Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Kurec zvonec, koukám, že už jsem tady v krátké časové úsečce naškrabal přes 14.000 příspěvků, to su ale prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A stránka 999, to je na škopek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 No ale něco zkusím sehnat, bo sliby se maj plnit o vánocích... Že se nestydíš, takhle okrádat tatínka.... Shánět nějak moc nemusíš, já jen že kdyby byl skladem, že by jsi mi ho vzal v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Že se nestydíš, takhle okrádat tatínka.... Shánět nějak moc nemusíš, já jen že kdyby byl skladem, že by jsi mi ho vzal v sobotu. Jen ať solí... No veř, že kdybych měl po ruce nějakej slušnej, tak už je u Tebe, ale mám tu samý rozdrbance, to by sis moc nepolepšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A stránka 999, to je na škopek... Máš recht řediteli a což teprve ta další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Máš recht řediteli a což teprve ta další No tak ta další, to je takzvané eso v rukávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Máš recht řediteli a což teprve ta další No tak ta další, to je takzvané eso v rukávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Čao Marty, zaútočíme na ni...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Čao Marty, zaútočíme na ni...? Cao Lubo..!Muzee to zkusit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Cao Lubo..!Muzee to zkusit.. Dobrá tedy, j jsem se teď posilnil kafíčkem a můžeme se na to vrhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Cao Lubo..!Muzee to zkusit.. Dobrá tedy, j jsem se teď posilnil kafíčkem a můžeme se na to vrhnout... Tak pockej..ja se ted loknu Aquily,vyhrnu rukavy a dem na to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nuze,napriklad.. Jak to vypada s Ódinkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nuze,napriklad.. Jak to vypada s Ódinkou? Vywapkovaná, profi vyčištěnej interiér, navoskovaná, stojí v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nuze,napriklad.. Jak to vypada s Ódinkou? Vywapkovaná, profi vyčištěnej interiér, navoskovaná, stojí v garáži... Takze vonafka..Nic vic nepotrebovala..? A je to ceska?Nebo Auslander? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Takze vonafka..Nic vic nepotrebovala..? A je to ceska?Nebo Auslander? Koupená v ČR, po prvním majiteli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Takze vonafka..Nic vic nepotrebovala..? A je to ceska?Nebo Auslander? Koupená v ČR, po prvním majiteli... Takze vonafka na druhou.. Motorizacion? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Takze vonafka na druhou.. Motorizacion? benzin 1.6 77 kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Takze vonafka na druhou.. Motorizacion? benzin 1.6 77 kW Tak to se asi nesmeka spatne ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak to se asi nesmeka spatne ne? Mít tohle auto pro sebe na pořád, tak si vůbec nestěžuju, ale v principu je s tím velmi podobný ježdění jako s mojí oktou 74 kW, akorát okta má ještě klasickou mechanickou škrtící klapku, Audinka už má drive by wire... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak to vidis covece..Kdyz s Tebou je to taky tezky..Menis to jak anglicaky.. Ma mam hlad,jak omambik,tak se du na to prekroceni jibilea poslinit..A ne ze na me nepockas.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak to vidis covece..Kdyz s Tebou je to taky tezky..Menis to jak anglicaky.. Ma mam hlad,jak omambik,tak se du na to prekroceni jibilea poslinit..A ne ze na me nepockas.. lol Neboj, počkám, ještě máš asi 3 příspěvky čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Zdar Borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak to vidis covece..Kdyz s Tebou je to taky tezky..Menis to jak anglicaky.. Ma mam hlad,jak omambik,tak se du na to prekroceni jibilea poslinit..A ne ze na me nepockas.. lol Neboj, počkám, ještě máš asi 3 příspěvky čas... Tak uz su tu,mozeme jet dal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak uz su tu,mozeme jet dal.. Tak to je fajne, též jsem se decentně nadlábl... Ještě povařím rejžu a je to cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak uz su tu,mozeme jet dal.. Tak to je fajne, též jsem se decentně nadlábl... Ještě povařím rejžu a je to cajk... Ja mel taky rejzi.. Takze Tvuj prispevek bude jubilejni tedka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky