Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spidi tady taky houkaj, asi jedou k Vám lol Woe až tak...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak ze jedes sam jo? Náhodou bych ji vzal, my jsme docela sehraná dvojka, ale nevím, jestli bude mít volno.. jj tak to jsme na tom hoooodne podobne pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jj tak to jsme na tom hoooodne podobne pane Stejně jsem jí slíbil, že ju někam vytáhnu... Už jsme spolu byli tři kilometry nad zemí, ale na zapářce ještě ne... A přitom by jí ho tam tak rád neco řekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jj tak to jsme na tom hoooodne podobne pane Stejně jsem jí slíbil, že ju někam vytáhnu... Už jsme spolu byli tři kilometry nad zemí, ale na zapářce ještě ne... A přitom by jí ho tam tak rád neco řekl... tak ja uz jsem s ni obcas paril ale tak taky jsem ji to slibil tak asi tohle bude idealni dost kulturne poucna akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zas kdo ví, jestli bude namrdanému chorvatovi rozumět že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak ja uz jsem s ni obcas paril ale tak taky jsem ji to slibil tak asi tohle bude idealni dost kulturne poucna akce A jééééje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zas kdo ví, jestli bude namrdanému chorvatovi rozumět že ? No já myslím že určitě... Kua že bych si zase vzal tričko označujíní opilého Chorvata ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zas kdo ví, jestli bude namrdanému chorvatovi rozumět že ? No já myslím že určitě... Kua že bych si zase vzal tričko označujíní opilého Chorvata ??? Vem si ho Spidi..!! lol Jinak ahoj vsem panove...Jsem tu jen na skok..Mam prace,jak na kostele,jsem bohate nasran a uz chchi jit domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak ja uz jsem s ni obcas paril ale tak taky jsem ji to slibil tak asi tohle bude idealni dost kulturne poucna akce A jééééje... tak tohle ze me leze porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zas kdo ví, jestli bude namrdanému chorvatovi rozumět že ? No já myslím že určitě... Kua že bych si zase vzal tričko označujíní opilého Chorvata ??? tak to je povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Vem si ho Spidi..!! lol Dobrá Marty, dáme na Tebe... Ale mám fčíl novou kolekci, mrkni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak to je povinnost Dobrá tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak to je povinnost Dobrá tedy... to zas bude veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Vem si ho Spidi..!! lol Dobrá Marty, dáme na Tebe... Ale mám fčíl novou kolekci, mrkni... Juuuuuu,ta je..A nebyl by vzorecek...? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to zas bude veselo No to každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Juuuuuu,ta je..A nebyl by vzorecek...? :D Pořešíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to zas bude veselo No to každopádně... a kdyby tam byla Verka tak to bude uplnej konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a kdyby tam byla Verka tak to bude uplnej konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Juuuuuu,ta je..A nebyl by vzorecek...? :D Pořešíme... Hele kluci,zase mazu.Zitra snad bude vicero casu..Majte sa a bacha na vybusniny...Jednou to v Tisnove stacilo dneska.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a kdyby tam byla Verka tak to bude uplnej konec to uz by jsme z ty recepce nadelali kulnicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to uz by jsme z ty recepce nadelali kulnicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to uz by jsme z ty recepce nadelali kulnicku jedine ze by tam nechali napospas toho dedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jedine ze by tam nechali napospas toho dedu Woe nějak se to tady zavařilo, to asi kvůli Badymu, on už má dneska 48 příspěvků, wocas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jedine ze by tam nechali napospas toho dedu Woe nějak se to tady zavařilo, to asi kvůli Badymu, on už má dneska 48 příspěvků, wocas... hlavně že panáček má 130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 hlavně že panáček má 130 Já nic já muzikant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky