kámošku, co má 44 kg lollollol

tak ze jedes sam jo?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...