Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Večer couvneš pod kameru na recepci a normálně ji vyndáš normálně ho vyndáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Váši víš z hlavy jaký je potřeba ořech na volant ? Myslíš pod bagem na tisícihranu...? no jasan, abych si vyměnil volantino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Večer couvneš pod kameru na recepci a normálně ji vyndáš normálně ho vyndáš a pak to prodáme freefoto.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no jasan, abych si vyměnil volantino Tak to by měl bejt, jak píše Vaša M12, ale na sto pro vím akorát, že se to dotahuje momenťákem na 50 Nm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no jasan, abych si vyměnil volantino Tak to by měl bejt, jak píše Vaša M12, ale na sto pro vím akorát, že se to dotahuje momenťákem na 50 Nm danke, no stejně mam něco pro cosboška, tak tam sjedu, zas decentně pokecame na 3hodky váša se staví ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 a pak to prodáme freefoto.cz Schvaluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 to ja musim taky jeste prezout a vylestit rafky a uklidit na zimu To já je nejspíš umeju, vyleštím a nabídnu k prodeji... ¨a to ja si je jeste necham :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak jsem našel tu mou sadu měl by to být SPLINE velikos 12 http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...il&id=61433 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no jasan, abych si vyměnil volantino Tak to by měl bejt, jak píše Vaša M12, ale na sto pro vím akorát, že se to dotahuje momenťákem na 50 Nm danke, no stejně mam něco pro cosboška, tak tam sjedu, zas decentně pokecame na 3hodky váša se staví ni? Cosboš není doma, ráno jel do ´Brandíse, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no jasan, abych si vyměnil volantino Tak to by měl bejt, jak píše Vaša M12, ale na sto pro vím akorát, že se to dotahuje momenťákem na 50 Nm danke, no stejně mam něco pro cosboška, tak tam sjedu, zas decentně pokecame na 3hodky váša se staví ni? Cosboš není doma, ráno jel do ´Brandíse, já myslel next týžděň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 já myslel next týžděň Tak prd, meeting nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kurnik to dnešní sluníčko je fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kdyz je co fotit,tak je vzdycky krasne . Ale bude to tim,ze kdyz je hnusne,tak fotit nechodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ještě pro ně udělat místo v šopě a můžou se uložit k zimnímu spánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kurnik to dnešní sluníčko je fajne... hezky...ja mam zasrano a jeste na letnich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kurnik to dnešní sluníčko je fajne... to je napucovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ještě pro ně udělat místo v šopě a můžou se uložit k zimnímu spánku jéééé, golfácký Pirelli Award... Z Feliny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) to je napucovaný V normě, teď to v Brně zajisté pěkně zahnojím... Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ještě pro ně udělat místo v šopě a můžou se uložit k zimnímu spánku jéééé, golfácký Pirelli Award... Z Feliny ? jj s 185/60-14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 jj s 185/60-14 Tak já pádím, cestou necestou, v pět v Dejvicích, v Brně před šestou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kurnik to dnešní sluníčko je fajne... No jooo no joooo,to je fesanda.. Ja mam taky bohate zahnojeno... A tady jedno foto z vikendu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ve a nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 skoda ze jsem vcera nemel fotak jak jsem exkluzivne zapadl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 skoda ze jsem vcera nemel fotak jak jsem exkluzivne zapadl :-) Nejsi umelec..? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 skoda ze jsem vcera nemel fotak jak jsem exkluzivne zapadl :-) Nejsi umelec..? lol no svou obranu musim rict ze jsem za to vylozene nemohl...jinak prezouvat budu az zacatkem prosince tak me cekaj jeste vesely sluzebni cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky