Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-)
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 nekecej bych si nedovolil na to ze ses pravnik tak az moc casto Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd.
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Vloženo 22. leden 2007 nekecej bych si nedovolil na to ze ses pravnik tak az moc casto Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd. a ještě tu o perníkové chaloupce
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) hmm vyborne pane to mame u nas radi
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Vloženo 22. leden 2007 no počkej ... mam tady jednu libovku z hor nějak čaruje černokněžník
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd. jsem rek ze lhat se nema a uz zase!!!!!!!!
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 no počkej ... mam tady jednu libovku z hor nějak čaruje černokněžník to je urcite na nejakou kocicku
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-)
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!!
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 ja chci taky na Bauchatu neboj nejak uz se to vymysli... ale akce tam bejvaj hodne zajimavy Dimi uz letos nekolikrat ozkousel
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!! byla a tebe zabiju skřete
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!! No samozrejme ... Finlandia ... zadne prazske sracky apod nepiju ;-)
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Privezu sebou nejakou vodecku a semtexiky ;-) dobrá volba Bych rekl ... hlavne po tom je druhej den snad vzdycky pohodicka ... zadnej bolehlav apod ;-) tak to mi nevymluvis ... jsem mel hlavu jako strep ... ale to bylo tim, ze jsem jich vypil asi 15 Hele fakt posledni dobou fpohode ... druhej den teda ... pokud se muzu vyspat dost dlouho ... ale bolehlav apod se nekonal uz hoooodne dlouho ;-) ale musi to byt vyhradne Finska!!!!!!!!!!!!!!!!! No samozrejme ... Finlandia ... zadne prazske sracky apod nepiju ;-) tak to bereme do clubu
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Vloženo 22. leden 2007 no počkej ... mam tady jednu libovku z hor nějak čaruje černokněžník to je urcite na nejakou kocicku tahle mu stačí
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 a ještě tu o perníkové chaloupce Já pohádky nevypravuju
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Co tím myslí? Vždyť já sem slušnej, pravdomluvnej, poctivej atd. jsem rek ze lhat se nema a uz zase!!!!!!!! Vždyť nelžu tati
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 (editace) Jiřík je romantická duše Editováno: 22. leden 2007, autor: Dimi-Dimi
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 byla a tebe zabiju skřete to snad ne drobešku člověče riskuješ
Doporučené příspěvky