Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte :D

hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte :D

Já se radši svlékám jindy ;)

Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... :t

post-31-1170941650.jpg

Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... :t

Nechceš tvrdit, žes to vařil ty? Že ne?

já když vařím a sundám si triko tak si vemu kuchařskou zástěru bo ten rozpálenej tuk nic moc jak píše Míšan ;)

Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ...  :t

No todle zrovna ne ... ale na tom fakt neni co zkazit :-)

Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ...  :t

No todle zrovna ne ... ale na tom fakt neni co zkazit :-)

no to ne, ale divil bych se ;)

Já jediný co umím vařit je pizza, ale sundat si u toho tričko by mě nenapadlo.

post-31-1170946759.jpg

No ale jako vypada .. mnam !!! ;)

No ale jako vypada .. mnam !!! ;)

Jako i chutná mňam :t . Teď si, už němužu dát pizzu v pizzerii bo mi ta moje chutná více. Vývoj této pizzi trval tak 0,5roku pokusů. :)

boze :smich:

Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku lol

hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte  :D

boze :smich:

Njn co nadelas ;)

Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku lol

lepsi nez aby ti varil bobr u rozkroku ze ano :))))

Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku  lol

lepsi nez aby ti varil bobr u rozkroku ze ano :))))

Zajiste :t:D

Ja taky smazim a jsem tak roztekany, ze si sundavam cokoli, kdekoli, hlavne Pervitin... :(

Ja taky smazim a jsem tak roztekany, ze si sundavam cokoli, kdekoli, hlavne Pervitin... :(

Jj, Hera je peceni, herak je smazeni, lepsi nez sex a rakenrol lol

Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza :D

hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte  :D

Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza :D

určitě tak, aby mohl ze zadu pomáhat lol

Hmmm. Příjemné vaření. :D

to je nějaká úchylka néé ;)

tak vařil kiki a provo v Mimoni :D

post-31-1171017259.jpg

mňam :smich:

to je nějaká úchylka néé ;)

proč, já větčinou doma poletuju jen v trenclích. Takže tak třeba i vařím, přece se na to nebudu oblékat.

Musím se chlapců zastat,asi nepočítali s tím globálním oteplováním. To se pak musí vařit úplně jinak. lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.