Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 tak to si jenom myslíš, kde si včera byl??? Ve výkonu...
kocht Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym Překvaltuj si klávesnicu woe...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym to je jedno, kde parkuješ?
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 tak to si jenom myslíš, kde si včera byl??? Ve výkonu... já do 21h taky ve výkonu a teď koukám, že práce volá, tak budu muset padat
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 já do 21h taky ve výkonu a teď koukám, že práce volá, tak budu muset padat do 21h ? Já byl od 21h...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 já do 21h taky ve výkonu a teď koukám, že práce volá, tak budu muset padat do 21h ? Já byl od 21h... já se taky s jednou Oktou ale pohoda práce, šlo to do ní jedna báseň
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 já se taky s jednou Oktou ale pohoda práce, šlo to do ní jedna báseň Do výfuku ? Záleží na tom, jakou měla koncovku...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 já se taky s jednou Oktou ale pohoda práce, šlo to do ní jedna báseň Do výfuku ? Záleží na tom, jakou měla koncovku... nn, musel jsme to protahovat od nádobky ostřiku až k budíků
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 nn, musel jsme to protahovat od nádobky ostřiku až k budíků Jen ta představa mě děsí...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 nn, musel jsme to protahovat od nádobky ostřiku až k budíků Jen ta představa mě děsí... a ještě k tomu TDI, takže místa fakt málo
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 a ještě k tomu TDI, takže místa fakt málo Ultrasadomasochizmus...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 a ještě k tomu TDI, takže místa fakt málo Ultrasadomasochizmus... autofilie
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Bych se z toho počasí pos...,chčije a chčije.Jak u vás na Moravě,pořád hezky nebo už to k vám taky přišlo?
kocht Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym Překvaltuj si klávesnicu woe... Prekvaltovano woe ......
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Bych se z toho počasí pos...,chčije a chčije.Jak u vás na Moravě,pořád hezky nebo už to k vám taky přišlo? Asi před půl vodinkou přišel mrak, tošku z něj poprchalo a teď už zase svítí sluníčko...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Bych se z toho počasí pos...,chčije a chčije.Jak u vás na Moravě,pořád hezky nebo už to k vám taky přišlo? Asi před půl vodinkou přišel mrak, tošku z něj poprchalo a teď už zase svítí sluníčko... Tak to se máte,asi vám tam pošlem z toho špinavýho Práglu dva,tři mráčky Fakt mě to sere,chtěl jsem umejt auto,už mě ta hnědá nebaví
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Tak to se máte,asi vám tam pošlem z toho špinavýho Práglu dva,tři mráčky Fakt mě to sere,chtěl jsem umejt auto,už mě ta hnědá nebaví Nenene...!!! Nic...!!!
Doporučené příspěvky