Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahá, nj neznám

a možná je to tak lepší... ;)

Dnes jsem s kolegy konzultoval ten zájezd na Stodolní a byl tam jednoznačnej souhlas... ;)

akorát to chce patek-sobota, so-neděle, možná někdy čt, dneska to bude poklidné a asi se i uslyšíme :D

Vloženo
akorát to chce patek-sobota, so-neděle, možná někdy čt, dneska to bude poklidné a asi se i uslyšíme :D

Tak značka ideál by bylo sobota-neděle... ;)

Vloženo

Tak značka ideál by bylo sobota-neděle... ;)

ano ano ;)

Vloženo (editace)
Zdary vary,co novýho?Koukám že tu nikdo není,to zas čučíte na Pinkgarden?

Já tu jsem, jsem si přečetl rubriku v OII o radarech na D1 a je mi volako nevolno

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
Zdary vary,co novýho?Koukám že tu nikdo není,to zas čučíte na Pinkgarden?

Já tu jsem, jsem si přečetl rubriku v OII o radarech na D1 a je mi volako nevolno

taky jsem to pročítal,naštěstí tam často nejezdím

Vloženo
se máš, je docela často

Ale zase když už tam jedu,tak to stojí za to.Teď jsem tam vezl prodat Mondeo a zkoušel jsem,co to umí.Naštěstí to byla jen 1,8 TD

Vloženo
se máš, je docela často

Ale zase když už tam jedu,tak to stojí za to.Teď jsem tam vezl prodat Mondeo a zkoušel jsem,co to umí.Naštěstí to byla jen 1,8 TD

no právě, zkoušet, co to umí :feve:

Vloženo
se máš, je docela často

no právě, zkoušet, co to umí :feve:

A teď mě napadá,že jsem to Mondeo měl asi tři měsíce,stálo doma na zahradě a čekalo na novýho majitele.A samozřejmě nebylo přihlášený a pojištěný,tak nevím,kdyby ho vyfotili,kam přijde fotka

Vloženo
:palec2:

A ještě tady, opět na devatenáctkách MAM, ale bylo mi tady přes rameno napovězeno, že červený ne-éé... lol

máš dobrou nápovědu, OOOO jedině v černé, ta jí sluší ;)

Vloženo

No něco na tom je, ale to kabro bych skousl i ve stříbrné... ;) Kurnik zase budu do rána bukovat auta a pak to budu přes den objíždět... lol

Vloženo

No něco na tom je, ale to kabro bych skousl i ve stříbrné... ;) Kurnik zase budu do rána bukovat auta a pak to budu přes den objíždět... lol

co vlastně děláš? zaměstnání :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...