Přejít na obsah

Liberec Aquapark-Lunapark

Sejis

Doporučené příspěvky

Jo, tak to šlo...  Ale každej druhej polák nebo skopčák co :)

bomba bylo kdyz jsem prijel dolu do garazi a pan rika je plno tak to nechte tady u zavory a jeste me to tam celou dobu hlidal ;)

já to měl na parkovišti před vchodem grátis

ja jsem jel za 50 do garazi protoze padal snih a nechtelo se me to potom cistit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích ;)

My se scházíme v teple hospůdky /Semi minule viděl/, ale ty máš povážlivě absencí :disgust:

A je fakt, že Babylon je našláplej téměř permanentně. :( Asi jsi měl Jirko štěstí, že tam nikdo nebyl

Editováno: , autor: Petr81
Odkaz ke komentáři

mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích ;)

My se scházíme v teple hospůdky /Semi minule viděl/, ale ty máš povážlivě absencí :disgust:

A je fakt, že Babylon je našláplej téměř permanentně. :( Asi jsi měl Jirko štěstí, že tam nikdo nebyl

spis bych rek ze jiri nema ani jednu ucast ;)

Odkaz ke komentáři

já vím s tou absencí,ale už jsme si to vyříkali co preferuji :D:D

ale že ty by si nejel mě překvapuje,máš to na půl cesty co já :o;)

Odkaz ke komentáři

já vím s tou absencí,ale už jsme si to vyříkali co preferuji :D:D

ale že ty by si nejel mě překvapuje,máš to na půl cesty co já :o;)

No jasně, vyjasnili. Seš prostě línej přijet lollol

Jsem neřekl, že nepojedu, ale že jsi měl štěstí, že tam nikdo nebyl. Spíš bych fakt jel jinám když už by to bylo

Odkaz ke komentáři

Liberec je dira  :D

Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate??

Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... :o

Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... :p:p

a co potom Chrastava to je díra lollollol:Dže pane kolego ;););)

HA HA HA....srandicky,co... lollollol

Odkaz ke komentáři

Liberec je dira  :D

Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate??

Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... :o

Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... :p:p

a co potom Chrastava to je díra lollollol:Dže pane kolego ;););)

HA HA HA....srandicky,co... lollollol

no to bývaly a mohly bejt :( ale co naděláš Jiřiku ;) vid ;)

Odkaz ke komentáři

no asi takhle,byl jsem tam v sobotu od 13 do 20.00 hod a pohoda,večer bylo poloprázdno...............když jsme tam přijeli svítilo číslo 391 návštěvníků......tak si udělejte obrázek sami ;):)

jo a nikoho nenutím ;)

V poho jiří, ale já bych teď do Liberce prostě nejel, stačí že tam jezdím ve fotbalovou sezónu co chvíli. Buď Liberec a nebo MB, prostě mne to tam neláká pane ;)

Odkaz ke komentáři

jo jo koupání je super.. mi obcas s kámošema jezdíme.. ale jezdíme tam až na večer.. tusím od 18 hod do zavíračky.. lepší cena a mín lidí.. ale je fakt ,jak není sních tak mraky lidí co by jezdilo na lyžích a snou.. tak se chodí o sobotě koupat takže mraky lidí.. ale dalo by se zarelaxovat třeba i na tom barandově.. osobně jsem tam ještě nebyl tak nevím a co jezdím okolo tak to spatně nevypadá....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...