Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
co vlastně děláš? zaměstnání :)

práce všeho druhu, stejně jako můj konkurent Ferda Mravenec, ovšem já mám v našem kraji monopol... ;)lol

myslim to vážně, tak kdyžtak mi to hoď o PM ;) u dost lidí to tady vim, u tebe ještě ne a to s tebou docela dost pokecám

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
myslim to vážně, tak kdyžtak mi to hoď o PM ;) u dost lidí to tady vim, u tebe ještě ne a to s tebou docela dost pokecám

No já si zase myslím, že to není až tak důležitý, mě je celkem buřt, co kdo dělá a nešťourám se v tom... ;)

Vloženo

No já si zase myslím, že to není až tak důležitý, mě je celkem buřt, co kdo dělá a nešťourám se v tom... ;)

;)

kde půjdeš spát pane?

Vloženo
ta cena je zatím super :palec2:

No je to letitý Piko, ale já z toho potřebuju urvat jen tu brzdařskou budku, kterou se mě nechce dělat... lollollol

Ale tak, .. neni to moc velký zvěrstvo? :)

Vloženo (editace)
:palec2:

A ještě tady, opět na devatenáctkách MAM, ale bylo mi tady přes rameno napovězeno, že červený ne-éé... lol

naživo je ještě hezčí :D

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo
No ze tebe jsem tu jeste nevidel a najednou takova superrychla odpoved :)

zdarec, to byla náhoda, jinak sem moc nelezu ;) ale včera sem se tak nějak nudil, tak sem si pročítal nový příspěvky v tý vaší knajpě a... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...