Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 takže jsem to možná udělal líp jak podle návodudoufám že budu pochválen No ono spíš záleží, kolik dala Denča do toho nálevu cukru, aby jste neměli v omniovkách karamel... A nebo to zavařovala s nějakým ovocným nálevem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 aaaa kuchari se sesli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 takže jsem to možná udělal líp jak podle návodudoufám že budu pochválen No ono spíš záleží, kolik dala Denča do toho nálevu cukru, aby jste neměli v omniovkách karamel... A nebo to zavařovala s nějakým ovocným nálevem ? hmm, to je jak kdyby ses ptal Denče jakej olej je v diferáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 aaaa kuchari se sesli :-) Nezáviď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 hmm, to je jak kdyby ses ptal Denče jakej olej je v diferáku Převodovej...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A nebo to zavařovala s nějakým ovocným nálevem ? no ve sklince je kolečko citronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 aaaa kuchari se sesli :-) Nezáviď... malinko ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no ve sklince je kolečko citronu Tak to bude nejspíš nálev svařenej z vody a z cukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 takže jsem to možná udělal líp jak podle návodudoufám že budu pochválen Ty zvladnes vsechno i dyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 malinko ano No já taky nejsu žádnej profi, ale něco o tom vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 malinko ano No já taky nejsu žádnej profi, ale něco o tom vím... to vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 je tady nějakej odborník na zavařování dýně ? tim sem se zivil co potrebujes vedet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 takže jsem to možná udělal líp jak podle návodudoufám že budu pochválen Ty zvladnes vsechno i dyni to je tak když telefonuješ, hledáš na netu, uskladnuješ (i s leštěním) kola, hlídáš děti za chvilu jdu chystat oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A to vase kladny Kladno jakoby bez povsimnuti preskocime. Radsi mi vymyslete,jak vratim tajne lavicku prasata..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 to je tak když telefonuješ, hledáš na netu, uskladnuješ (i s leštěním) kola, hlídáš dětiza chvilu jdu chystat oběd na netu nehledej, stačí se zeptat v hospodě, v hospodě se vždycky vyřeší všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A to vase kladny Kladno jakoby bez povsimnuti preskocime. Radsi mi vymyslete,jak vratim tajne lavicku prasata..... Svoje problémy si vyřeš sám a nás do toho nezatahuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 to je tak když telefonuješ, hledáš na netu, uskladnuješ (i s leštěním) kola, hlídáš děti to ja musim taky jeste prezout a vylestit rafky a uklidit na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A to vase kladny Kladno jakoby bez povsimnuti preskocime. Radsi mi vymyslete,jak vratim tajne lavicku prasata..... lavicku si vyres sam ty prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 to ja musim taky jeste prezout a vylestit rafky a uklidit na zimu To já je nejspíš umeju, vyleštím a nabídnu k prodeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 to je tak když telefonuješ, hledáš na netu, uskladnuješ (i s leštěním) kola, hlídáš dětiza chvilu jdu chystat oběd na netu nehledej, stačí se zeptat v hospodě, v hospodě se vždycky vyřeší všechno... hledal jsem jeřáb na 5t a 5m zdvih na dnes večer ovládání webasta s DO T70 ceny dílů BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 hledal jsem jeřáb na 5t a 5m zdvih na dnes večerovládání webasta s DO T70 ceny dílů BMW Samý lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Váši víš z hlavy jaký je potřeba ořech na volant ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A to vase kladny Kladno jakoby bez povsimnuti preskocime. Radsi mi vymyslete,jak vratim tajne lavicku prasata..... Večer couvneš pod kameru na recepci a normálně ji vyndáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Váši víš z hlavy jaký je potřeba ořech na volant ? Myslíš pod bagem na tisícihranu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Váši víš z hlavy jaký je potřeba ořech na volant ? 12 ti hranej "něco" velikos myslím 12 ale nevím jistě a na tom mým není nic napsaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky