Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak uvidis,jak to pujde..A sel by si do 18",nebo by si zustal u 17"..Jako sice byla cely leto v dilne,ale ted je jak ze zurnalu,ne? :D:palec2:

No asi bych šel zase do 17", ale místo 7x17" ET38 (RS kola) bych šel do 7.5x17" ET30, opět desetipaprsek bez límce a opět s pneu 205/50 R17 ;)

No ze žurnálu, bych ani neřekl, ale dá se na to dívat... ;)

Tak uvidis,jak to pujde..A sel by si do 18",nebo by si zustal u 17"..Jako sice byla cely leto v dilne,ale ted je jak ze zurnalu,ne? :D:palec2:

No asi bych šel zase do 17", ale místo 7x17" ET38 (RS kola) bych šel do 7.5x17" ET30, opět desetipaprsek bez límce a opět s pneu 205/50 R17 ;)

No ze žurnálu, bych ani neřekl, ale dá se na to dívat... ;)

NO zase kdyz o bude na zemi a pneu nasponovany,jak gate,tak to bude taky dobry..Tak uvidis.18" neches kvuli "haklivosti"? Nebo?Toho s koktou tolik nenakroutis zase ne?

Proste je to zase dobry.. :palec2:

a jel jsem na pohodu a spotřeba 5,9 to jsem ještě asi neměl

holt quattro, PD, 1600kg už něco papká

Taky je u vas tolik snehu ? aspon si uzijes Quattro kdyz vypnes ESP :)

Upraveno od JasteR

NO zase kdyz o bude na zemi a pneu nasponovany,jak gate,tak to bude taky dobry..Tak uvidis.18" neches kvuli "haklivosti"? Nebo?Toho s koktou tolik nenakroutis zase ne?

No s oktou natočím cca 25-30.000 km ročně, ale po smamejch takovejch kotárech, východní Slovensko, Bulharsko, Rumunsko, to už je s osmnáctkama docela trága. Já nechtěl kvůli těm dlouhým cestám ani žádnej vejfuk, koncovka naprosto stačí... ;)

Upraveno od Spidi

No s oktou natočím cca 25-30.000 km ročně, ale po smamejch takovejch kotárech, východní Slovensko, Bulharsko, Rumunsko, to už je s osmnáctkama docela trága. Já nechtěl kvůli těm dlouhým cestám ani žádnej vejfuk, koncovka naprosto stačí... ;)

TAk to zase tak malo neni no..To je fakt...A jak rikas...Ono ani tam u vas ty silnice nejsou zadnej zazrak..Ale kde u nas taky jsou ze jo.. ;) Myslim,ze kdyz das,co si rikal,bude to :palec2:

TAk to zase tak malo neni no..To je fakt...A jak rikas...Ono ani tam u vas ty silnice nejsou zadnej zazrak..Ale kde u nas taky jsou ze jo.. ;) Myslim,ze kdyz das,co si rikal,bude to :palec2:

Si myslím, ty sedmnáctky jsou na to normální ježdění a popojíždění tak akorát, nezapomeň taky, že mám jen 74 kW... ;)lollol

Si myslím, ty sedmnáctky jsou na to normální ježdění a popojíždění tak akorát, nezapomeň taky, že mám jen 74 kW... ;)lollol

Jo jasne no..Je to akorat myslim.. ;) Kdyz das gumy 205/50,tak je to dobry..224/45 sou strasny balony..

Brý podvečír ;)-_- -_-

bry vecer, tak co jak to vypada u vas, taky tolik bordelu ?

post-1286-1194800151_thumb.jpg

Zdar pane, no to je nádhera, v OV zatím poletuje, ale zatím žádne cm nepadaj ;)

a jel jsem na pohodu a spotřeba 5,9 to jsem ještě asi neměl

holt quattro, PD, 1600kg už něco papká

Taky je u vas tolik snehu ? aspon si uzijes Quattro kdyz vypnes ESP :)

u nás bylo celem klouzavo, ale s těma letníma je to jakýsi vaďas, trakce celkem ujde ale ABS se může při brždění posrat.

Jinak quattro zatím potbuje víc místa v zatáčkách a když ju rozhodím ručkou tak pak ztrácím rychlosdt a azs divný. Zítra dám zimní a doufám že bude zas kluzko. :D

Zdar pánové -_-

koukám, že D1 jako tradičně jedna velká sjezdovka :D

v Pze to už odtává

Bre vecir :D

Bre vecir :D

dobrej -_-

Tak co Kochtíku, jak se domluvíme na ty světla? :)

Zdar vespolek -_- -_- -_- -_-

a pekelník přišel, co tak pozdě? :)

a pekelník přišel, co tak pozdě? :)

no to víš do devíti sem makal do hodiny sem se dostal dom a teď se dostal k pc ;) ;) ;)

no to víš do devíti sem makal do hodiny sem se dostal dom a teď se dostal k pc ;) ;) ;)

máte v Brně ještě sníh?

Upraveno od rolbar

máte v Brně ještě sníh?

Jo ale taje to, no teď přes noc možná ne ale tálo to :)

Jo ale taje to, no teď přes noc možná ne ale tálo to :)

v Pze už nemáme po sněhu ani památky a to tu ráno něco bylo.

Co nového v Brně? :)

Večer to odhážu, namažu záda, ráno se probudím a zas kua padá... ;)

Dobré ráno

takto je u nás

post-167-1194850673_thumb.jpg

dobre rano... ;)

Ahoj kucí

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.