Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 restart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nekecej bych si nedovolil na to ze ses pravnik tak az moc casto Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no počkej ... mam tady jednu libovku z hor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nekecej bych si nedovolil na to ze ses pravnik tak az moc casto Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd. a ještě tu o perníkové chaloupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) hmm vyborne pane to mame u nas radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no počkej ... mam tady jednu libovku z hor nějak čaruje černokněžník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd. jsem rek ze lhat se nema a uz zase!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no počkej ... mam tady jednu libovku z hor nějak čaruje černokněžník to je urcite na nejakou kocicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ja chci taky na Bauchatu neboj nejak uz se to vymysli... ale akce tam bejvaj hodne zajimavy Dimi uz letos nekolikrat ozkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!! byla a tebe zabiju skřete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!! No samozrejme ... Finlandia ... zadne prazske sracky apod nepiju ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 byla a tebe zabiju skřete to snad ne drobešku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!! No samozrejme ... Finlandia ... zadne prazske sracky apod nepiju ;-) tak to bereme do clubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no počkej ... mam tady jednu libovku z hor nějak čaruje černokněžník to je urcite na nejakou kocicku tahle mu stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 a ještě tu o perníkové chaloupce Já pohádky nevypravuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd. jsem rek ze lhat se nema a uz zase!!!!!!!! Vždyť nelžu tati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) Jiřík je romantická duše Editováno: 22. leden 2007, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 byla a tebe zabiju skřete to snad ne drobešku člověče riskuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ahojky dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Jiřík je romantická duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky