Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

zdarec, točíte tu Svijany? lol můžu se přidat jako Fabiatik? :) koukám že ta bílá s*ačka už přišla i na jih Moravy... fuck

No přišla, naštěstí tady nikdy moc dlouho nevydrží (doufám, že jsem to právě nezakřikl)

no zato tady se drží vždycky dlouho... a kdo má pořád čistit auto, když chce někam vyjet (nemám garáž :feve:) a ještě kvůli tomu sou kalamity..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky parkuju venku

a auto myju až když se udělá hezky

takže už jsem ho 2 týdny nemyl

já nemyl už 3 týdny :feve: sem totiž nemocnej, tak nechci venku mrznout a taky musím jet mejt k bráchovi na vesnici.. Vášo, ty máš ješě tu Octu co máš v avataru nebo už jen čtyři kruhy?

Odkaz ke komentáři

taky parkuju venku

já nemyl už 3 týdny :feve: sem totiž nemocnej, tak nechci venku mrznout a taky musím jet mejt k bráchovi na vesnici.. Vášo, ty máš ješě tu Octu co máš v avataru nebo už jen čtyři kruhy?

už je OOOO a pracovní felicii

Odkaz ke komentáři

taky parkuju venku

Ahoj Vaši, tak to jsme na tom úplně stejně, Golfík je v garáži, Pašík v dílně, okta venku... ;)

Cus Spidi...

To se nesmis divit..Ty aby sis na to pomalu poridil salon covece... :D

Odkaz ke komentáři

Noo jooooooooo, noooo jooooooo... :Dlol:D

Ale hlavně bych chtěl na příští sezónu nějak doladit oktu, hlavně kola a podvodek, ať to nedělá ostudu, docela jsem ji zanedbával, ale to bylo tím, že celý léto strávila odstrojená v dílně... :feve:

Tak uvidis,jak to pujde..A sel by si do 18",nebo by si zustal u 17"..Jako sice byla cely leto v dilne,ale ted je jak ze zurnalu,ne? :D:palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...