veisen Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak to tě uklidnim mě minulej tejden někdo přetáhnul blatník klíčem a je vidět zakladovka tydle hajzlové by neměli žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lišák Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 To mě tuhle naštvala jiná bezohlednost, jedu po dálníci brzo ráno tma, mlha a najednou bum, rána do podvozku, zastavim na pravo před nějakym kamionem a jdu se podívat, co to bylo.Představte si, že tomu kamioňákovi zajebanýmu bouchlo koloa svlíknul se protektor(ten běhoun) a on ho tam v klidu nechá ležet a mění si kolo.Než jsem to uklidil, už tam stálo asi pět aut.Já to měl v poho, nic se mi nestalo ,aele fešák přede mnou taky v OCT2 tam nechal půlku nárazníku.Sláva profesionálům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a jak se k tomu postavil ten kamnioňák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a jak se k tomu postavil ten kamnioňák? s vystrčenou prdelí, jak měnil to kolo, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Lidi sou svine !! Nechapu tohleto !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Celkem chápu jak se cejtíš,já měl oct.II 2 týdny a taky nejakej blb mi obtáhnul pravej před.blatník,5.té dveře..na kterých to nebylo hluboký tak to šlo rozleštit,ale na tom blatníku zbyla rejha 15cm až na plech. V tu chvíly bych toho dotyčního zabil. Ještě u OI jsem měl zapark.auto v Praze na letišti v patrových garážích a zrovna když jsem přicházel k autu tak vydim jak mezi mojí OI a vedle zapark.audi A4 prochází frajer a slyšim takový podivný skřípání a ten debil měl v každý ruce šroubovák a vojížděl nám auta,tak jsem se rozběhnul a chytil ho,když jsem ho tam trochu potahal po zemi a vrazil mu par ran tak akorát dorazil majitel té audiny,ten mi ho vytrhnul z rukou a pak jsem jen koukal,takovou nakládačku jsem snad nikdy neviděl,frajer skončil v nemocnici,zlomený obě ruce,otřes mozku,odražená ledvina.Ten majitel audi byl obviněnej s ublížení na těle,já byl asi čtyřikrát u výslechu a tím to pro mě zkončilo,lak na obou dveřích co mi poškrábal mi zacvakla pojištovna a bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 hovnoooooooooo(pardon) tak to má bejt, jako chlape, tleskám ti i tomu z audiny. nejhorší je pak to popotahování po soudech. nevíš jak nakonec dopadlo to obvinění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 K mému udivu jsem u soudu ani nebyl,jen na policajtech,jednou sepsat protokol,a pak si to vyžádali právníci abych to zopakoval zas na policii v jejich přítomnosti a nahrávali to.Dál fakt nevim.Já mu v celku nic neudělal,jen jak jsem ho tam vláčel tak jsem mu roztrhal snad všechno oblečení a max.měl odemně pár monoklu když jsem mu dal bombu. Ale jak vidíš,takových čů.... je pořád dost.Vůbec nechápu jak to může někoho napadnout odřít úmyslně auto,to ten dotyčnej má podle mě IQ houpacího koně. Je to tak rok jsem byl svědkem u bratra na sídlišti jak šla parta 6-8 10letých kluků a pošťuchovali se na chodníku,toho jednoho při chůzi strčily a on se přaštil o předek fungl nového Volva S80 které bylo ještě na převoz.číslech,ten klučina se tam chvilku chytal za koleno,ty ostat.se mu pochopitelně smály a ten klučina asi aby zamachroval vytáhnul s kapsi klíče a obtáhnul kapotu toho Volva,no já myslel že vyletim z kůže. Tak bratr věděl čí to Volvo je a i kdo jsou ty kluci,prý nějaká místní banda která se tam pořád vochomejtá tak to oznámil tomu majiteli Volva. Jsou prostě lidi svině!