Sejis Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) Což tak panové a dámy dát si nějakou sobotu v měsíci klubový srazík v Liberci v Aquaparku-Lunaparku a vyblbnout se a zarelaxovat ??? 4x tobogány výřivky ,sauna,pára atd.... Zkusil jsem a sůůůper kdo zná dá mi za pravdu,kdo né doporučuji v zimě příjemná záležitost Pokud by byl zájem můžeme vyrazit ......otvírací doba 10.00 - 22.00 vstupné pro dospělou osobu na celý den 330.-kč Editováno: 15. leden 2007, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 to já si raději zajdu tady na barrandov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 to já si raději zajdu tady na barrandov chápu,běž třeba...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 chápu,běž třeba...... děkuji za pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 chápu,běž třeba...... děkuji za pochopení není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 je to tam super ale kdyz jsem tam byl tak tam bylo silene narvano...ale jsem pro kazdou spatnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) Což tak panové a dámy dát si nějakou sobotu v měsíci klubový srazík v Liberci v Aquaparku-Lunaparku a vyblbnout se a zarelaxovat ??? 4x tobogány výřivky ,sauna,pára atd....Zkusil jsem a sůůůper kdo zná dá mi za pravdu,kdo né doporučuji v zimě příjemná záležitost Pokud by byl zájem můžeme vyrazit ......otvírací doba 10.00 - 22.00 vstupné pro dospělou osobu na celý den 330.-kč Navrhuji bazén Slaný, sice jen jeden tobogán,ale vířivka a protiproud je taky, je to daleko blíže za daleko lepší peníz. A má ještě jedno + , je tam přímo u bazénu BAR http://www.vshslany.cz/atrakce/aquapark.htm dospělí 130,- Kč celodenní vstupné - organizované skupiny nad 10 osob nad 15 let 40,- Kč/hod. - za každou další započatou 1/2 hod. doplatek 20,- Kč Editováno: 15. leden 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) jinak je mi to jedno, klidně pojedu i do Liberce, jen se mi to zdá zbytečně daleko, co se týká toho, že tam bývá hodně lidí, tak s tím si my velryby moc hlavu nelámeme, protože kdo chce přežít, tak mi uhne a nebo raději odejde :<!--emo&:--><!--endemo--> Editováno: 15. leden 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jinak je mi to jedno, klidně pojedu i do Liberce, jen se mi to zdá zbytečně daleko, co se týká toho, že tam bývá hodně lidí, tak s tím si my velryby moc hlavu nelámeme, protože kdo chce přežít, tak mi uhne a nebo raději odejde :<!--emo&:--><!--endemo--> to byl jenom nápad,ted v zimě,je tam opravdu velmi příjemné prostředí,prostě to není klasický bazén a to se mi líbí mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) já bych jel bude legrace Editováno: 16. leden 2007, autor: Semi 108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Napíšu rovnou Babylon ne Minulý týden jsem byl v Liberci v normálním bazénu a jak se nelyžuje tak všichni chodí do bazénu a bylo slušně narváno. V Babylonu to bude asi ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no asi takhle,byl jsem tam v sobotu od 13 do 20.00 hod a pohoda,večer bylo poloprázdno...............když jsme tam přijeli svítilo číslo 391 návštěvníků......tak si udělejte obrázek sami jo a nikoho nenutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no asi takhle,byl jsem tam v sobotu od 13 do 20.00 hod a pohoda,večer bylo poloprázdno...............když jsme tam přijeli svítilo číslo 391 návštěvníků......tak si udělejte obrázek sami jo a nikoho nenutím ja tam byl 28.12.2006 a cislo 1030 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze jasne, ale ridic onoho vozu by si mel neco od ostatnich vzit - hehe, nerada jezdim zadarmo v cizich autech na delsi trasy... navic vstupne, si hradi kazdy sam... a kdyz jede dvouclena rodina je to 660 korun, coz neni zrovna malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze jasne, ale ridic onoho vozu by si mel neco od ostatnich vzit - hehe, nerada jezdim zadarmo v cizich autech na delsi trasy... navic vstupne, si hradi kazdy sam... a kdyz jede dvouclena rodina je to 660 korun, coz neni zrovna malo... deti do 140 tusim gratis nebo jak to bylo a kdyz se tam prijede po poledni coz bohate staci tak to neni za 330 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 http://www.centrumbabylon.cz/webview.php?cisloclanku=63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 deti do 140 tusim gratis nebo jak to bylo a kdyz se tam prijede po poledni coz bohate staci tak to neni za 330 ja tam nejedu - neresim to je me to jedno - at je to treba za padesat korun jen rikam, ze nekteri radeji jedou na sraz do garazi nezli by meli jet tam, okoupat se a jet zpet a vyplacnout prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 v tom pripade nevim co tady resis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jen sem reagovala na sejisuv prispevek, proc se schazet v garazich, kdyz v liberci je aquapark - jen sem dala jeden duvod proc ja uprednostnuji garage nic vic nic min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích protoze ne kazdy ma na benal aby se jelo do liberce a nasledne se platilo x desitek korun ono se taky nemsui jet 30 autama ze asi tak obávám se ,že některým jedincům to stejně nevysvětlíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 asi tak obávám se ,že některým jedincům to stejně nevysvětlíme někteří jsou už hold tací, že ani nemá cenu se jim snažit něco vysvětlit Tyto jedince těžko změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.