Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Martane,jedes na besidku zase?

BUde dalsi Jiriku, a to pro uspech.. :D

JJ jedu Martas.. ;) Potrebujes jeste jednen kufr na dalsi lavicku,ze se ptas? :smich:

cece tak si do ty N95 koupim asi 8GB kartu...kdyz uz tak uz...jen doufam ze to bude poradne makat

NO ty kravo,tak to bude dobrej kotel..Takze uz ses pro foun rozhodlej.. ;) Ja asi pujdu bud do 2GB nebo 4GB,myslim,ze by to zatim mohlo stacit.. ;) Jj makat bude..Ja se snazim porad do ni schrastit nakou tu navi.A na tu prave potrebuju tu kartu a jeste sem nedokopal ji kupit..

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám teda v N73 2GB a ještě jsem to nezaprcal od května, je fakt že zas nemám v Tomtomu cele Nemecko s cisla popisnyma, to by byla si v řiti hned :)

JJ vim,ze mas tam toho TomToma,jak sme se potkali v Praze.. ;) Prave ze jedna s tech navi,co mam pripraveny,tusim ze od TomToma ma nakych 1,3GB..Pak tam seknu nakou hudbu,fotky atd.... A je to.. Asi koupim 4GB...I kdyz je fakt,ze v 6230i mam 256MB :D a taky neni uplne zapraskana za jakou dobu.. ;) A to tam sou fotky a naka hudba..

Odkaz ke komentáři

Spidulo,tak koukam,ze uz je doma...To sem na to zvedavej,co s tim vyvedes..A co pude misto tooh z baraku, ze by 3C? :D

Čao Marty, nene, z domu půjde zase A3, až se trošičku našperkuje a já se svezu... ;)

Jo taaaaak..A je treba ji sperkovat? ;) Skoda,tu bych si umel prestavit na kanalech z A8..Naky diodovky dozadu,cerny vokna...Hmmmm.......

Odkaz ke komentáři

Jinak u te N95 je vtipny,ze ma vlastni modul GPS,kterej ale nekomunikuje s Tom tomem :D ,takze si stejne musis koupit zvlast modul GPS,nebo coz je asi umyslem platit tu navigaci od Nokie lol

Jj to je prasarna strasna..Jinak bratranek ma pro me jeste pripravenyho snad i nakyho Garmina,ci co.. ;) Sem na to zvedav,zda se to podari zprovoznit..

Odkaz ke komentáři

já mám teda v N73 2GB a ještě jsem to nezaprcal od května, je fakt že zas nemám v Tomtomu cele Nemecko s cisla popisnyma, to by byla si v řiti hned :)

JJ vim,ze mas tam toho TomToma,jak sme se potkali v Praze.. ;) Prave ze jedna s tech navi,co mam pripraveny,tusim ze od TomToma ma nakych 1,3GB..Pak tam seknu nakou hudbu,fotky atd.... A je to.. Asi koupim 4GB...I kdyz je fakt,ze v 6230i mam 256MB :D a taky neni uplne zapraskana za jakou dobu.. ;) A to tam sou fotky a naka hudba..

jasný,fotky u mě taky zaberou nejvíc :)

Odkaz ke komentáři

Zdar Ferdo, tak at se dobře prodá ;)

Čao Bady, tak to nemám strach, bo ty lowe, co jsem za ňu dal byly úplně k smíchu,na prostě takovej kauf se zadaří jednou za 100 let... ;)

No jo,jenze me pripada,ze mas tech 100let co chvilka.. :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...