Andílek Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte Já se radši svlékám jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... Nechceš tvrdit, žes to vařil ty? Že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 já když vařím a sundám si triko tak si vemu kuchařskou zástěru bo ten rozpálenej tuk nic moc jak píše Míšan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... Nechceš tvrdit, žes to vařil ty? Že ne? No todle zrovna ne ... ale na tom fakt neni co zkazit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja kdyz varim tak jedine poradnou flakotu a k tomu je na cipa se svlikat ... precijen ten rozpalenej olej .. nic moc ... Nechceš tvrdit, žes to vařil ty? Že ne? No todle zrovna ne ... ale na tom fakt neni co zkazit :-) no to ne, ale divil bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Já jediný co umím vařit je pizza, ale sundat si u toho tričko by mě nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Já jediný co umím vařit je pizza, ale sundat si u toho tričko by mě nenapadlo. No ale jako vypada .. mnam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Já jediný co umím vařit je pizza, ale sundat si u toho tričko by mě nenapadlo. No ale jako vypada .. mnam !!! Jako i chutná mňam . Teď si, už němužu dát pizzu v pizzerii bo mi ta moje chutná více. Vývoj této pizzi trval tak 0,5roku pokusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte boze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte boze Njn co nadelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku lepsi nez aby ti varil bobr u rozkroku ze ano ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja jenom smazim, a kdyz smazim, tak je mi zima a beru si kozich s bobrem u krku lepsi nez aby ti varil bobr u rozkroku ze ano ))) Zajiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja taky smazim a jsem tak roztekany, ze si sundavam cokoli, kdekoli, hlavne Pervitin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja taky smazim a jsem tak roztekany, ze si sundavam cokoli, kdekoli, hlavne Pervitin... Jj, Hera je peceni, herak je smazeni, lepsi nez sex a rakenrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza určitě tak, aby mohl ze zadu pomáhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Hmmm. Příjemné vaření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte to je nějaká úchylka néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 tak vařil kiki a provo v Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 tak vařil kiki a provo v Mimoni mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte to je nějaká úchylka néé proč, já větčinou doma poletuju jen v trenclích. Takže tak třeba i vařím, přece se na to nebudu oblékat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 tak vařil kiki a provo v Mimoni Musím se chlapců zastat,asi nepočítali s tím globálním oteplováním. To se pak musí vařit úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.