BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Co myslíš? nic, bude dršťková jak sviňa, nasranější jsem nebyl No jako jestli už to jezdí... Takže nejezdí... včera byl poslední termín který jsem akceptoval, ted si na hlavu srat nenechám, kor od kamarada, jak on do práce, tak já do placení, jednoduché.... to už je docela extrém, jak dlouho, že už to tam máš? od 16.9. ale počítal jsem s tím že staví barák že se to protáhne, bylo domluveno na 25.10. že to bude, přijel jsem 27.10 a na autě začal dělat 28 to mě nesere, barák je třeba, ale to že auto udělá za týden na 95% hotovo, vytáhne a dělá jiné mě sere..... a já čekám na nalakovaní posraného nosníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 prý 7 v datumu, začínám to opravdu věřit Tak to ještě ty necelý dva měsíce vydržíme... jj, taky, co nám zbývá, akorát si řikám, co se ještě stane sakra, v 11h měl přijed Pec@ na nějakou předělávku a zatím se ani neozval, doufám, že se mu cestou něco nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 od 16.9. ale počítal jsem s tím že staví barák že se to protáhne, bylo domluveno na 25.10. že to bude, přijel jsem 27.10 a na autě začal dělat 28 to mě nesere, barák je třeba, ale to že auto udělá za týden na 95% hotovo, vytáhne a dělá jiné mě sere..... a já čekám na nalakovaní posraného nosníku a štve to o to víc, že je to kamarád co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a štve to o to víc, že je to kamarád co? nj právě, být to někdo cizí, udělám rychlej proces, ale u kamaráda, souseda atd ????.... zamrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 sakra, v 11h měl přijed Pec@ na nějakou předělávku a zatím se ani neozval, doufám, že se mu cestou něco nestalo No ty woe, vůbec to nepřivolávej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 nj právě, být to někdo cizí, udělám rychlej proces, ale u kamaráda, souseda atd ????.... zamrzí Přesně, to je vždycky kámen úrazu. Proto taky nerad dělám s otcem, popohánět ho nemůžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 seru na to, nebudu si kazit víkend... -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 od 16.9. ale počítal jsem s tím že staví barák že se to protáhne, bylo domluveno na 25.10. že to bude, přijel jsem 27.10 a na autě začal dělat 28 to mě nesere, barák je třeba, ale to že auto udělá za týden na 95% hotovo, vytáhne a dělá jiné mě sere..... a já čekám na nalakovaní posraného nosníku To je něco podobnýho jako když mi dělali předek měli to mít hotový do dvou týdnů a nakonec z toho byl měsíc jak vyšitej a ještě si řekli o pět táců navrch :aggressive: :aggressive: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 sakra, v 11h měl přijed Pec@ na nějakou předělávku a zatím se ani neozval, doufám, že se mu cestou něco nestalo No ty woe, vůbec to nepřivolávej... mi spadnul šutrák ze srdce, už přijíždí do Phy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 seru na to, nebudu si kazit víkend... -_- Máš recht, daj si raděj lahvátor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 mi spadnul šutrák ze srdce, už přijíždí do Phy Tak to je cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) jsem úplně zapoměl se podělit o zážitek ze středy: čekám si tak v koloně na magistrále u hlaváku a za mnou dodávka, jak se tak nudim, koukám do zpětnýho zrcátka a spolujezdec v dodávce, drží pytlík od svačiny nějak blízko hlavy, řikám si, že si koupil něco rozdrobeného a vono prd, on tam normálně zvrace a já to musel trpět celou Willsonku Editováno: 10. