Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 ty jsi vyměklej ja jsem v pohode, nebojim se setrvat az do konce Jako na jaře, že ?!?! Ha ha ha ha ha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 ty jsi vyměklej ja jsem v pohode, nebojim se setrvat az do konce Jako na jaře, že ?!?! Ha ha ha ha ha... a ty si to pamatujes ??? to se divim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 a ty si to pamatujes ??? to se divim Bez komentářů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nic du spat, tesim se v sobotu, drzte mi flek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nic du spat, tesim se v sobotu, drzte mi flek :-) Kdo dřív příjde, ten dřív pije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej me seres, stejne te ozeru a budes tam muset prespat musíš mu ožrat i řidičku tim bych si dovolil poverit tebe, at toho na me neni moc taky to mám v plánu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dá si někdo kafíčko se štrůdlem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dá si někdo kafíčko se štrůdlem ? dal bych si ale nestiham...musim do Plzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dá si někdo kafíčko se štrůdlem ? kafe uz jsem mel 3, tak uz jen strudlik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dobre dobre panove.. Vaso,ja si dam klido oboji.. Sis to mel vzit na cestu ne Jirko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Mě stačí to kafíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Bylo by ještě nějaké to kafíčko prosím, bych si taky dal Jináč fšem dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 nazdarek bobanci ( pro zasvecene) ja jen, ze mam opraveno, tak pa a peknej den a zas tady hezky proflakejte celou stredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Bylo by ještě nějaké to kafíčko prosím, bych si taky dal Jináč fšem dobré dopoledne Ahoj Franku, co nového...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 nazdarek bobanci ( pro zasvecene) ja jen, ze mam opraveno, tak pa a peknej den a zas tady hezky proflakejte celou stredu Bry den, no to jsme rádi, že už to zase jezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 nazdarek bobanci ( pro zasvecene) ja jen, ze mam opraveno, tak pa a peknej den a zas tady hezky proflakejte celou stredu Bry den, no to jsme rádi, že už to zase jezdí... tak to sme radi, ze ste radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak to sme radi, ze ste radi Tak teď jsem se do toho nějak zamotal a asi vyhledám pomoc lékaře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak to sme radi, ze ste radi Tak teď jsem se do toho nějak zamotal a asi vyhledám pomoc lékaře... chocholousek tel: 6083607....... atd, dyt to znas.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 chocholousek tel: 6083607....... atd, dyt to znas.......... Jo jo jo, znám, ale nemám teď po ruce foun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ahoj Franku, co nového...? Nového ničevó, situace poklidná-zdá se, že sezóna přezouvání na zimní končí, ale aspoň můžu v klidu vyrazit v sobotu na besedu (loňskou podzimní besídku jsem prošvihl právě kvůli gumám), ještě ale musím dát auto do cajku, je jako prase a to doslova a dopísmene jak vně, tak vevnitř. Spidi máš ještě nějaký ten přední černý podnárazník na předface? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 chocholousek tel: 6083607....... atd, dyt to znas.......... Jo jo jo, znám, ale nemám teď po ruce foun... tak to te asi ceka smrt v ukrutnych bolestech ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Spidi máš ještě nějaký ten přední černý podnárazník na předface? No ten můj mi byl za 500,- Kč znárodněn otcem, že ho nutně potřebuje na bouranou koktu, to už bylo v létě a reď nic na skladě namám, ale viděl jsem tu v bazíku za 150,- Kč No ale něco zkusím sehnat, bo sliby se maj plnit o vánocích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak to te asi ceka smrt v ukrutnych bolestech ... Počítám s tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky