jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 dobry vecer panove .-) Dobrý večer pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Interiér: Celkově ojeté, opotřebené, ušpiněné a tzv. „obouchané a vybydlené“ vozidlo. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Interiér: Celkově ojeté, opotřebené, ušpiněné a tzv. „obouchané a vybydlené“ vozidlo. lol Gde to čtéééš...?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 dobry vecer panove .-) Dobrý večer pane cau Jirko, Bade a Spidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dobrý večer pánové Bady, jak zítra? Dáme ve Stodolní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Interiér: Celkově ojeté, opotřebené, ušpiněné a tzv. „obouchané a vybydlené“ vozidlo. lol Gde to čtéééš...?? http://www.caraukce.cz/karta.php?idprodukt...amp;navrat=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dobrý večer pánovéBady, jak zítra? Dáme ve Stodolní? zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dobrý večer pánovéBady, jak zítra? Dáme ve Stodolní? Čao Baui a Péťo Ty jsi tu už zítra? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dobrý večer pánovéBady, jak zítra? Dáme ve Stodolní? Čao Baui a Péťo Ty jsi tu už zítra? -_- Jj, zítra a pozítří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 no stodolni...tak to jedu taky .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 no stodolni...tak to jedu taky .-) pojeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dobrý večer pánovéBady, jak zítra? Dáme ve Stodolní? Čao Baui a Péťo Ty jsi tu už zítra? -_- Jj, zítra a pozítří tak to já zkusím si nějako zařídit já myslel ted v patek že až, přes týden je tam sice lejno, ale to je fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to jsou nevěty Obecná cena vozidla byla stanovena dle stavu, opotřebení, stáří, kompletnosti, počtu ujetých km, vybavenosti daného vozidla a dle stavu na trhu ojetých vozidel, stavu nabídky a poptávky, po vozidlech tohoto provedení, značky, typu, stáří, množství nabízených vozidel apod., v daném místě a čase. zabavenej tjůner http://www.caraukce.cz/karta.php?exImg=0&a...=true#rightBoxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak to já zkusím si nějako zařídit já myslel ted v patek že až, přes týden je tam sice lejno, ale to je fuk Zkus, aspoň na chvilku. Nebudu sám, ale budem potřebovat průvodce a hlavně tě rád uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 http://www.caraukce.cz/karta.php?idprodukt...amp;navrat=true Zajímavééé stroj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 sem koukal,kam to vlastně jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 sem koukal,kam to vlastně jedu ti šlehnu asi dneska BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak to já zkusím si nějako zařídit já myslel ted v patek že až, přes týden je tam sice lejno, ale to je fuk Zkus, aspoň na chvilku. Nebudu sám, ale budem potřebovat průvodce a hlavně tě rád uvidím jojojo já s tím jen počítal na pátek, mám v tom bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 no stodolni...tak to jedu taky .-) pojeď no nevim jestli by to delalo dobrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 sem koukal,kam to vlastně jedu ti šlehnu asi dneska BAN souhlas, je to provokatér. Ale upřímněvzato - až jeho budou opruzovat černoši my si budem užívat na besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 kluci majte sa,jdu do hajan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 sem koukal,kam to vlastně jedu ti šlehnu asi dneska BAN je to vůůl nech ho bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 zabavenej tjůner http://www.caraukce.cz/karta.php?exImg=0&a...=true#rightBoxT Nevypadá zle, ale ten motor je trochu e éé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak to já zkusím si nějako zařídit já myslel ted v patek že až, přes týden je tam sice lejno, ale to je fuk Zkus, aspoň na chvilku. Nebudu sám, ale budem potřebovat průvodce a hlavně tě rád uvidím jojojo já s tím jen počítal na pátek, mám v tom bordel ¨NEvadí, i v týdnu to zvládnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 sem koukal,kam to vlastně jedu ti šlehnu asi dneska BAN je to vůůl nech ho bejt to mi říká kamarád,jsi píča a píčou zůstaneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky