vasco Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ahoj, hlásím se do služby. Jsem tu zaregistrován dýl, ale měl jsem Golfa IV, ovšem teď jsem přesedlal, takže tady je to pravé místo Mám Octavii RS, 2001, kupovaná jako funglovka, jezdil s ní otec, já ji teď podědil. Je bez jakýchkoli úprav, ani žádné neplánuju, snad jen lepší audio, to je vše... Přeji hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ahoj, hlásím se do služby. Jsem tu zaregistrován dýl, ale měl jsem Golfa IV, ovšem teď jsem přesedlal, takže tady je to pravé místo Mám Octavii RS, 2001, kupovaná jako funglovka, jezdil s ní otec, já ji teď podědil. Je bez jakýchkoli úprav, ani žádné neplánuju, snad jen lepší audio, to je vše... Přeji hezký den Kdo chce kam, pomozme mu tam. A dobře ti tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 a není to skok s kočáru na trakař? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 a není to skok s kočáru na trakař? Podívej se do spoďárů, je možné že jsi posranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) ty myslíš že oct je pohodlnější?nevim nevim Editováno: 25. leden 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 ty myslíš že oct je pohodlnější?nevim nevim Něco takového jsem napsal? Ani ti nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ahoj, hlásím se do služby. Jsem tu zaregistrován dýl, ale měl jsem Golfa IV, ovšem teď jsem přesedlal, takže tady je to pravé místo Mám Octavii RS, 2001, kupovaná jako funglovka, jezdil s ní otec, já ji teď podědil. Je bez jakýchkoli úprav, ani žádné neplánuju, snad jen lepší audio, to je vše... Přeji hezký den Tak vitej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ja te taky vitam a preji mnoho km bez jakych-koli ujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 tak vítej at se ti v klubu líbí a vezmi si velkou dávku humoru,ta se hodí při každé příležitosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 zdravim, vybral sis dobre...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a není to skok s kočáru na trakař? nevim no, jestli je seriovej G IV lepsi, nez RSo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 navíc po prvním majiteli,,libovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.