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Jeeej, takovy lidi zavistivy fakt nechapu. Urazit pracky za takovy veci! Ja musim zaklepat, ze zatim nic vaznejsiho. Jen jsem jednou prisel k autu a stara 405 mi sedela na predku .. sedrena jen trochu barva na SPZ - je to prkotina oproti tomu, co tu nekteri lici, ale cloveka to stve, jak nektery lidi muzou byt bezohledni - nejvic ti se starejma kysnama nebo kouli za naraznikem Editováno: 11. Březen 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 v životě jsem nezaplatil na místě pokutu víc jak 200 kč a to jsem ještě nevěděl jak na to. takže zásada nikdy s policistou nesouhlasit, sepsat svojí verzi a k tomu ještě dopsat jednu kouzelnou větu. Jen jednou se stalo, že to policajti poslali ke správnímu řízení a tam mi chlapík řekl, že jsou to blbci, že tam není od toho aby řešil takový kraviny jako je naprasklý sklo, a že jestli chci jít za 5 min, tak mám souhlasit s přestupkem a bude to za 100,- Kč, nebo by se to taky mohlo vyhodnotit, že o přestupek nešlo, protože k závadě došlo během jízdy,a le to by se muselo zdlouhavě sepisovat atd. nechtěl jsem to řešit, dal jsem mu kilo, vzal si bloček a šel. Policajti tehdá chtěli litr. To jsem ale ještě neměl v rukávě eso, ale jen krále, takže i když jsem jim tam napsal, co jsem jim tam napsal, stačilo, aby zavolali lítačku a měli to vyřešený. dneska už jim zavolat lítačku nestačí... na botičku a nesprávný parkování mám taky postup, nikdy jsem neplatil za botu nebo špatný parkování.Jinak já se policajtům vyhejbám a taky jsem jim většinou ani nestavěl, zvláště když u chodníku stáli frajeřu s plácačkou, který tam někdo vysadil, ani dopraváci to nebyli... pozdravil jsem je a jel jsem s klidem dál. měšťákům jsem nezastavil nikdy. Kritizujte si mě jak chcete, ale já prostě nemám náladu se nechat někým buzerovat aniž bych se dopustil přestupku. a když, tak platím tak vysoký daně, až je to hanebný a nemám v úmyslu stát sponzorovat o chlup víc. Tak na takové taky existuje postup Povídal známej, že na takovýho narazil (co do oznámení o přestupku uvedl že policista je pod vlivem alkoholu), tak si zavolal vedoucího, nechal se odvézt na krev, samozřejmě nic neměl, a následně podával na státním zastupitelství na chytráka trestní oznámení pro pomluvu dle § 206 tr.z. Zatim nevim jak to dopadlo, ale už je to u soudu. St. zástupce to nezastavil... To bych se na takovýhle kraviny vyprd, s novým autem mi stejně nic nenajdou a za 2 minuty jedu v pohodě dál... Krom toho, souhlas s Lukem288, že je to opravdu prasárna největšího kalibru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 No me se stalo zatim jen to, ze si ze me kamosi vystrelili a privazali me pod auto plechovku, ja uz byslel ze se me nebo podal s vejfukem, ale nastesti to bylo jen tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 a nezastavovat policajtum? i když třeba chtěji jenom silniční kontrolu? no, nevim jak je to s možností použít zbraň. ale moc bych se nasmál, jak bys koukal, kdyby vytáh devítku a prostřelil ti gumu no zas tak jednoduché to není... Pokud nezastaví je možno zaznamenat SPZ a řešit to později (předvolání - pokud se nedostaví pokuta až 40k Kč ). Pokud narazí na nějaký akčnější, tak za nim pojedou a pak § 39 odst. 1, tušim písm. f) zákona o policii, kde se říká že policista je oprávněn použít zbran, nelze-li jinak zadržet dopravní prostředek, jehož řidič bezohlednou jízdou vážně ohrožuje život a zdraví osob a na opětovnou výzvu nebo znamení dané podle zvláštního předpisu (silniční zákon)nezastaví. A bozohledná jízda není nikde specifikována... Nehledě na to, že když někdo nezastaví, tak policajti se můžou odvolávat na důvodné podezření atd.... atd.... je to potom taková hra, avšak znají-li cajti to co mají nelze ji vyhrát... Státní moc je prostě státní moc... Dále se tam říká že je policista je povinnen co nejvíce šetřit život osoby - to je velice důůůležíté!!!! Život, ne zdraví!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Hele, ja nechal jednou auto pred barakem u mych rodicu a nejaky cu*aci mi obtahli moji cernou Octu klicem az na kit, nastesti jen z jendny strany(od predniho blatniku az po zadni). Dostat ty smejdy do ruky, tak jim objedu bok nozem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Ty woe!!! http://www.novinky.cz/krimi/policie-v-cent...1294_1o4cf.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.