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 jsem úplně zapoměl se podělit o zážitek ze středy: čekám si tak v koloně na magistrále u hlaváku a za mnou dodávka, jak se tak nudim, koukám do zpětnýho zrcátka a spolujezdec v dodávce, drží pytlík od svačiny nějak blízko hlavy, řikám si, že si koupil něco rozdrobeného a vono prd, on tam normálně zvrace a já to musel trpět celou Willsonku No na tom není nic extra, už jsem viděl i lepší kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 jsem úplně zapoměl se podělit o zážitek ze středy: čekám si tak v koloně na magistrále u hlaváku a za mnou dodávka, jak se tak nudim, koukám do zpětnýho zrcátka a spolujezdec v dodávce, drží pytlík od svačiny nějak blízko hlavy, řikám si, že si koupil něco rozdrobeného a vono prd, on tam normálně zvrace a já to musel trpět celou Willsonku No na tom není nic extra, už jsem viděl i lepší kousky... ještě jsem zapoměl dodat, že jsem se cpal croasanem, tak mě nějak přešla chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 já padám, budu tady večer, majte sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 To je něco podobnýho jako když mi dělali předek měli to mít hotový do dvou týdnů a nakonec z toho byl měsíc jak vyšitej a ještě si řekli o pět táců navrch :aggressive: :aggressive: na sumičku jsem taky zvědav, to bude komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 na sumičku jsem taky zvědav, to bude komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 To je něco podobnýho jako když mi dělali předek měli to mít hotový do dvou týdnů a nakonec z toho byl měsíc jak vyšitej a ještě si řekli o pět táců navrch :aggressive: :aggressive: na sumičku jsem taky zvědav, to bude komedie no zatím těch 5t navíc nedostali a jejich vedoucí se na jednání kdy jsme měli probrat nedostatky nedostavil,tak to vidím tak že je ani nedostanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 no zatím těch 5t navíc nedostali a jejich vedoucí se na jednání kdy jsme měli probrat nedostatky nedostavil,tak to vidím tak že je ani nedostanou Tak aspoň že tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak já mám podělany (pro dopoledne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 no zatím těch 5t navíc nedostali a jejich vedoucí se na jednání kdy jsme měli probrat nedostatky nedostavil,tak to vidím tak že je ani nedostanou Tak aspoň že tak... jako taky ze mě se snaží dělat vola strop byl 45t a najednou je z toho 50 a když kouknu do rozpisu tak vidím že lakování který v tomhle rozsahu stojí cca 10t je za 18 a to se jim to jednou slouplo "udajně" a že klempířskou mi učtují jen za 350 a prej polovinu času ......... no takovou omáčku můžou říct někomu kdo to nikdy před tím neviděl a nikdy se nenechal opravit káru ......... nějak zapoměli na detajly typu když ulomí packu u plastu u kliky spolujezdce,tak ho snad normálně vyměním to už cenu nezvýší, začínající se třepící lanko u řidiče též bez povšimnutí,chybějící podložka u šroubu který drží zrcátko jim taky moc nevadí a to nemluvím o tom že nárazník jsme znova řešili po 14 dnech od předání do opravy kdy jsem jím jasně řek že chci vše tak jak bylo včetně výdechů a RS nárazníku a kdyby měli problém že maj volat ............ vyloženě perfektní přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak já mám podělany (pro dopoledne ) Zdar Vašíku jak se vede? -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak já mám podělany (pro dopoledne ) Ahoj Vaši, hodily by se Ti nějaký 12V relátka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 jako taky ze mě se snaží dělat vola strop byl 45t a najednou je z toho 50 a když kouknu do rozpisu tak vidím že lakování který v tomhle rozsahu stojí cca 10t je za 18 a to se jim to jednou slouplo "udajně" a že klempířskou mi učtují jen za 350 a prej polovinu času ......... no takovou omáčku můžou říct někomu kdo to nikdy před tím neviděl a nikdy se nenechal opravit káru ......... nějak zapoměli na detajly typu když ulomí packu u plastu u kliky spolujezdce,tak ho snad normálně vyměním to už cenu nezvýší, začínající se třepící lanko u řidiče též bez povšimnutí,chybějící podložka u šroubu který drží zrcátko jim taky moc nevadí a to nemluvím o tom že nárazník jsme znova řešili po 14 dnech od předání do opravy kdy jsem jím jasně řek že chci vše tak jak bylo včetně výdechů a RS nárazníku a kdyby měli problém že maj volat ............ vyloženě perfektní přístup Hmmm, vyloženě pěknej přístup. Jestli pak není lepší si všechno vyběhat a udělat sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak já mám podělany (pro dopoledne ) Zdar Vašíku jak se vede? -_- -_- hoj zrovna hladově čekám na ženu aby nás přišla nakrmit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky