Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 potřeboval jsem odvést dveře z auta a abych je dostal do kufru tak jsem je musel rozdělat a jelikož jsem si myslel že to bude hned tak jsem to dělal venku a pak jsem ještě chvilku pomáhal skládat motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pomalu rozmrzám a papám u toho objed Jéžiš, teď jsen si toho všiml..."objed"...je vidět, že jsi fakt trochu přimrznul tak to asi ani nerozmrznu, leda že bych nad tím začal přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 aktuálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 jo táááák..., tak to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 zdarec, točíte tu Svijany? můžu se přidat jako Fabiatik? koukám že ta bílá s*ačka už přišla i na jih Moravy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 zdarec, točíte tu Svijany? můžu se přidat jako Fabiatik? koukám že ta bílá s*ačka už přišla i na jih Moravy... No přišla, naštěstí tady nikdy moc dlouho nevydrží (doufám, že jsem to právě nezakřikl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 zdarec, točíte tu Svijany? můžu se přidat jako Fabiatik? koukám že ta bílá s*ačka už přišla i na jih Moravy... No přišla, naštěstí tady nikdy moc dlouho nevydrží (doufám, že jsem to právě nezakřikl) no zato tady se drží vždycky dlouho... a kdo má pořád čistit auto, když chce někam vyjet (nemám garáž ) a ještě kvůli tomu sou kalamity.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) taky parkuju venku a auto myju až když se udělá hezky takže už jsem ho 2 týdny nemyl Editováno: 11. Listopad 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 taky parkuju venkua auto myju až když se udělá hezky takže už jsem ho 2 týdny nemyl já nemyl už 3 týdny sem totiž nemocnej, tak nechci venku mrznout a taky musím jet mejt k bráchovi na vesnici.. Vášo, ty máš ješě tu Octu co máš v avataru nebo už jen čtyři kruhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 taky parkuju venkua auto myju až když se udělá hezky takže už jsem ho 2 týdny nemyl Já ho taky nemyl už skoro 2....měsíce Hluboce se za to stydím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nejhorší je, že sem ho vůbec nestihl nakonzervovat na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nejhorší je, že sem ho vůbec nestihl nakonzervovat na zimu No právě, tajně doufám, že ještě bude možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 taky parkuju venkua auto myju až když se udělá hezky takže už jsem ho 2 týdny nemyl já nemyl už 3 týdny sem totiž nemocnej, tak nechci venku mrznout a taky musím jet mejt k bráchovi na vesnici.. Vášo, ty máš ješě tu Octu co máš v avataru nebo už jen čtyři kruhy? už je OOOO a pracovní felicii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nejhorší je, že sem ho vůbec nestihl nakonzervovat na zimu No právě, tajně doufám, že ještě bude možnost. Jo hosi,ja uz to nemyl ani nepamatuju.. Doufam,ze se treba v tejdu nalicko umoudri pocasi,abych zajel na horkou sprchu na wapku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 počasí by se mohlo umoudřit na celou zimu pěkně bez sněhu, to by bylo něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 taky parkuju venkua auto myju až když se udělá hezky takže už jsem ho 2 týdny nemyl Ahoj Vaši, tak to jsme na tom úplně stejně, Golfík je v garáži, Pašík v dílně, okta venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 taky parkuju venkua auto myju až když se udělá hezky takže už jsem ho 2 týdny nemyl Ahoj Vaši, tak to jsme na tom úplně stejně, Golfík je v garáži, Pašík v dílně, okta venku... Cus Spidi... To se nesmis divit..Ty aby sis na to pomalu poridil salon covece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Cus Spidi...To se nesmis divit..Ty aby sis na to pomalu poridil salon covece... Čao Marty, no už jsem nad tím taky přemejšlel... A asi bude brzo další kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Cus Spidi...To se nesmis divit..Ty aby sis na to pomalu poridil salon covece... Čao Marty, no už jsem nad tím taky přemejšlel... A asi bude brzo další kousek... Ty si blazen vid?A co to bude tentokrat?Naka A8 4,2 quattro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ty si blazen vid?A co to bude tentokrat?Naka A8 4,2 quattro? Nech se překvapit, ale značka souhlasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ty si blazen vid?A co to bude tentokrat?Naka A8 4,2 quattro? Nech se překvapit, ale značka souhlasí... Aaaaaaaa,tak to sem zvedavej..Videl bych to tak na A3 nebo A4 lezici plazici.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Aaaaaaaa,tak to sem zvedavej..Videl bych to tak na A3 nebo A4 lezici plazici.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Aaaaaaaa,tak to sem zvedavej..Videl bych to tak na A3 nebo A4 lezici plazici.. lol Noo jooooooooo, noooo jooooooo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Noo jooooooooo, noooo jooooooo... Ale hlavně bych chtěl na příští sezónu nějak doladit oktu, hlavně kola a podvodek, ať to nedělá ostudu, docela jsem ji zanedbával, ale to bylo tím, že celý léto strávila odstrojená v dílně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Noo jooooooooo, noooo jooooooo... Ale hlavně bych chtěl na příští sezónu nějak doladit oktu, hlavně kola a podvodek, ať to nedělá ostudu, docela jsem ji zanedbával, ale to bylo tím, že celý léto strávila odstrojená v dílně... Tak uvidis,jak to pujde..A sel by si do 18",nebo by si zustal u 17"..Jako sice byla cely leto v dilne,ale ted je jak ze zurnalu,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky