Publikováno Leden 15, 200718 r Což tak panové a dámy dát si nějakou sobotu v měsíci klubový srazík v Liberci v Aquaparku-Lunaparku a vyblbnout se a zarelaxovat ??? 4x tobogány výřivky ,sauna,pára atd.... Zkusil jsem a sůůůper kdo zná dá mi za pravdu,kdo né doporučuji v zimě příjemná záležitost Pokud by byl zájem můžeme vyrazit ......otvírací doba 10.00 - 22.00 vstupné pro dospělou osobu na celý den 330.-kč Upraveno Leden 15, 200718 r od Sejis
Leden 15, 200718 r je to tam super ale kdyz jsem tam byl tak tam bylo silene narvano...ale jsem pro kazdou spatnost
Leden 15, 200718 r Což tak panové a dámy dát si nějakou sobotu v měsíci klubový srazík v Liberci v Aquaparku-Lunaparku a vyblbnout se a zarelaxovat ??? 4x tobogány výřivky ,sauna,pára atd....Zkusil jsem a sůůůper kdo zná dá mi za pravdu,kdo né doporučuji v zimě příjemná záležitost Pokud by byl zájem můžeme vyrazit ......otvírací doba 10.00 - 22.00 vstupné pro dospělou osobu na celý den 330.-kč Navrhuji bazén Slaný, sice jen jeden tobogán,ale vířivka a protiproud je taky, je to daleko blíže za daleko lepší peníz. A má ještě jedno + , je tam přímo u bazénu BAR http://www.vshslany.cz/atrakce/aquapark.htm dospělí 130,- Kč celodenní vstupné - organizované skupiny nad 10 osob nad 15 let 40,- Kč/hod. - za každou další započatou 1/2 hod. doplatek 20,- Kč Upraveno Leden 15, 200718 r od Palo
Leden 15, 200718 r jinak je mi to jedno, klidně pojedu i do Liberce, jen se mi to zdá zbytečně daleko, co se týká toho, že tam bývá hodně lidí, tak s tím si my velryby moc hlavu nelámeme, protože kdo chce přežít, tak mi uhne a nebo raději odejde :<!--emo&:--><!--endemo--> Upraveno Leden 15, 200718 r od Palo
Leden 16, 200718 r Autor jinak je mi to jedno, klidně pojedu i do Liberce, jen se mi to zdá zbytečně daleko, co se týká toho, že tam bývá hodně lidí, tak s tím si my velryby moc hlavu nelámeme, protože kdo chce přežít, tak mi uhne a nebo raději odejde :<!--emo&:--><!--endemo--> to byl jenom nápad,ted v zimě,je tam opravdu velmi příjemné prostředí,prostě to není klasický bazén a to se mi líbí mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích
Leden 16, 200718 r Napíšu rovnou Babylon ne Minulý týden jsem byl v Liberci v normálním bazénu a jak se nelyžuje tak všichni chodí do bazénu a bylo slušně narváno. V Babylonu to bude asi ještě horší.
Leden 16, 200718 r Autor no asi takhle,byl jsem tam v sobotu od 13 do 20.00 hod a pohoda,večer bylo poloprázdno...............když jsme tam přijeli svítilo číslo 391 návštěvníků......tak si udělejte obrázek sami jo a nikoho nenutím
Leden 16, 200718 r no asi takhle,byl jsem tam v sobotu od 13 do 20.00 hod a pohoda,večer bylo poloprázdno...............když jsme tam přijeli svítilo číslo 391 návštěvníků......tak si udělejte obrázek sami jo a nikoho nenutím ja tam byl 28.12.2006 a cislo 1030
Leden 16, 200718 r mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun
Leden 16, 200718 r mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze
Leden 16, 200718 r mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze jasne, ale ridic onoho vozu by si mel neco od ostatnich vzit - hehe, nerada jezdim zadarmo v cizich autech na delsi trasy... navic vstupne, si hradi kazdy sam... a kdyz jede dvouclena rodina je to 660 korun, coz neni zrovna malo...
Leden 16, 200718 r mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze jasne, ale ridic onoho vozu by si mel neco od ostatnich vzit - hehe, nerada jezdim zadarmo v cizich autech na delsi trasy... navic vstupne, si hradi kazdy sam... a kdyz jede dvouclena rodina je to 660 korun, coz neni zrovna malo... deti do 140 tusim gratis nebo jak to bylo a kdyz se tam prijede po poledni coz bohate staci tak to neni za 330
Leden 16, 200718 r deti do 140 tusim gratis nebo jak to bylo a kdyz se tam prijede po poledni coz bohate staci tak to neni za 330 ja tam nejedu - neresim to je me to jedno - at je to treba za padesat korun jen rikam, ze nekteri radeji jedou na sraz do garazi nezli by meli jet tam, okoupat se a jet zpet a vyplacnout prachy
Leden 16, 200718 r jen sem reagovala na sejisuv prispevek, proc se schazet v garazich, kdyz v liberci je aquapark - jen sem dala jeden duvod proc ja uprednostnuji garage nic vic nic min
Leden 16, 200718 r Autor mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze asi tak obávám se ,že některým jedincům to stejně nevysvětlíme
Leden 16, 200718 r asi tak obávám se ,že některým jedincům to stejně nevysvětlíme někteří jsou už hold tací, že ani nemá cenu se jim snažit něco vysvětlit Tyto jedince těžko změnit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.