Vaša Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak já mám podělany (pro dopoledne ) Ahoj Vaši, hodily by se Ti nějaký 12V relátka ? ty asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 ty asi jo O.K. Budu na to pamatovat a snad na to nezapomenu. Raděj si to napíšu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) [Hmmm, vyloženě pěknej přístup. Jestli pak není lepší si všechno vyběhat a udělat sám... No když jsem to tak zvážil tak pomalu i jo a ještě bych to měl možná rychlejc Editováno: 10. Listopad 2007, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a hele Borg, zdavíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a hele Borg, zdavíčko Zdarec -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Zdarec Jak to u vás vypadá se sněhem? Tady padá cca od 9.00 a padá pořád a padá dost. Jsem v práci, tak mě někdo podpořte, ať se tu neužeru nudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Zdarec Jak to u vás vypadá se sněhem? Tady padá cca od 9.00 a padá pořád a padá dost. Jsem v práci, tak mě někdo podpořte, ať se tu neužeru nudou. Zdar Pha hlásí sníh ležící a déšť padající Tak si tu práci pěkně užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Dobre popoledni.. Ceskolipsko momentalne hlasi snih s destem..Rano sypalo,jako krava,ale bylo to mokry,takze zadana radost...Jinak vcera Josefuv dul cca 15 cm novyho snehu..A cela cesta pres JBC a LBC pod snehem..Ale zase byla sranda... Ted jdu kuchtit obed.. Kdo mate po,preju dobry zaziti a kdo pred,tak dobrou chut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak si tu práci pěkně užij To od tebe není pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Dobre popoledni.. Ceskolipsko momentalne hlasi snih s destem..Rano sypalo,jako krava,ale bylo to mokry,takze zadana radost...Jinak vcera Josefuv dul cca 15 cm novyho snehu..A cela cesta pres JBC a LBC pod snehem..Ale zase byla sranda... Ted jdu kuchtit obed.. Kdo mate po,preju dobry zaziti a kdo pred,tak dobrou chut.. dobrou chuť přeji, co budeš mít dobrého, mě se tu peče losos se zámeckýma bramborama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ted jdu kuchtit obed.. Kdo mate po,preju dobry zaziti a kdo pred,tak dobrou chut.. I Tobe dobrou chuť a piť Já už jsem po. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Dobré odpoledne Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) Dobre popoledni.. Ceskolipsko momentalne hlasi snih s destem..Rano sypalo,jako krava,ale bylo to mokry,takze zadana radost...Jinak vcera Josefuv dul cca 15 cm novyho snehu..A cela cesta pres JBC a LBC pod snehem..Ale zase byla sranda... Ted jdu kuchtit obed.. Kdo mate po,preju dobry zaziti a kdo pred,tak dobrou chut.. dobrou chuť přeji, co budeš mít dobrého, mě se tu peče losos se zámeckýma bramborama Bude to cina s bambusem,a arasidama.. Uz mam slinu.. @FRANK: Tak jeste kavicku a neco sladkyho ne? Editováno: 11. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tady je sěhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tady je sěhu ježiš, co to tam máte ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tady je sěhu ježiš, co to tam máte ?? ty neznáš sěhu ? to je speciální sníh od sněhurky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tady je sěhu ježiš, co to tam máte ?? ty neznáš sěhu ? to je speciální sníh od sněhurky jo tááák jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 @FRANK: Tak jeste kavicku a neco sladkyho ne? Tak to je přesně ten důvod, proč jsem tu chvilku nebyl-vařil jsem si kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pomalu rozmrzám a papám u toho objed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Jinak zdá se, že máme dopadáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pomalu rozmrzám a papám u toho objed Tak si nech chutnat A ja pa to, že si byl zmrzlej, že by nějaká venkovní činnost ve smyslu lopato-sněho-střelectví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pomalu rozmrzám a papám u toho objed hrál sis na Mrazíka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pomalu rozmrzám a papám u toho objed Jéžiš, teď jsen si toho všiml..."objed"...je vidět, že jsi fakt trochu přimrznul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky