Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 a víš, jak to začalo? Dominkááána Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Kuci,kupte si brejle.. Ja zdravil.. No nic,budu nucen jit osedlat 64 koni z rodu hátépéček z Tisnova a vyrazit smer praha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No nic,budu nucen jit osedlat 64 koni z rodu hátépéček z Tisnova a vyrazit smer praha.. Neboj, ta Tě podrží, ručím za ni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Kuci,kupte si brejle.. Ja zdravil.. No nic,budu nucen jit osedlat 64 koni z rodu hátépéček z Tisnova a vyrazit smer praha.. tak hlavně tu holoutunuplechu neužeň a teď mi zvonil telefon, takže se reálně potkáme někde okolo 100km jedu jednu Jihlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No nic,budu nucen jit osedlat 64 koni z rodu hátépéček z Tisnova a vyrazit smer praha.. Neboj, ta Tě podrží, ručím za ni... Ok,dam na Tva slova... I kdyz rod Tisnovanu je silny.. Dam si rally prvni snih vyhlaseno utrasou Duba-Melnik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ok,dam na Tva slova... I kdyz rod Tisnovanu je silny.. Dam si rally prvni snih vyhlaseno utrasou Duba-Melnik... Přesto se opatruj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Kuci,kupte si brejle.. Ja zdravil.. No nic,budu nucen jit osedlat 64 koni z rodu hátépéček z Tisnova a vyrazit smer praha.. tak hlavně tu holoutunuplechu neužeň a teď mi zvonil telefon, takže se reálně potkáme někde okolo 100km jedu jednu Jihlavu Neboj,neuzenu..Pojedu porad na 5ku na 4000ot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 a víš, jak to začalo? Dominkááána Samože... Kucí,už pozítří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak hlavně tu holoutunuplechu neužeň a teď mi zvonil telefon, takže se reálně potkáme někde okolo 100kmjedu jednu Jihlavu Pán to trošku nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ok,dam na Tva slova... I kdyz rod Tisnovanu je silny.. Dam si rally prvni snih vyhlaseno utrasou Duba-Melnik... Přesto se opatruj... Jasna vec..Bude tam hnusne oslizlo..A doufam,ze mi pak zase neprijde nakej obrazek do sbirky..Jako mi tuhle prisel z tyhle trasy..Prez ze sem 10.6. v 10:12 spachal prestupek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jasna vec..Bude tam hnusne oslizlo..A doufam,ze mi pak zase neprijde nakej obrazek do sbirky..Jako mi tuhle prisel z tyhle trasy..Prez ze sem 10.6. v 10:12 spachal prestupek.. Já jsem dnes taky trochu zlobil, tak doufám, že mi taky snad nic nepříjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak hlavně tu holoutunuplechu neužeň a teď mi zvonil telefon, takže se reálně potkáme někde okolo 100kmjedu jednu Jihlavu Pán to trošku nepochopil... asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 asi ne Nejede v Tišnova, ale strojem z Tišnova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 asi ne Nejede v Tišnova, ale strojem z Tišnova... jo takhle já jedu an tu Jihlavu, zdar pozdějc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jasna vec..Bude tam hnusne oslizlo..A doufam,ze mi pak zase neprijde nakej obrazek do sbirky..Jako mi tuhle prisel z tyhle trasy..Prez ze sem 10.6. v 10:12 spachal prestupek.. Já jsem dnes taky trochu zlobil, tak doufám, že mi taky snad nic nepříjde... Snad ne no..Voni si kluci davaj na cas..Na jare mas doma psani z fornty.. Tak jo,vyrazim... Majte sa a zitra zase tady u piva.. A neprezente to dneska.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Snad ne no..Voni si kluci davaj na cas..Na jare mas doma psani z fornty.. Tak jo,vyrazim... Majte sa a zitra zase tady u piva.. A neprezente to dneska.. Naštěstí víme, jak se s tím bezúhonně vypořádat... Měj se fajn a zase se zastav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Spidi,nehledal jsi náhodou tyhle kola? http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/audi-origin...o-o1106462.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Spidi,nehledal jsi náhodou tyhle kola?http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/audi-origin...o-o1106462.html Ani ne, navíc za ty lowe si je může dotyčný narvat mezi půlky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 A nebo tyhle,ale to jsou jen 16-ky http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/vw-hlinikov...c-o1108446.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Spidi,nehledal jsi náhodou tyhle kola?http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/audi-origin...o-o1106462.html Ani ne, navíc za ty lowe si je může dotyčný narvat mezi půlky... Měl jsem pocit,že je někdo odsuď chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 A nebo tyhle,ale to jsou jen 16-kyhttp://kola-pneu-alu.sbazar.cz/vw-hlinikov...c-o1108446.html Tyhle mám doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Měl jsem pocit,že je někdo odsuď chtěl. Už ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ma novy?Fungl nagl Wurdebanikova? Slysel Te SPidulo,zabralo to.. Asi jako že totok... No prý to má nějaké poladěné kdyby jste koukali na Rodinné pouta, tak vidíš, jak nemůže dopnout košile a derou se jí ven ty neposlušná kůzlátka lol lol hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No prý to má nějaké poladěné kdyby jste koukali na Rodinné pouta, tak vidíš, jak nemůže dopnout košile a derou se jí ven ty neposlušná kůzlátka lol lol hehe Ufff, myslíš nějak takhle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tož pěkné kůzlátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky