Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Kuci,kupte si brejle..;) Ja zdravil.. ;)

No nic,budu nucen jit osedlat 64 koni z rodu hátépéček z Tisnova :D a vyrazit smer praha.. :feve:

tak hlavně tu holoutunuplechu neužeň a teď mi zvonil telefon, takže se reálně potkáme někde okolo 100km

jedu jednu Jihlavu

Neboj,neuzenu..Pojedu porad na 5ku na 4000ot.. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok,dam na Tva slova... ;) I kdyz rod Tisnovanu je silny.. ;) Dam si rally prvni snih vyhlaseno utrasou Duba-Melnik... :D:scooter:

:palec2: Přesto se opatruj... ;)

Jasna vec..Bude tam hnusne oslizlo..A doufam,ze mi pak zase neprijde nakej obrazek do sbirky..Jako mi tuhle prisel z tyhle trasy..Prez ze sem 10.6. v 10:12 spachal prestupek.. :D

Odkaz ke komentáři

Jasna vec..Bude tam hnusne oslizlo..A doufam,ze mi pak zase neprijde nakej obrazek do sbirky..Jako mi tuhle prisel z tyhle trasy..Prez ze sem 10.6. v 10:12 spachal prestupek.. :D

Já jsem dnes taky trochu zlobil, tak doufám, že mi taky snad nic nepříjde... ;)

Odkaz ke komentáři

Já jsem dnes taky trochu zlobil, tak doufám, že mi taky snad nic nepříjde... ;)

Snad ne no..Voni si kluci davaj na cas..Na jare mas doma psani z fornty.. :D

Tak jo,vyrazim... Majte sa a zitra zase tady u piva.. ;) A neprezente to dneska.. :D

Odkaz ke komentáři

Ma novy?Fungl nagl Wurdebanikova? :smich:

Slysel Te SPidulo,zabralo to.. ;)

Asi jako že totok... ;)

No prý to má nějaké poladěné :palec: kdyby jste koukali na Rodinné pouta, tak vidíš, jak nemůže dopnout košile a derou se jí ven ty neposlušná kůzlátka

lol lol lol lol

hehe lol

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...