Publikováno Únor 8, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte
Únor 8, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte Já se radši svlékám jindy
Únor 8, 200718 r Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ...
Únor 8, 200718 r Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... Nechceš tvrdit, žes to vařil ty? Že ne?
Únor 8, 200718 r já když vařím a sundám si triko tak si vemu kuchařskou zástěru bo ten rozpálenej tuk nic moc jak píše Míšan
Únor 8, 200718 r Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... Nechceš tvrdit, žes to vařil ty? Že ne? No todle zrovna ne ... ale na tom fakt neni co zkazit :-)
Únor 8, 200718 r Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... Nechceš tvrdit, žes to vařil ty? Že ne? No todle zrovna ne ... ale na tom fakt neni co zkazit :-) no to ne, ale divil bych se
Únor 8, 200718 r Já jediný co umím vařit je pizza, ale sundat si u toho tričko by mě nenapadlo. No ale jako vypada .. mnam !!!
Únor 8, 200718 r Já jediný co umím vařit je pizza, ale sundat si u toho tričko by mě nenapadlo. No ale jako vypada .. mnam !!! Jako i chutná mňam . Teď si, už němužu dát pizzu v pizzerii bo mi ta moje chutná více. Vývoj této pizzi trval tak 0,5roku pokusů.
Únor 8, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte boze
Únor 8, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte boze Njn co nadelas
Únor 8, 200718 r Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku lepsi nez aby ti varil bobr u rozkroku ze ano )))
Únor 8, 200718 r Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku lepsi nez aby ti varil bobr u rozkroku ze ano ))) Zajiste
Únor 8, 200718 r Ja taky smazim a jsem tak roztekany, ze si sundavam cokoli, kdekoli, hlavne Pervitin...
Únor 8, 200718 r Ja taky smazim a jsem tak roztekany, ze si sundavam cokoli, kdekoli, hlavne Pervitin... Jj, Hera je peceni, herak je smazeni, lepsi nez sex a rakenrol
Únor 9, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza
Únor 9, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza určitě tak, aby mohl ze zadu pomáhat
Únor 9, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte to je nějaká úchylka néé
Únor 9, 200718 r hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte to je nějaká úchylka néé proč, já větčinou doma poletuju jen v trenclích. Takže tak třeba i vařím, přece se na to nebudu oblékat.
Únor 9, 200718 r tak vařil kiki a provo v Mimoni Musím se chlapců zastat,asi nepočítali s tím globálním oteplováním. To se pak musí vařit úplně jinak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.