BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 a mám další termín kdy jedu pro auto - sobota se pos... No ty woe. Aby to do besídky bylo... už abych si hledal vhodný spoj na idos.cz lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 si to poladil vcelku rychle toho golfíka Prdíku, já mám přece červenýho... Ale dneska jsem na něj dovezl origo šestnáctky VW s Michelinkama Pilot HX 205/55 R16, 50% vzorku sakum prdum za 9.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jj jenze ted asi uz neni idealni na grilovacku kejticky,jak sme se bavili,co? Leda že bych si nasadil beranicu a odmetl sníh z laviček... Tak to asi nechame na jaro,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 už abych si hledal vhodný spoj na idos.cz lol Tak max. přijeď červenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak to asi nechame na jaro,ne? No tak samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 si to poladil vcelku rychle toho golfíka Prdíku, já mám přece červenýho... Ale dneska jsem na něj dovezl origo šestnáctky VW s Michelinkama Pilot HX 205/55 R16, 50% vzorku sakum prdum za 9.000,- Kč pohoda ja ted chcel 5ks alu z laurina s pneu za 9, ja zimu by to šlo, ale osobně do mostu se nepoženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Teda docela mě sere,že nemůžu na besídku.Docela bych s váma popil.No tak snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 už abych si hledal vhodný spoj na idos.cz lol Tak max. přijeď červenou... když mě to někdo pujči tak asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Teda docela mě sere,že nemůžu na besídku.Docela bych s váma popil.No tak snad příště A ty budes v ty dominikane,nebo kde vid?Je to skoda.. Hele,ale na jare bude dalsi,nebo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Teda docela mě sere,že nemůžu na besídku.Docela bych s váma popil.No tak snad příště tak mě by moc nesralo že bych tou dobou čučel na dominikánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 pohoda ja ted chcel 5ks alu z laurina s pneu za 9, ja zimu by to šlo, ale osobně do mostu se nepoženu No byly tady na fóru sedmnáctky z Audi A3 za 8 bez pneu, ale zas ty šlupičky v sedmnáctce, nevím, jestli bych je sehnal za dobrý lowe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 už abych si hledal vhodný spoj na idos.cz lol Tak max. přijeď červenou... když mě to někdo pujči tak asi jo tě Cosboš sveze ne ? zdar chlapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Teda docela mě sere,že nemůžu na besídku.Docela bych s váma popil.No tak snad příště tak mě by moc nesralo že bych tou dobou čučel na dominikánky No jo,jedu si zahrát piráta z Karibiku.Ale stejně jsem se na tu besídku těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 pohoda ja ted chcel 5ks alu z laurina s pneu za 9, ja zimu by to šlo, ale osobně do mostu se nepoženu No byly tady na fóru sedmnáctky z Audi A3 za 8 bez pneu, ale zas ty šlupičky v sedmnáctce, nevím, jestli bych je sehnal za dobrý lowe... kdybys řekl dřív byly alu z S3 v 17" za 8 i s pneu 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak mě by moc nesralo že bych tou dobou čučel na dominikánky Taky bych do toho šel... Ale raděj až po besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 už abych si hledal vhodný spoj na idos.cz lol Tak max. přijeď červenou... když mě to někdo pujči tak asi jo tě Cosboš sveze ne ? zdar chlapy mu to nadhodím :D čao Váši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 kdybys řekl dřív byly alu z S3 v 17" za 8 i s pneu 50% Čao Vaši, no dřív neměl Golfík kredit na kontě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak mě by moc nesralo že bych tou dobou čučel na dominikánky Taky bych do toho šel... Ale raděj až po besídce... Tak teď váhám,besídka nebo černošky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Hele kuciii majte sa..Mazu dom,nez me tu z teho jebne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 kdybys řekl dřív byly alu z S3 v 17" za 8 i s pneu 50% Čao Vaši, no dřív neměl Golfík kredit na kontě... zjistím jak je to aktuální a jaká je cena lebo je dal opískovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Kurnik přesně z takovejch aut trpím inkontinencí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Hele kuciii majte sa..Mazu dom,nez me tu z teho jebne.. O.K. Marty, měj se a dávej pozor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Kurnik přesně z takovejch aut trpím inkontinencí... a jak by to bylo hezké, kdyby lampy byly červené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 zjistím jak je to aktuální a jaká je cena lebo je dal opískovat Dobrá, Vaši nevíš jak jsou široký nebo jaký mají ET...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Kluci,jde z tohodle Passata vyčíst km? http://volkswagen.sbazar.cz/passat-b6-2-5-...em-o530314.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky