Leden 17, 200718 r Liberec je dira Ha ha...a co je potom Jablonec??Co vy tam mate?? Jinak s tim Babylonem to ted neni dobra volby... Kvuli nedostatku snehu je vsude plno,jak v bazenech,tak na arene... a co potom Chrastava to je díra že pane kolego
Leden 17, 200718 r jsem pro každou srandu a už jsem dlouho nikde nebyl.takže pokud nebudu makat tak jedu i s lucíkem
Leden 17, 200718 r Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? tak JBC ty detailisto ale oba moc dobre vime o jakou prdel jde Upraveno Leden 17, 200718 r od baurak
Leden 17, 200718 r Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? tak JBC ty detailisto ale oba moc dobre vime o jakou prdel jde Prostě a jednoduše Jablonec nad Nisou ..... tuhle prdel jsi myslel, že Jiří Upraveno Leden 17, 200718 r od Dimi-Dimi
Leden 17, 200718 r Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? tak JBC ty detailisto ale oba moc dobre vime o jakou prdel jde Prostě a jednoduše Jablonec nad Nisou ..... tuhle prdel jsi myslel, že Jiří samoze vazeny pane kolego
Leden 17, 200718 r Autor jsem pro každou srandu a už jsem dlouho nikde nebyl.takže pokud nebudu makat tak jedu i s lucíkem sláva,alespon jeden z mála kdo nedržkuje a jel by
Leden 17, 200718 r Liberec je dira JBL vetsi JBL ?? Myslis tu audio znacku ? Nebo co je JBL ? no to je jasné že JBL.. to hraje mooc dobře.. michale...
Leden 17, 200718 r jsem pro každou srandu a už jsem dlouho nikde nebyl.takže pokud nebudu makat tak jedu i s lucíkem sláva,alespon jeden z mála kdo nedržkuje a jel by alespoň jeden kdo mne pochválí a nedržkuje, když něco řeknu
Leden 17, 200718 r Abyste se nehadali, prdel je vsechno krome Prahy, urcite tu ted bude mnohem vic spokojenejsich
Leden 17, 200718 r Abyste se nehadali, prdel je vsechno krome Prahy, urcite tu ted bude mnohem vic spokojenejsich
Leden 17, 200718 r Abyste se nehadali, prdel je vsechno krome Prahy, urcite tu ted bude mnohem vic spokojenejsich Ja cekal, kdo se ozve prvni
Leden 17, 200718 r Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil
Leden 17, 200718 r Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil Vsak Praha je dira ...
Leden 17, 200718 r Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil Hlavne to byl for
Leden 18, 200718 r Autor Ja cekal, kdo se ozve prvni Jsem ti chtěl udělat radost. Jinak to se mnou nehlo...možná... Jo a v té Praze jsem párkrát byl a fakt nic moc, ani jsem se autem neztratil Vsak Praha je dira ... hlavně ,že víte kde se otočíte s žebřinákem na Václaváku a od vě ulice se chromujou vidle
Leden 18, 200718 r hlavně ,že víte kde se otočíte s žebřinákem na Václaváku a od vě ulice se chromujou vidle ja tam dnes byl uz 3x
Leden 23, 200718 r Autor tak koukám,nějak to vyšumělo,není zájem treba tento vikend nemuzu jasně já myslel někdy v průběhu zimy a ta jak se zdá přijde co nevidět a tudíž dle některých by nemuselo být plno ale byl to jenom nápad...
Leden 23, 200718 r Autor ja myslim ze to byl docela dobry napad a ze by se neco takoveho mohlo uskutecnit tak tomu necháme volný průběh a třeba bude chut vícero lidiček
Leden 23, 200718 r ja myslim ze to byl docela dobry napad a ze by se neco takoveho mohlo uskutecnit tak tomu necháme volný průběh a třeba bude chut vícero lidiček doufam ze jo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.