Tomáš Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jo, tak to šlo... Ale každej druhej polák nebo skopčák co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jo, tak to šlo... Ale každej druhej polák nebo skopčák co bomba bylo kdyz jsem prijel dolu do garazi a pan rika je plno tak to nechte tady u zavory a jeste me to tam celou dobu hlidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jo, tak to šlo... Ale každej druhej polák nebo skopčák co já si s nimi nepovídám a vepři a pšonci jsou mi hluboko u prdele co je jim do mě a naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jo, tak to šlo... Ale každej druhej polák nebo skopčák co bomba bylo kdyz jsem prijel dolu do garazi a pan rika je plno tak to nechte tady u zavory a jeste me to tam celou dobu hlidal já to měl na parkovišti před vchodem grátis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jo, tak to šlo... Ale každej druhej polák nebo skopčák co bomba bylo kdyz jsem prijel dolu do garazi a pan rika je plno tak to nechte tady u zavory a jeste me to tam celou dobu hlidal já to měl na parkovišti před vchodem grátis ja jsem jel za 50 do garazi protoze padal snih a nechtelo se me to potom cistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích My se scházíme v teple hospůdky /Semi minule viděl/, ale ty máš povážlivě absencí A je fakt, že Babylon je našláplej téměř permanentně. Asi jsi měl Jirko štěstí, že tam nikdo nebyl Editováno: 16. leden 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích My se scházíme v teple hospůdky /Semi minule viděl/, ale ty máš povážlivě absencí A je fakt, že Babylon je našláplej téměř permanentně. Asi jsi měl Jirko štěstí, že tam nikdo nebyl spis bych rek ze jiri nema ani jednu ucast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích My se scházíme v teple hospůdky /Semi minule viděl/, ale ty máš povážlivě absencí A je fakt, že Babylon je našláplej téměř permanentně. Asi jsi měl Jirko štěstí, že tam nikdo nebyl já vím s tou absencí,ale už jsme si to vyříkali co preferuji ale že ty by si nejel mě překvapuje,máš to na půl cesty co já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Liberec je dira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Liberec je dira JBL vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Liberec je dira Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate?? Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Liberec je dira JBL vetsi Presne...to je takova prdel,kde dostavaji RZ Liberce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě šlo o to ,že pokud by byla chut se sejít,tak proč někde venku,nebo v garážích My se scházíme v teple hospůdky /Semi minule viděl/, ale ty máš povážlivě absencí A je fakt, že Babylon je našláplej téměř permanentně. Asi jsi měl Jirko štěstí, že tam nikdo nebyl já vím s tou absencí,ale už jsme si to vyříkali co preferuji ale že ty by si nejel mě překvapuje,máš to na půl cesty co já No jasně, vyjasnili. Seš prostě línej přijet Jsem neřekl, že nepojedu, ale že jsi měl štěstí, že tam nikdo nebyl. Spíš bych fakt jel jinám když už by to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Liberec je dira Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate?? Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... a co potom Chrastava to je díra že pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Liberec je dira Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate?? Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... a co potom Chrastava to je díra že pane kolego HA HA HA....srandicky,co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Liberec je dira Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate?? Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... a co potom Chrastava to je díra že pane kolego HA HA HA....srandicky,co... no to bývaly a mohly bejt ale co naděláš Jiřiku vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jj... dodnes jsem to nepochopil co se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jj... dodnes jsem to nepochopil co se stalo Nejsi sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no asi takhle,byl jsem tam v sobotu od 13 do 20.00 hod a pohoda,večer bylo poloprázdno...............když jsme tam přijeli svítilo číslo 391 návštěvníků......tak si udělejte obrázek sami jo a nikoho nenutím V poho jiří, ale já bych teď do Liberce prostě nejel, stačí že tam jezdím ve fotbalovou sezónu co chvíli. Buď Liberec a nebo MB, prostě mne to tam neláká pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ja se stydim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jo jo koupání je super.. mi obcas s kámošema jezdíme.. ale jezdíme tam až na večer.. tusím od 18 hod do zavíračky.. lepší cena a mín lidí.. ale je fakt ,jak není sních tak mraky lidí co by jezdilo na lyžích a snou.. tak se chodí o sobotě koupat takže mraky lidí.. ale dalo by se zarelaxovat třeba i na tom barandově.. osobně jsem tam ještě nebyl tak nevím a co jezdím okolo tak to spatně nevypadá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Jj... dodnes jsem to nepochopil co se stalo Nejsi sam... škoda ,tak třeba někdy mi to objasníš tel.mám pořád Editováno: 17. leden 2007, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Ja se stydim ty si wůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.