Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdar, mít na tebe adresu, tak jsem u tebe před chvílí zvonil lol

Jaktóóóóó...??? :help:

páč jsme jel na otočku Brno, kámoš dělá ITčko a nemá řidičák a když maj poruchu, tak ho zavolaj kdykoliv a musí přijet, tak když jsme po ruce, tak jedu já.

Teda ale ten sníh na Vysočině, fuj tajbl

Vloženo
páč jsme jel na otočku Brno, kámoš dělá ITčko a nemá řidičák a když maj poruchu, tak ho zavolaj kdykoliv a musí přijet, tak když jsme po ruce, tak jedu já.

No tak to ses mohl fakt stavit, já akorát celej den tvrdnu v garáži... ;)

Vloženo

No tak to ses mohl fakt stavit, já akorát celej den tvrdnu v garáži... ;)

jsem si zastavil v Pávově na OMW pro bagetu a viděl jsme živou demonstraci toho, co umí letní gumy na sněhu lol

blbec vletěl na parkoviště tak v 80 a zalomil to o obrubák a já tim samym místem jel podobně a krásně jsme zastavil lol

Vloženo
jsem si zastavil v Pávově na OMW pro bagetu a viděl jsme živou demonstraci toho, co umí letní gumy na sněhu lol

blbec vletěl na parkoviště tak v 80 a zalomil to o obrubák a já tim samym místem jel podobně a krásně jsme zastavil lol

pán byl hovádko... lollollol

Vloženo

pán byl hovádko... lollollol

spíš ho asi bolela hlava, když z toho vylez, tak si jí stále držel a nebo si možná zacpával uši, aby naslyšel manželku, jak na něj ječela lol

Vloženo
spíš ho asi bolela hlava, když z toho vylez, tak si jí stále držel a nebo si možná zacpával uši, aby naslyšel manželku, jak na něj ječela lol

No, to si dovedu představit... lollollol

Jinak jak se máš, co děláš ? ;)

Vloženo

No, to si dovedu představit... lollollol

Jinak jak se máš, co děláš ? ;)

v pohodě, po dnešnim rozpadlim zapalování mě už nic nepřekvapí :feve:

a momentálně vykrkávám tu bagetu od pumpy, teda Krokodýly Fit si už nikdy nekoupim, to raději s potupou vkročim k McD :D

A u Hlaváku v Pze byly manévry polišů, minimálně 15 aut, přehrazená magistrála, ale auta nestavěli, tak nechápu, co se dělo

Vloženo

a momentálně vykrkávám tu bagetu od pumpy, teda Krokodýly Fit si už nikdy nekoupim, to raději s potupou vkročim k McD :D

A u Hlaváku v Pze byly manévry polišů, minimálně 15 aut, přehrazená magistrála, ale auta nestavěli, tak nechápu, co se dělo

Jasně, měl jsi zajet do mekáče k Drnčici... :palec2: Z krokodýláků tady bleju ;)

Manévry v ose Nuselák - Národní muzeum - Hauptbanhof mě už vůbec eroticky nevzrušujou, je to na denním pořádku... ;)

Já sedím here u noťasu a sjíždím litrovku bílýho, bo škopek došel... :feve:

Vloženo

Jasně, měl jsi zajet do mekáče k Drnčici... :palec2: Z krokodýláků tady bleju ;)

Manévry v ose Nuselák - Národní muzeum - Hauptbanhof mě už vůbec eroticky nevzrušujou, je to na denním pořádku... ;)

Já sedím here u noťasu a sjíždím litrovku bílýho, bo škopek došel... :feve:

co si dával za škopek? Starobrno co? :D

Vloženo
OT: vždycky, když vidím doce z uživatelích andílek, tak ze mě všecho spadne a su naprosto regulérně happy... :palec2:

Chtěl jsem napsat dole v uživatelích... lollollol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...