Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
[

Hmmm, vyloženě pěknej přístup. Jestli pak není lepší si všechno vyběhat a udělat sám... ;)

No když jsem to tak zvážil tak pomalu i jo a ještě bych to měl možná rychlejc :feve:

Editováno: , autor: Borg
Vloženo

Zdarec -_--_--_-

Jak to u vás vypadá se sněhem? Tady padá cca od 9.00 a padá pořád a padá dost.

Jsem v práci, tak mě někdo podpořte, ať se tu neužeru nudou.

Vloženo
Zdarec -_--_--_-

Jak to u vás vypadá se sněhem? Tady padá cca od 9.00 a padá pořád a padá dost.

Jsem v práci, tak mě někdo podpořte, ať se tu neužeru nudou.

Zdar -_- Pha hlásí sníh ležící a déšť padající :)

Tak si tu práci pěkně užij lol

Vloženo

Dobre popoledni.. ;)

Ceskolipsko momentalne hlasi snih s destem..Rano sypalo,jako krava,ale bylo to mokry,takze zadana radost...Jinak vcera Josefuv dul cca 15 cm novyho snehu..A cela cesta pres JBC a LBC pod snehem..Ale zase byla sranda... ;)

Ted jdu kuchtit obed.. ;) Kdo mate po,preju dobry zaziti a kdo pred,tak dobrou chut.. ;):palec2:-_-

Vloženo
Dobre popoledni.. ;)

Ceskolipsko momentalne hlasi snih s destem..Rano sypalo,jako krava,ale bylo to mokry,takze zadana radost...Jinak vcera Josefuv dul cca 15 cm novyho snehu..A cela cesta pres JBC a LBC pod snehem..Ale zase byla sranda... ;)

Ted jdu kuchtit obed.. ;) Kdo mate po,preju dobry zaziti a kdo pred,tak dobrou chut.. ;):palec2:-_-

dobrou chuť přeji, co budeš mít dobrého, mě se tu peče losos se zámeckýma bramborama :)

Vloženo (editace)
Dobre popoledni.. ;)

dobrou chuť přeji, co budeš mít dobrého, mě se tu peče losos se zámeckýma bramborama :)

Bude to cina s bambusem,a arasidama.. ;) Uz mam slinu.. ;)

@FRANK: Tak jeste kavicku a neco sladkyho ne? ;)

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo
pomalu rozmrzám a papám u toho objed

Tak si nech chutnat ;)

A ja pa to, že si byl zmrzlej, že by nějaká venkovní činnost ve smyslu lopato-sněho-střelectví?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...