baurak Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Besídka? kdy kde ? :o uz zase vzdyt byla pred tydnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Martane,jedes na besidku zase? BUde dalsi Jiriku, a to pro uspech.. JJ jedu Martas.. Potrebujes jeste jednen kufr na dalsi lavicku,ze se ptas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Besídka? kdy kde ? :o uz zase vzdyt byla pred tydnem no právě, co blbne pan kostička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Martane,jedes na besidku zase? BUde dalsi Jiriku, a to pro uspech.. JJ jedu Martas.. Potrebujes jeste jednen kufr na dalsi lavicku,ze se ptas? cece tak si do ty N95 koupim asi 8GB kartu...kdyz uz tak uz...jen doufam ze to bude poradne makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 no právě, co blbne pan kostička? nerozumim, nechapu souvislosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Martane,jedes na besidku zase? BUde dalsi Jiriku, a to pro uspech.. JJ jedu Martas.. Potrebujes jeste jednen kufr na dalsi lavicku,ze se ptas? cece tak si do ty N95 koupim asi 8GB kartu...kdyz uz tak uz...jen doufam ze to bude poradne makat NO ty kravo,tak to bude dobrej kotel..Takze uz ses pro foun rozhodlej.. Ja asi pujdu bud do 2GB nebo 4GB,myslim,ze by to zatim mohlo stacit.. Jj makat bude..Ja se snazim porad do ni schrastit nakou tu navi.A na tu prave potrebuju tu kartu a jeste sem nedokopal ji kupit.. Editováno: 14. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 já mám teda v N73 2GB a ještě jsem to nezaprcal od května, je fakt že zas nemám v Tomtomu cele Nemecko s cisla popisnyma, to by byla si v řiti hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Spidulo,tak koukam,ze uz je doma...To sem na to zvedavej,co s tim vyvedes..A co pude misto tooh z baraku, ze by 3C? Čao Marty, nene, z domu půjde zase A3, až se trošičku našperkuje a já se svezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Spidulo,tak koukam,ze uz je doma...To sem na to zvedavej,co s tim vyvedes..A co pude misto tooh z baraku, ze by 3C? Čao Marty, nene, z domu půjde zase A3, až se trošičku našperkuje a já se svezu... Zdar Ferdo, tak at se dobře prodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 já mám teda v N73 2GB a ještě jsem to nezaprcal od května, je fakt že zas nemám v Tomtomu cele Nemecko s cisla popisnyma, to by byla si v řiti hned JJ vim,ze mas tam toho TomToma,jak sme se potkali v Praze.. Prave ze jedna s tech navi,co mam pripraveny,tusim ze od TomToma ma nakych 1,3GB..Pak tam seknu nakou hudbu,fotky atd.... A je to.. Asi koupim 4GB...I kdyz je fakt,ze v 6230i mam 256MB a taky neni uplne zapraskana za jakou dobu.. A to tam sou fotky a naka hudba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Martane,mam Tom Toma Smartcom GPS,tak jestli mas zajem...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jinak u te N95 je vtipny,ze ma vlastni modul GPS,kterej ale nekomunikuje s Tom tomem ,takze si stejne musis koupit zvlast modul GPS,nebo coz je asi umyslem platit tu navigaci od Nokie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Martane,mam Tom Toma Smartcom GPS,tak jestli mas zajem...... ....ve 3 v parku lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Spidulo,tak koukam,ze uz je doma...To sem na to zvedavej,co s tim vyvedes..A co pude misto tooh z baraku, ze by 3C? Čao Marty, nene, z domu půjde zase A3, až se trošičku našperkuje a já se svezu... Jo taaaaak..A je treba ji sperkovat? Skoda,tu bych si umel prestavit na kanalech z A8..Naky diodovky dozadu,cerny vokna...Hmmmm....... Editováno: 14. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jinak u te N95 je vtipny,ze ma vlastni modul GPS,kterej ale nekomunikuje s Tom tomem ,takze si stejne musis koupit zvlast modul GPS,nebo coz je asi umyslem platit tu navigaci od Nokie Jj to je prasarna strasna..Jinak bratranek ma pro me jeste pripravenyho snad i nakyho Garmina,ci co.. Sem na to zvedav,zda se to podari zprovoznit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zase hlásej jak všude padá sníh, v OV ještě stále nic, pošlete nám taky něco ne, nebuďte chrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zase hlásej jak všude padá sníh, v OV ještě stále nic, pošlete nám taky něco ne, nebuďte chrti Sever cech taky guano..A za chvili presun nach Prague,ale tam to bude stejny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdar Ferdo, tak at se dobře prodá Čao Bady, tak to nemám strach, bo ty lowe, co jsem za ňu dal byly úplně k smíchu,na prostě takovej kauf se zadaří jednou za 100 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zase hlásej jak všude padá sníh, v OV ještě stále nic, pošlete nám taky něco ne, nebuďte chrti Brno hlásí ani vločku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 já mám teda v N73 2GB a ještě jsem to nezaprcal od května, je fakt že zas nemám v Tomtomu cele Nemecko s cisla popisnyma, to by byla si v řiti hned JJ vim,ze mas tam toho TomToma,jak sme se potkali v Praze.. Prave ze jedna s tech navi,co mam pripraveny,tusim ze od TomToma ma nakych 1,3GB..Pak tam seknu nakou hudbu,fotky atd.... A je to.. Asi koupim 4GB...I kdyz je fakt,ze v 6230i mam 256MB a taky neni uplne zapraskana za jakou dobu.. A to tam sou fotky a naka hudba.. jasný,fotky u mě taky zaberou nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak co to tam F1 zase hlásí za bludy, no to je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Zdar Ferdo, tak at se dobře prodá Čao Bady, tak to nemám strach, bo ty lowe, co jsem za ňu dal byly úplně k smíchu,na prostě takovej kauf se zadaří jednou za 100 let... No jo,jenze me pripada,ze mas tech 100let co chvilka.. :D Editováno: 14. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak co to tam F1 zase hlásí za bludy, no to je hnus F1, FUJ!Koukej to preladit.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak co to tam F1 zase hlásí za bludy, no to je hnus Prostě Laďka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak co to tam F1 zase hlásí za bludy, no to je hnus Prostě Laďka... Laďka už si někde protahuje svůj Bruntál , ta je tam od 9-11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky