Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Spidi rad bych,ale mam v hajzlu fotak po te bouracce uz nejak neni fit :(

No já právě chcu zahodit ten svůj letitej Olympus a chcu jít do Nikonu D40x (DSLR 10.2 Mpix), co ty na to ?

Vloženo
Rolbare ty svetla ti teda muzu vzit na besidku,jestli chces.

Díky Kochte, teď jen sehnat ty blbý lištičky :aggressive::)

Vloženo

No já právě chcu zahodit ten svůj letitej Olympus a chcu jít do Nikonu D40x (DSLR 10.2 Mpix), co ty na to ?

DSLR jedine doporucuju. Zrcadlo je zrcadloa,el treba u te svoji EVF je taky par vyhod,ktery bych u zrcadla postradal,nicmene kvalita fotky je kvalita fotky :palec:

Vloženo
Rolbare ty svetla ti teda muzu vzit na besidku,jestli chces.

Díky Kochte, teď jen sehnat ty blbý lištičky :aggressive::)

Jo a hele jeste budes potrebovat ten drzak zarovek,to mi badys rikal,ze je taky jinej u predfaceliftu na tech svetlech a ten ja ti k tomu nedam,ja ho mam porad na tech svejch svetlech a bez nej bych se jaksi neobesel :help:

Vloženo
DSLR jedine doporucuju. Zrcadlo je zrcadloa,el treba u te svoji EVF je taky par vyhod,ktery bych u zrcadla postradal,nicmene kvalita fotky je kvalita fotky :palec:

No tak samo, focení letadel nebo vlaků, popřípadě aut za jízdy je s kompaktem trochu na pytel... ;)

A navíc ty Nikony mají hodně hodně dobrou kresbu a při focení ve formátu RAW je to 1A :palec2:

Vloženo
Nazdar kamarádíčkové -_--_-

Ahoj Tome, co novýho a jak se máš ?

Ahoj, ahoj ;) Novýho čoveče celkem nic, aspoň co se auta týče. Jinak už mám pro tebe připravané dvě CD z toho Liberce :) A jak u tebe?

Vloženo
Ahoj, ahoj ;) Novýho čoveče celkem nic, aspoň co se auta týče. Jinak už mám pro tebe připravané dvě CD z toho Liberce :) A jak u tebe?

Takže stejně jako u mě.... ;) Na CD se moc těším... :palec2:

Jinak motorák je od pátku schovanej v hale, sice to bude stát cca 4.000,- Kč na měsíc, ale zatím je to gratis, platit se bude až od prosince a bude to tam zjevně prosinec až duben...

Vloženo

Takže stejně jako u mě.... ;) Na CD se moc těším... :palec2:

Jinak motorák je od pátku schovanej v hale, sice to bude stát cca 4.000,- Kč na měsíc, ale zatím je to gratis, platit se bude až od prosince a bude to tam zjevně prosinec až duben...

Nj, jinak to nejde a do garáže se nevejde :) Sem tu minulý týden nebyl, tak koukám co je tu nového.

Vloženo

to jo no. Kvalita za nerozumnou cenu. to je fakt jen kdyz si s tim chces hodne vyhrat a chces vyfotit jednu statickou pripravenou vec,jinak mit na tech par rawu jen par pokusu je v hajzlu,protoze pak ti dojde misto a jsi v haji :)

Vloženo
to jo no. Kvalita za nerozumnou cenu. to je fakt jen kdyz si s tim chces hodne vyhrat a chces vyfotit jednu statickou pripravenou vec,jinak mit na tech par rawu jen par pokusu je v hajzlu,protoze pak ti dojde misto a jsi v haji :)

No ten RAW si stačí ponechat na takový ty špeky, zbytek samože nejspíš v .jpeg ;)

pod pojmem špek se rozumí něco na tenhle způsob...

post-272-1194879138_thumb.jpg

Vloženo

No ten RAW si stačí ponechat na takový ty špeky, zbytek samože nejspíš v .jpeg ;)

pod pojmem špek se rozumí něco na tenhle způsob...

Jedno slovo - nádhera ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...