Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kua, já se nad sebou budu muset zamyslet - další kdo říká, že nejsem uplně v pohodě jj na tom neco bude Dimi, vyndej tu fotku, on už zase zlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou ty seš ztracenej případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Michale mel by ses prijet podivat Jj pocitam s tim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Michale mel by ses prijet podivat máš kliku že mi nefunguje spojení ... ale doma maká, tak se těš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Michale mel by ses prijet podivat máš kliku že mi nefunguje spojení ... ale doma maká, tak se těš No uz se tesim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit To snad s tak krasnou babou neslo ne ??? Nee,jako bylo to dobry,to ja si nestezuju,ale jako spravnej chlap jsem toho mel malo. A ted uz zase nevim,jak na ty ostatni,takhle jsem to myslel,ze jsem ustrnul. Musim se zase zapojit do nejakyho svadeciho procesu a naucit se zase nejakej univerzalni sexualni postup,aych nedelal neco zbytecne a nebo zase nezapominal,protoze co si budeme povidat,kazda to zatim chtela jinak a ze uz jsem jich par mel i kdyz na to nevypadam. Jo holt za mlada to byl jinej fofr. Baui,nechces me vzit taky na chajdu? ty wole to je jako jízda na kole to se nezapomíná ty fofře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Michale mel by ses prijet podivat Jj pocitam s tim ;-) jj michale uz ted mas pozvanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou ty seš ztracenej případ uz zase zacinas holomku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Michale mel by ses prijet podivat Jj pocitam s tim ;-) jj michale uz ted mas pozvanku JEN KDYB MACEK A KONY VIDELI JAK JE TU VYSTAVUJES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou ty seš ztracenej případ uz zase zacinas holomku Já? Nikdy kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou my nepředvedeme nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou ty seš ztracenej případ uz zase zacinas holomku Já? Nikdy kol7 nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nekecej bych si nedovolil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JEN KDYB MACEK A KONY VIDELI JAK JE TU VYSTAVUJES tady je nikdo nezna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou my nepředvedeme nic ... jak to ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JEN KDYB MACEK A KONY VIDELI JAK JE TU VYSTAVUJES tady je nikdo nezna ale me jo vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nekecej bych si nedovolil na to ze ses pravnik tak az moc casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No tak to se tě Dimi s Tomem až přijedeš ujmou tak to jsem zvedavej hosi o vikendu co me predvedou my nepředvedeme nic ... jak to ze ne a co bychom měli předvádět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JEN KDYB MACEK A KONY VIDELI JAK JE TU VYSTAVUJES tady je nikdo nezna ale me jo vole mam snad pridat jeste nejaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 a co bychom měli předvádět? nejaky vábničky pro nové zákaznice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JEN KDYB MACEK A KONY VIDELI JAK JE TU VYSTAVUJES tady je nikdo nezna ale me jo vole mam snad pridat jeste nejaky no počkej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja chci taky na Bauchatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky