Host MichalF Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Liberec je dira Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate?? Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... a co potom Chrastava to je díra že pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jsem pro každou srandu a už jsem dlouho nikde nebyl.takže pokud nebudu makat tak jedu i s lucíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? tak JBC ty detailisto ale oba moc dobre vime o jakou prdel jde Editováno: 17. leden 2007, autor: baurak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? tak JBC ty detailisto ale oba moc dobre vime o jakou prdel jde Prostě a jednoduše Jablonec nad Nisou ..... tuhle prdel jsi myslel, že Jiří Editováno: 17. leden 2007, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? tak JBC ty detailisto ale oba moc dobre vime o jakou prdel jde Prostě a jednoduše Jablonec nad Nisou ..... tuhle prdel jsi myslel, že Jiří samoze vazeny pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jsem pro každou srandu a už jsem dlouho nikde nebyl.takže pokud nebudu makat tak jedu i s lucíkem sláva,alespon jeden z mála kdo nedržkuje a jel by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? no to je jasné že JBL.. to hraje mooc dobře.. michale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jsem pro každou srandu a už jsem dlouho nikde nebyl.takže pokud nebudu makat tak jedu i s lucíkem sláva,alespon jeden z mála kdo nedržkuje a jel by alespoň jeden kdo mne pochválí a nedržkuje, když něco řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Dimi + Baui Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Abyste se nehadali, prdel je vsechno krome Prahy, urcite tu ted bude mnohem vic spokojenejsich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Abyste se nehadali, prdel je vsechno krome Prahy, urcite tu ted bude mnohem vic spokojenejsich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Abyste se nehadali, prdel je vsechno krome Prahy, urcite tu ted bude mnohem vic spokojenejsich Ja cekal, kdo se ozve prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil Vsak Praha je dira ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 no o je pravda...samej dolicek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil Hlavne to byl for Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Dimi + Baui no tak broucku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil Vsak Praha je dira ... hlavně ,že víte kde se otočíte s žebřinákem na Václaváku a od vě ulice se chromujou vidle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 hlavně ,že víte kde se otočíte s žebřinákem na Václaváku a od vě ulice se chromujou vidle ja tam dnes byl uz 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak koukám,nějak to vyšumělo,není zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak koukám,nějak to vyšumělo,není zájem treba tento vikend nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak koukám,nějak to vyšumělo,není zájem treba tento vikend nemuzu jasně já myslel někdy v průběhu zimy a ta jak se zdá přijde co nevidět a tudíž dle některých by nemuselo být plno ale byl to jenom nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ja myslim ze to byl docela dobry napad a ze by se neco takoveho mohlo uskutecnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ja myslim ze to byl docela dobry napad a ze by se neco takoveho mohlo uskutecnit tak tomu necháme volný průběh a třeba bude chut vícero lidiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ja myslim ze to byl docela dobry napad a ze by se neco takoveho mohlo uskutecnit tak tomu necháme volný průběh a třeba bude chut vícero lidiček doufam ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.