Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Kochte neboj nic, opět něco velkého uspořádáme to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky a jaký myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Kochte neboj nic, opět něco velkého uspořádáme to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky a jaký myslíš no hamburger to asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Kochte neboj nic, opět něco velkého uspořádáme to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky a jaký myslíš no hamburger to asi nebude a já myslel, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky Jirko ty máš hlad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit To snad s tak krasnou babou neslo ne ??? To je pokračování tvé historické hlášky Co kde jak nac ??? Ja nic ja muzikant ja tam nebyl neudelal sem to a neslysel sem o tom Ok uz vim !!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ... tak kdyz ne mluvit tak aspon videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky Jirko ty máš hlad? hele další negramot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky Jirko ty máš hlad? Me se sice neptas ale ja bych zas neco pojedl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Kochte neboj nic, opět něco velkého uspořádáme to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky a jaký myslíš no hamburger to asi nebude a já myslel, že jo se ho zeptej my s bauím málem pochc... smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ... tak kdyz ne mluvit tak aspon videt Jiříku neser nebo vytahám fotky od sebe z telefonu a budeš znemožněn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ... tak kdyz ne mluvit tak aspon videt ;-) Skoda ze uz neni teplo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky Jirko ty máš hlad? a jakééééj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Kochte neboj nic, opět něco velkého uspořádáme to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky a jaký myslíš no hamburger to asi nebude a já myslel, že jo se ho zeptej my s bauím málem pochc... smíchy copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ... tak kdyz ne mluvit tak aspon videt Jiříku neser nebo vytahám fotky od sebe z telefonu a budeš znemožněn Tak aspon ukazecku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit To snad s tak krasnou babou neslo ne ??? To je pokračování tvé historické hlášky Co kde jak nac ??? Ja nic ja muzikant ja tam nebyl neudelal sem to a neslysel sem o tom Ok uz vim !!! ;-) a co víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ... tak kdyz ne mluvit tak aspon videt Jiříku neser nebo vytahám fotky od sebe z telefonu a budeš znemožněn vyndéééééj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky Jirko ty máš hlad? hele další negramot Kua, já se nad sebou budu muset zamyslet - další kdo říká, že nejsem uplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ... tak kdyz ne mluvit tak aspon videt Jiříku neser nebo vytahám fotky od sebe z telefonu a budeš znemožněn Tak aspon ukazecku ;-) hehe prudic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ... tak kdyz ne mluvit tak aspon videt ;-) Skoda ze uz neni teplo ;-) tak se setri na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Jiříku neser nebo vytahám fotky od sebe z telefonu a budeš znemožněn To mu nemůžeš udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit To snad s tak krasnou babou neslo ne ??? Nee,jako bylo to dobry,to ja si nestezuju,ale jako spravnej chlap jsem toho mel malo. A ted uz zase nevim,jak na ty ostatni,takhle jsem to myslel,ze jsem ustrnul. Musim se zase zapojit do nejakyho svadeciho procesu a naucit se zase nejakej univerzalni sexualni postup,aych nedelal neco zbytecne a nebo zase nezapominal,protoze co si budeme povidat,kazda to zatim chtela jinak a ze uz jsem jich par mel i kdyz na to nevypadam. Jo holt za mlada to byl jinej fofr. Baui,nechces me vzit taky na chajdu? Editováno: 22. leden 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Michale mel by ses prijet podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nee,jako bylo to dobry,to ja si nestezuju,ale jako spravnej chlap jsem toho mel malo. A ted uz zase nevim,jak na ty ostatni,takhle jsem to myslel,ze jsem ustrnul. Musim se zase zapojit do nejakyho svadeciho procesu a naucit se zase nejakej univerzalni sexualni postup,aych nedelal neco zbytecne a nebo zase nezapominal,protoze co si budeme povidat,kazdy to zatim chtela jinak a ze uz jsem jich par mel i kdyz na to nevypadam. Jo holt za mlada to byl jinej fofr. Baui,nechces me vzit taky na chajdu? No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kua, já se nad sebou budu muset zamyslet - další kdo říká, že nejsem uplně v pohodě jj na tom neco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 a co víš To co si mi pripomel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky